Torsdag 31 mars

Chacha bloggen ;) Sitter hemma i soffan och skriver på en hemtenta. Den ska inte vara klar förenns om en månad men känner att det är lika bra att köra på och göra klart allt så fort som möjligt. Så man kan fokusera på akuttentan sen. Idag har jag haft en hel dag i skolan. Först föreläsning på förmiddagen och sen basgrupp på eftermiddagen. Imorgon är jag ledig, så ska köra ett riktigt hårt pass på gymmet och sen är det äntligen helg :)
.
Måste passa på och Gratta Katta och Robin som fick en liten dotter i morse, Grattis!

Lillebror


Onsdag 30 mars

Hej. Onsdag idag. Dagarna går så otroligt fort här nere. Har snart varit hemma i Karlskrona i en vecka. Igår började den nya kursen jag ska läsa i skolan, Tvärkulturell vård. Den verkar vara väldigt givande. Att få läsa om hur andra kulturer handskas med hälso- och sjukvården är otroligt intressant. Vissa får inte ta emot blod om dom skulle bli sjuka, och andra måste ha sjukhussängarna ståendes åt ett speciellt håll.. Väldigt intressant att få lära sig allt sådant. Igår efter lektionen så bestämde jag mig för att gå ut på en långpromenad. Jag använde mig av en super bra applikation till Iphonen som heter RunKeeper. Den berättar var femte minut hur länge du varit ute, hur långt du har gått och snitthastigheten/km. Jag bestämde mig för att gå cirka fem kilometer men när jag väl var ute så var det så otroligt skönt så det råkade bli en mil istället, ops :)

Tisdag 29 mars

Hej. Det blev ingen uppdatering när jag kom hem till Karlskrona i fredags. Sorry! På båten på väg hem i fredags så kändes det otroligt jobbigt att behöva åka tillbaka till Karlskrona igen, men när jag såg Philip vid hamnterminalen i Oskarshamn så kändes allt plötsligt mycket bättre. Helgen har tillbringats mesta dels hemma. I lördags kväll så var vi iof iväg på födelsedagsfest hemma hos Hillevi och sen blev det kåren en sväng efter det. I söndags så bjöd vi hem Micke hit på en liten Tacoskväll. Det var ett tag sedan vi träffades sist. Riktigt trevligt! Nej nu ska jag gå ut på en lång promenad. Bye! 

Fredag 25 mars

Löning idag. För mig spelar det inte någon som helst roll eftersom jag kommer ha kvar 500:- att leva på när räkningarna är betalda. Bra jobbar Emilie, riktigt bra jobbat! Suck! Idag åker jag tillbaka till Karlskrona, tråkigt men sant. Det enda positiva är väl att man får träffa Philip igen. Resten är bara skit... Hör av mig när jag kommer till karlskrona ikväll vid nio tiden. Ha en fortsatt bra dag!

Lillebror

Satt vid datorn igår och myste med Anthony i knät samtidigt.
Kommer sakna det när jag åker hem till Karlskrona.
Det får väl bli en visit hem snart igen :)

Torsdag 24 mars

Hej. Sitter hemma hos farmor. Hon är nere i vävstugan och väver. Linn var förbi här en snabbis förut och fikade lite. Sista gången vi sågs för denna gången.. Imorgon åker jag hem till Karlskrona igen. JAG.VILL.INTE. Men jag börjar skolan på tisdag och ska på ridlektion på lördag så jag måste åka hem. Det enda positiva med att åka hem till Karlskrona är att jag får träffa P igen. Det är ju faktiskt två veckor nu sedan vi sågs. Farmor och Åke bjuder mig, pappa och Blanca på mat här ikväll.. Mysigt!


Hej Mojje!

Måste passa på och hälsa till en trogen bloggläsare :)
Hej Lena!


