Take me to you

Jaha, då var man hemma på ön igen då. Härligt som bara den. Idag ska jag gå med älsklingen på stan, han är som vanligt ute i sista sekunden och har inga skor till balen imorgon. Lyckat. Senare ikväll blir det att se Robinson finalen och käka chips :) Nu ska jag ut och gå en sväng med Linn..

My heart is burning

Sådära nu är allting packat. Snart beger jag mig till Oskarshamn :) Jäklar vad prylar man har egentligen. Hela bilen är full av en massa saker som jag ska ha med mig hem. Imorgon ska jag umgås med älsklingen. Hörde en fågel viska att det är fest i ljugarn också. Kanske man åker ut dit en sväng också. Vi får se.. Ha en fortsatt bra fredag everyone, de ska jag ha iallafall..

I'm dreaming of you

Sådär, nu var grisphesten över för i år. Vart kanske lite för mycket alkohol för vissa, och även för mig själv. Men vafan man lever bara en gång. Hade super trevligt ikväll iallafall, med god mat och trevligt sällskap. Jo vi hade kul även fast grannen kom ner och sa att vi gärna fick festa och vara glada, men att vi kunde sänka volymen liiiiiiiite grann :) haha ops så det kan gå... Imorgon åker jag hem :) åker från kallekrona vid sex snåret. Båten går vid nio imorgon kväll. Ska bli skönt att få träffa älsklingen igen. Och resten av släkt och vänner. Nu ska jag försöka sova. Godnatt :)


Bridge over troubled water


One day left

Hej. Sitter just nu och spelar The sims 2, fan jag har blivit besatt igen.. Inte bra :) Var på föreläsning förut mellan 09.00 - 10.00 om Evidensbaserad omvårdnad. Jo det är lika tråkigt som det låter. Ikväll är det partaj, det är grisphesten :)  Brudarna kommer hem till mig vid fyra. Då ska vi börja förfesta lite grann. Och sen blir det grillning och så nere vid studentviken klockan sex. Efter det så blir det kåren :) Jäklar vad kul vi ska ha ikväll.. Imorgon kväll åker jag hemhem. Längtar som bara den. Har lite kvar som ska packas ner, men det mesta är klart iallafall....

Since you came along

Hmm. Nu regnar det ute. Konstigt väder. Det som var så jäkla varmt och solit ute förut idag. Jag har suttit och pluggat nästan hela kvällen. Nu ska jag krypa i säng och försöka vila upp mig inför tentan som jag har imorgon. Wish me luck. Godnatt. Btw, nu tycker jag ni är dåliga på att kommentera igen. Skärpning ! :)

The phantom of the opera is there


I can hear a bird, he is singing..

Jäklar vad mycket tvätt det kan bli även fast man är själv. Konstigt det dära. Nu sitter jag och försöker plugga. Kan inte riktigt koncentrera mig. Satt ute en stund förut. Men det var alldelles för varmt för min del. Puh. Jag har börjat packat ner ganska mycket saker ner i förrådet också. Och så har jag börjat packa ut lite i bilen med :) haha snacka om att man har hemlängtan.

I love you


3 days left

Goodmorning, Självklart så sov jag alldelles för länge idag med. Vaknade vid elva. Just nu håller jag på med tvätten. Ska börja plugga strax. Måste bara få i mig lite frukost/lunch först. Solen skiner ute idag. Det blir att lägga ut en filt ute på gräset och ligga där och läsa sen..

Heartache on the dancefloor



Godnatt :)

You know what you getting

Godkväll. Nu är jag klar med tvätten för ikväll. Får fortsätta imorgon bitti :) Har börjat packa lite också. Mindre än en vecka kvar tills jag åker hemhem. Ska bli skönt att få komma hem och börja jobba. Längtar som bara den. Är typ ännu chockad över att jag har fått jobb på förlossningen :) kommer bli en underbar sommar. I can feel it. Nåja imorgon ska jag tvätta och så ska jag plugga. Har tenta på onsdag som jag måste klara...

Angel of music

Hej. Idag har det inte hänt så mycket i mitt liv. Har varit i skolan en sväng, varit på stan och varit hemma vid Frida och lämnat hennes teve och lite saker. Nu sitter jag och ser på teve, ska strax plugga lite grann. Håller på nere i tvättstugan också, så det får jag sysselsätta mig med ikväll..

Nightwish

Nu ska jag hoppa i säng. Har haft en trevlig kväll tillsammans med Pamela :) Vi har sett teve och ätit burritos. namnam. I morgon ska jag till skolan en sväng. Börjar klockan nio. Efter det blir det nog att åka in till stan en sväng och handla lite klok mat för en gång skull. För imorgon får vi pengar !! Godnatt

Två år och sex månader



Jag älskar dig Alexander. Idag har vi varit tillsammans i två och ett halvt år, och jag hoppas på många fler år tillsammans. Du är det bästa jag vet älskling, kommer aldrig få nog av dig. Saknar dig som bara den. Bara en vecka kvar tills vi ses igen..