Onsdag 23 mars

Hej. Har inte uppdaterat bloggen på några dagar. Men har verkligen haft fullt upp. Igår eftermiddag så åkte jag hem till Linn igen och vi körde en spontan vin-kväll. Hur trevligt som helst. Sov hemma hos henne i natt och i morse åkte vi ut till Fårö en sväng. Gid vad länge sedan det var man var där och gud vilka flashbacks man fick, våra galna sommrar tillsammans på denna underbara ö :) Efter Fårö så åkte vi tilllbaka till Tingstäde, käkade lite lunch och sen kom Pappa, Blanca och Anthony på fika så passade på att åka med dom in till stan. Imorgon ska jag åka bort till farmor och Åke och umgås. Det har inte blivit aså mycket besök hemma hos dom nu när jag varit hemma, så imorgon måste jag åka bort en stund och umgås och kanske spela lite kinaschack tillsammans med farmor. Jag tog inga kort hemma hos Linn varken igår eller i lördags så bjuder på lite gamla kort på oss istället :) 




Måndag 21 mars

Hej. Blev ingen uppdatering igår, sorry. Men jag och Linn hade en rejäl bakissöndag och vi mådde som vi förtjänade efter lördagskvällen. Men jag hade det super kul i lördags. Vi började hemma hos Linn, bara hon och jag. Hur kul som helst. Sen fick vi skjuts in till stan av Robin och sen skakade vi rumpa inne på Munken resten av kvällen. Lyckad kväll. Idag ska jag hem till farmor och Åke en sväng och hälsa på och sen blir det myskväll här hemma med någon bra film...
                       




Brorson

Awh hittade den här bilden på Liam. Gud vad stor han har blivit!
Ska träffa honom nästa vecka, längtar!


Lördag 19 mars

Godmorgon. Här vaknade man vid åtta av att pappa kom in med Anthony och la honom bredvid mig i sängen. Syskonmys ♥ Idag blir det myslördag här hemma och ikväll blir det utgång med Linn!! Äntligen. Det var otroligt länge sedan vi var ute, kommer bli sjukt kul att få komma ut och kolla läget i Visby...

Hur många lingon finns det i världen?

Alltså oh my god vad filmen var bra. Jag rekomenderar den verkligen. Det är så oerhört häftigt att ställer upp med att vara med i en film så här. Jag tycker den har ett otroligt bra budskap och jag kan tänka mig att en hel del människor får sig en liten tankeställare efter det att de har sett filmen. Den får 10/10 av mig. Toppen film!


  


Fredag 18 mars

Hej. Dåligt uppdaterat idag också, sorry. Har varit hemma hos farmor en stund och käkat lite lunch. Och efter det har jag, pappa och Blanca varit på stan och kollat lite. Ska snart börja med maten här hemma, idag bjuds det på fläskfilegryta ala farmor. Super god. Kanske lägger upp receptet en annan dag. Ikväll blir det bio tillsammans med Linn. Vi ska, som jag sagt tidigare, se Hur många lingon finns det i världen. Den har premiär ikväll! Kommer med lite recensioner på filmen senare ikväll..

Torsdag 17 mars

Hej. Det har blivit dåligt uppdaterat här idag. Men har haft fullt upp hela dagen. Varit på massa ärenden tillsammans med pappa och Blanca på förmiddagen och varit med dom på BVC med Anthony på eftermiddagen. Nu ikväll har jag varit hemma på Tupperware-party hemma hos underbara Linn :) Hur mysigt som helst. Tack så mycket Linn.. Nu ska jag kasta mig i sängen och invänta dagens avsnitt av Bigbrother. Godnatt 





Det kommer bli en hel del bebisbilder nu när jag är hemma.
Det kan jag lika gräna varna om nu :)


Hur många lingon finns det i världen?

Den här underbara filmen ska jag och Linn se på fredag :)


Onsdag 16 mars

Hej. Sitter hemma hos Blanca och kollar igenom mina dagliga bloggar. Väldigt viktigt!
Det är super fint väder ute idag också så det blir nog en långpromenad för min del sen. Ska även hämta pappa vid färjan klockan två. Äntligen kommer han hem till ön!  

 



Igår var jag som sagt barnvakt. Casper var hemma vid Robin så det blev endast Felix denna gång. Jag var lite orolig att han skulle vara livrädd för mig när Elsa gick, men det gick hur bra som helst! Vi lekte lite och sen somnade han som en stock :)
Hur söt som helst!


Talking to the moon


Tisdag 15 mars

Godmorgon. Här har man varit vaken sedan lite innan klockan åtta. Vaknade när lillebror valde att vara lite små sur, men det gör mig inte ett dugg. Har suttit här och myst en massa med honom nu.. Här hemma på ön är det skinande solsken idag och allt är sig likt. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Ska iallafall hem till farmor en stund och säga hej och sen in på stan och försöka hitta en billig laddare till min iphone eftersom jag glömde min hemma i Karlskrona. Ikväll ska jag vara barnvakt en stund åt Felix (och kanske Casper?) eftersom Elsa ska iväg och träna. Behöver jag säga att jag älskar att vara hemma?


More pics from saturday

Var inne på Fridas blogg och såg dessa bilder.
Haha det är inte lätt att få på sig skorna när man är lite rund under fötterna
Dessa muggar gick jag och delade ut under kvällen, hahaha..

Måndag 14 mars

Godmorgon. Vaknade för en timma sedan. Sitter i soffan, kollar på Glee och äter frukost. Idag dricker jag te ur min nya fina mugg som jag fick av Micke i födelsedagspresent. Thanks Micke :) Jag har lite att fixa med idag. Måste ringa skolan nu på förmiddagen och fixa med registreringen på nästa kurs jag ska börja på. Och så måste jag hinna städa av lite här hemma innan jag åker med tåget mot Oskarshamn klockan halv fem. För jag räknar med att det är lika fint när jag kommer hem om två veckor som det är när jag lämnar det nämligen ;) haha...

OnePiece

Åh jag måste bara köpa en sån här, och självklart i svart!
Tänk att sitta i en sån här en bakis söndag. Helt underbar.

Söndagsmys

Sitter tillsammans med älsklingen i soffan, myser och ser på Big brother.
Kommer vara ifrån P i två veckor nu så vi passar på att umgås extra mycket ikväll
och lyxar till och med till det med lite grönsaker, dip och Loka :)


Pics from yesterday


Söndag 13 mars

Godkväll mina kära vänner. Hade det hur bra som helst igår på min födelsedag. Hade en massa fina vänner här hemma på lite förfest, eller förfest och förfest det blev lmelodifestivalen-tittande. Som kanske inte uppskattades så mycket utav killarna. Efter melodifestivalen så gick vi ner på kåren och tillbringade resten av kvällen där. Tack alla inblandade, hade hur roligt som helst. Och tack för presenterna! Just nu sitter vi här hemma och väntar på Solsidan och Big brother. Tidigare i kväll har vi myst en massa i soffan, sett senaste Narnia och ätit Subway. Ibland har man det för bra :)

Imorgon åker jag äntligen hem till min underbara ö. Det ska bli skönt att få komma hem en sväng och ladda batterierna lite. Skönt att få komma hem till min underbara lilla lillebror och mysa med honom. Skönt att få komma hem till farmors otroligt goda mat och skönt att få komma hem och umgås med Linn en massa ♥ Ska även hinna med att åka och hälsa på Liam, var otroligt länge sedan jag träffade honom nu, han har säkert växt som ogräs min lilla prins. Nej nu ska jag gå och röra ihop en god dip och skära lite grönsaker lagom till Solsidan. Ha en bra kväll!

Födelsedagspresenter

Titta jag har tydligen varit snäll mot Philip :)
Dessa två underbara klockor fick jag av honom idag

Av Gulli och pamela fick jag ju presentkort på Enkla,
och för de presentkorten köpte jag denna ljuslykta som jag visat i ett tidigare inlägg
Har även fått en resa hem och ridlektioner av farmor och Åke.

Lördag 12 mars

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag, hurra hurra hurra!
Jaha då var man helt plötsligt 23år. 23!! Herregud jag börjar bli gammal nu ju. Är det nu man ska börja få trettioårskris och allt det där? Det är ju inte så långt kvar nu menar jag :) I morse var jag iväg på ridlektion som vanligt. Och efter det så har jag bakat en massa här hemma. Tänkte bjuda folket som kommer hit på förphest sen på lite cupcakes! Efter förphesten blir det feeeeeeest på kåren för hela slanten, whoopwhoop!

Beställningen från ELF-cosmetics

Här är bilderna på det jag beställt från ELF. Allt detta fick jag för 300:- är inte det sjukt billigt? Min kära kusin Matilda frågade mig om det tillkom någon tullavgift. Det gjorde det inte för mig och det har det inte gjort för de andra som jag känner som också har beställt därifrån. Har inte hunnit testat så mycket av sminket ännu. Men ett nagellack har jag hunnit med och testa, och det var helt underbart!
5 nagellack
15:-/st
Mineralsmink 
30:-/st
Borstar
15:-/st
Pennvässare, Eyeliner och ögonbrynskit
Läppstift

Äntligen!

Titta vad som kom med posten idag som en tidig liten födelsedagspresent!
Mer bilder på vad paketet innehöll kommer senare idag..

Friskis och Svettis

Puh, har precis varit på gymmet. Det var nästan jobbigare att gå till och från gymmet än vad det var på själva gymmet. Det regnar och blåser som bara den här i Karlskrona. Hoppas den sista snön försvinner tillsammans med regnet nu så man slipper se det något mer. Nej nu ska jag ta mig en proteinshake och sen sätta mig och kolla efter lite vetenskapliga artiklar till projektarbetet..

Torsdag 10 mars

Hej. Sitter just nu i soffan och kollar på den här veckans avsnitt av En unge i minuten. Jag missade ju det i måndags. Gud vilket underbart arbete dom har. Nu längtar jag verkligen till min sommar på förlossningen. Jag är super glad att jag har fått möjligheten att få jobba där, för nu är jag verkligen bombsäker på att det är barnmorska jag vill bli..

Onsdag 9 mars

Hej. Idag har det blivit riktigt dåligt uppdaterat här. Har haft tvättid och så har jag tagit an det gigantiska diskberget i köket, så har haft fullt upp. Var på stan en sväg också. Där jag bland annat handlade en ljuslykta på Enkla för en del av presentkorten jag fick av Gulli och Pamela. Och sen så handlade jag en lite tidig födelsedagspresent till mig själv, det fick bli ett par nya skor eftersom mina börjar bli riktigt dåliga..


Ljuslykta från Enkla
Tack tjejer
Det blev inga converse denna gången. Fick bli budgetvarianten.
Dessa är från Din sko
Självklart måste man skämma bort lillebror med.
Vad det är i detta paket får ni se när jag kommer hem till ön, moahaha

ELF Cosmetics

Jag vill ha mina saker som jag beställt från ELF Cosmetics nu!! Fick ett mail idag om att de skickat sakerna från England. Så vi får se när det kommer hit. Troligtvis hinner det inte komma innan jag åker hem till Gotland på måndag, så typiskt!

Fettisdagen

Det har varit dåligt uppdaterande idag på bloggen men jag har haft fullt upp hela dagen. Var som sagt och gymmade på förmiddagen och efter gymmet så var jag på stan en sväng. Hittade ett par byxor på H&M och lite smycken på Ur och penn, kommer med bilder senare. Varför jag åkte in på stan från början var att jag skulle gå på Enkla och köpa lite saker för presentkorten jag fick av Pamela och Gulli i födelsedagspresent men jag hann inte med det eftersom Micke helt plötsligt bjöd hem oss på Semlor. Hur gott som helst, speciellt eftersom de var hemmagjorda. Tack Micke :)

Tisdag 8 mars

Godmorgon. Vaknade för en halvtimma sedan, ska snart gå iväg till gymmet. Det var en vecka sedan jag var där sist så nu jäklar ska det brännas fett och byggas muskler! Efter gymmet blir det en sväng på stan och sen hem och leta vetenskapliga artiklar.. Idag är det sex dagar kvar tills jag åker hem till Gotland! Jag längtar som bara den, det ska bli skönt att få komma hem en sväng och ladda upp batterierna lite.

En unge i minuten

Det är i sådana här situationer som man önskar att man hade två tv-apparater i lägenheten. Tvingas sitta och kolla på 101 sätt att åka ur en gameshow tillsammans med älsklingen fast jag egentligen vill se En unge i minuten. Men det är väl sådana uppoffringar man får göra ibland. Tur att det finns något som heter Tv4-play :) Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Tänkte gå ut på en powerwalk imorgon bitti och sen kanske dra till gymmet en stund. Efter det blir det nog en sväng till skolan för att leta lite vetenskapligaartiklar till projektarbetet som jag och Pamela ska göra i termin sex!

Lillebror


Måndag 7 mars

Det blev ingen städning här hemma igår heller. MEN idag har jag, tro det eller ej, faktiskt städat. Jag gick upp halv åtta och skjutsade Gulli till bussen. När jag hade skjutsat henne så åkte jag hem. Sov en timma till och började sedan städa lägenheten, som nu är äntligen är färdig städad. Igår kväll så var jag med Pamela och Gulli på Stars and stripes och åt middag. Hur mysigt som helst. Det var en liten hejdå-middag eftersom Gulli ska vara hemma i Stockholm så länge. Kommer bli otroligt tomt utan henne här i Karlskrona.

Bild lånad av Gulli
Btw, tack så jätte mycket för presenten tjejer ♥

Vasaloppet

Puh, vad svettig jag blev. Haha har suttit och kollat på vasaloppet här hemma, eller jag hoppade väl mest upp och ner i soffan. Det vart sjukt spännande där mot slutet :) Bra jobbat Jörgen Brink. Strongt gjort att ta igen så mycket. Fan vad sugen jag blev på att börja springa orientering igen när jag såg på vasaloppet. Ska nog kolla runt lite här omkring om det inte finns någon bra orienteringsklubb...

Loca


Söndag 6 mars

Godmorgon. Har precis varit ute på en powerwalk. Gud vilket härligt vårväder det är ute. Man får super mycket vårkänslor. Min dag kommer bestå utav städning, och idag ska jag verkligen städa också . Ska försöka få med mig tjejerna ut på en liten middag också, eftersom Gulli åker hem till Stockholm imorgon och blir hemma i två månader. Själv åker jag nog hem till Gotland om en vecka och blir hemma i cirka två veckor, lycka!!


Irish coffee

Det blev ingen födelsedagsfest för min del ikväll, är sjukt trött. Det blev en liten filmkväll istället tillsammans med P, vi sitter och ser på The tourist och dricker varsin Irish coffee. Min eftermiddagen har varit otroligt lugn. Latmasken kom nog på besök för inte blev det någon städning gjord här idag inte. Suck. Får ta det imorgon istället.

 


Lillebror


ELF Cosmetics - Bra eller dåligt?

Såg att en i min klass hade beställt sjukt billigt smink från ELF och jag var bara tvungen att gå in och kolla. Det är riktigt billigt där inne och jag råkade skicka iväg liiiiten beställning. Det blir spännande att se vad det är för kvalite på sakerna med tanke på det extremt låga priset. Är det någon som har beställt smink där ifrån? Hur är sminket där?

You can count on me like 1 2 3


Lördag 5 mars

Hej. Vaknade upp i morse och var på strålande humör. Det var det härliga vårvädret som gjorde det. Har varit iväg på ridlektion. Vi tog en liten tur ute i solskenet med hästarna, hur mysigt som helst. Just nu ligger jag på soffan vilar ner lunchen. Ska snart börja ta tag i städandet här hemma, det blev inte så mycket av det igår. Ikväll blir det lugnt. Kanske går bort till Robin och grattar honom, han fyllde år tidigare i veckan nämligen. Sen blir det nog en hel kväll framför teven...

Jag kan inte sova!

Ligger i sängen och försöker sova men det går inte så bra. Ska upp tidigt imorgon och iväg till ridskolan. Kommer vara svintrött imorgon. Kvällen blev iallfall otroligt lyckad. Var hemma hos Pamela på förfest, vi hade det hur trevligt som helst. Det var jag, Gulli, Pamela, Sofie och Lina. Jag gick som jag sa tidigare idag inte med ut utan skjutsade in gänget och sen åkte jag hem. Tack för en rolig kväll tjejer!


Zumba

Puh körde ett Zumbapass på vårt Wii förut. Jag rekommenderar det verkligen! Innan jag började så tänkte jag "-Det här blir en enkel match, så jobbigt kan det väl inte vara?" Men jag tar verkligen tillbaka det nu. Oh my god vad jobbig det var. Svettades som en gris efteråt. Jag tvungen att dra ner persiennen i vardagsrummet innan jag började också. Detta för att vara säker på att ingen skulle mig när jag rörde på fläsket här inne. För man ser ju inte klok ut när man står där och dansar, och speciellt inte om man inte har någon som helst kordination heller. Men kul var det iallafall.

Önskelista

Har önskat mig dessa två klockor av min kära pojkvän i födelsedagspresent
Nu är det bara att vänta tills på lördag och se om man har varit tillräckligt snäll :)

Lillebror


Fredag 4 mars

Godmorgon, vaknade för en kvart sedan. Det blev ingen basgrupp för mig idag. Mådde sjukt dåligt när jag vaknade men det börjar bli bättre nu. Sitter i soffan och ser på veckans avsnitt av One tree-hill. Min dag kommer fortsätta att vara relativt lugn. Ska försöka städa av lite här hemma och Ikväll blir det först förfest hemma hos Pamela och sen utgång uppå det. Men jag tror inte jag hänger med de andra ut eftersom jag ska upp tidigt imorgon och iväg på ridlektion. Men jag drar iallafall med bort på förfesten och hänger med gänget :)

Bara för att jag har världens finaste pojkvän


Gulli

Just det ja, jag hjälpte Gulli med hennes blogg igår. Blev inte helt nöjd med designen på headern men Gulli gillade den iallafall och det är ju det som är huvudsaken. Är det någon annan som vill ha hjälp med sin bloggdesign så hör av er så kan jag kanske hjälpa till..

Back in the days


Torsdag 3 mars

Jag var vid frissan idag och färgade & klippte håret. Oh my god vad blondt det blev, och kort också. Kanske det blev lite väl kort? Nej men det är skönt att få bort allt det slitna. Mitt hår växer ju ut så fort ändå så det gör ingenting. Blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt. Jag satt vid frissan i hela tre timmar, det är sjukt länge. Men det är så skönt att gå dit tycker jag. Man blir så väl omhändertagen där, och min frisör Frida är super bra. Resultatet får ni se en annan dag :)

Powerwalk

Lite bilder från tidigare idag när jag var ute på min powerwalk. 
Tråkigt väder, jag vill ha vååååår!
.

Onsdag 2 mars

Cha cha bloggen. Sitter i soffan och kollar runt lite på nätet, måste ju läsa mina dagliga bloggar och kolla aftonbladet. Denna tisdag började jag med en lång härlig powerwalk på cirka en timma. Hur skönt som helst. Efter det så blev det en runda på stan tillsammans med brudarna. Jag handlade ingenting men var med som lite sällskap.
Dom ringde från förlossningen när jag var ute på powerwalken idag och sa att dom ville ha mig där i sommar också. Gud vad skönt det ska bli att få komma hem till ön i sommar. Kommer sakna älsklingen en massa som ska vara kvar här i Karlskrona, men vi kanske behöver lite semester från varandra också :)

Hemlängtan

Jag säger som Frida säger i sin blogg, jag längtar hem! Och det blir ju inte bättre nu när Gulli ska åka hem till Stockholm och vara där i nästan två månader. Kommer sakna henne som bara den. Jag längtar hem till min älskade lillebror, jag vill hem så jag kan få pussa en massa på honom och känna den där härliga bebislukten. Jag längtar hem till farmor och Åke och till farmors goda mat. Jag längtar hem till filmkvällarna tillsammans med Linn. Det är mycket jag längtar hem till. Det får nog bli en tripp hemhem i slutet av denna månaden ändå :)


Tonight (I'm loving you)



"Censurerade" låten

Lovestory

Min eftermiddag har varit otroligt lugn. Har bara legat på soffan och kollat serier. Och nu ikväll har jag sprungit i den där förbaskade tvättstugan och så har jag lagat kvällsmat. Ikväll bjöds det på grekiska biffar med potatismos och tsatsiki. Omnomnom. På torsdag ska jag äntligen klippa mig! Så snart är jag helt blond igen, så otroligt skönt. Note to self: Färga ALDRIG håret brunt igen. Hade jag vetat att det skulle ta såå lång tid och så många blekningar för att få tillbaka det blonda håret så hade jag aldrig gjort det från början, men man lär sig av sina misstag har jag hört :)

Subcutan- och intramuskulärinjektion

Just det ja, vi var ju i ett metodrum idag och tränade på att ge subcutan- och intramuskulärinjektion och det gick super bra. Alla i basgruppen är så himla duktiga. Dom kommer bli super bra sjuksköterskor allihopa, det tvivlar jag inte en sekund på. Det känns faktiskt lite tråkigt att behöva lämna gruppen nu när jag ska börja i termin 5 igen, för jag har verkligen kommit in i den här gruppen nu..


Farmakologitentan avklarad

Jaaaa!! Jag fick reda på idag att jag har klarat farmakologitentan! Äntligen är den där hemska tentan avklarad och det känns verkligen hur skönt som helst. Nu kan jag äntligen få hoppa upp i min gamla klass igen och fortsätta som vanligt. Men jag får inte hoppa upp nu på en gång eftersom de redan har påbörjat en ny kurs. Jag får hoppa upp när nästa kurs börjar och så jag får ta igen det jag har missat på något annat sätt senare... 

Tisdag 1 mars

Godmorgon. Jahapp då vart det plötsligt ny månad och allt. 11 dagar kvar tills min födelsedag! whoopwhoop.. Ska snart springa iväg till skolan. Jag börjar om tjugo minuter. Vi har tydligen skola mellan halv nio och tolv idag. Det blir metodrum så idag ska vi köra injektioner :) Bra att fräscha upp minnet lite...

RSS 2.0