A point of no return

Bjuder på lite bilder från i fredags, när vi var och grillade :)

  
(bilderna lånade av pamela)

Lose my mind

Godmorgon. Ja inte blev det att gå upp i skaplig tid idag inte. haha. Vaknade precis. Ska gå upp och äta lite frukost/lunch nu. Sen sätta mig med skolböckerna. Har inte tittat ut idag men tror inte att det är något fint väder. Får hålla mig inne ;)

Music of the night



Åh.. jag och Pamela har suttit här hemma och sett Fantomen på operan. I'm in love. Helt underbar är den. Jag fick rysningar under hela filmen. Nu ska jag hoppa i säng. Upp i skaplig tid imorgon och plugga. Hoppas det är fint väder så att man kan sitta ute en stund, Godnatt..

The Climb


I'm coming home

Puh, i eftermiddag har jag städat en massa här hemma i lägenheten. Måste vara fint när hyresgästen kommer hit och ska bo. Det är bara en vecka kvar tills jag åker till ön igen. Denna gång stannar jag hemma tills skolan börjar igen i augusti :) Gud va skönt det ska bli att få komma hem. Saknar alla så himla mycket. Speciellt älsklingen. Det är väldigt påfrestande att vara ifrån varandra så mycket.. Neh får fortsätta med pluggandet nu...

Jag älskar dig


Young love

Goodmoorning :) Vaknade alldelles nyss. Ska strax gå upp och käka lite frukost. Idag står det plugg på schemat. Ska försöka och vara så effektiv som möjlit så slipper jag sitta hela dagen. Det är ju faktiskt lördag. Ikväll kommer Pamela hit :) Vi ska se Robinson och dricka the. mysigt...

Your body is a wonderland



Jag säger godnatt med denna fina låt :)
Älskling jag saknar dig !

Fly away

Hej. Har varit och grillat hemma vid Rickard och dom. Det var jag Pamela, Emelie, Johanna, Rickard och Joel :) Vart lite kallt mot slutet. Men sumerar kvällen som väldigt trevlig, även fast jag och Pamela höll på och bli dödad av en svan. Nu sitter jag och Pamela här hemma vid mig och ser på teve. Solelden börjar lägga sig, men det gör fortfarande lite ont. Imorgon ska jag plugga en liten stund och sen får vi se vad som händer. Om det är fint väder kanske man lägger sig och solar framsidan en stund ;)

I don't know what i was doing

Som jag sa så blev det inte mycket sömn för mig i nättres. Solelden har svidit som bara den. Lakanen har kännts som sandpapper. Usch. Men jag får helt och hållet skylla mig själv. Idag har jag inte gjort mycket. Mest pluggat en massa. Ikväll blir det troligtvis grillning på Långö.. Får hoppas på att vädret håller i sig bara.. Vad gör ni en fin fredag som denna?

Lovley

Godkväll :) sitter och ser på teve med Pamela. Solelden blir värre och värre. Ajajaj! Kan nästan inte sitta klokt. Blir nog en rolig natt det här. Inte har man nån After sun hemma heller. Nu ska jag ta och fixa en kopp te. Och sen vänta in Bonde söker fru..


It's burning

Hej. Kom hem från långö för en timma sen ungefär. Gud vad skönt det var. Men jäklar vilken soleld jag har fått på ryggen. Får skylla mig själv som inte smort in mig. Vi blev ett litet gäng ändå :) Först så träffade jag och pamela Kickan där, och sen kom Emelie. Och efter det så drällde det in en massa. Johanna, Anatol, Björn. Rickard och Joel. Vissa badade till och med, galningar :)

Just nu håller jag på och städar lite. Om en timma kommer Pamela hit. Vi ska väl se teve eller någonting :) Måste fixa lite kvällsmat nu. Får se vad som finns kvar i kylskåpet...

You are the sunshine in my life

Goodmorning :) Vilket härligt väder det är ute idag, Vaknade för en stund sen. Det blir nog lite solning idag. Väntar just nu bara på att Pamela ska höra av sig så vi får bestämma hur vi ska lägga upp dagen. Nu ska jag hoppa i duschen. Ha en bra Torsdag everyone...

Just breath

Nu är jag hemma igen, har suttit hemma vid Pamela och gjort referens-uppgiften. Just nu sitter jag och kollar på Greys Anatomy. Så jäkla spännande.
Eftersom vi inte har någon skola imorgon så funderar jag och Pamela på att dra till Långö och ligga och sola :) Tänkte baka en kladdkaka och ta med också. Mumma!

Wild world

Godkväller. Idag har vi vart i skolan och tagit venprover på varandra. Det gick mycket bättre denna gång :) Har dock ett stort blåmärke på handen efter att ha varit försöksperson. Men det är smällar man får ta helt enkelt. Ska strax gå hem till Pamela och plugga. Vi ska göra referens-uppgiften tillsammans. Den går fort att göra om man bara tar tag i det..

Missa inte Barnmorskorna - Norge på tvåan, och Greys Anatomy på femman ikväll :)

Honey

Waaaah. Vart har dagen tagit vägen? Sitter och äter köttfärssås och spagetti. Har snart pluggat klart för dagen. Jag hoppar nog i säng ganska så tidigt idag. Även fast jag gick upp vid halv tolv idag så känner jag att jag är lite små trött redan. Imorgon har jag skola från klockan halv nio. Vi har basgruppsträff och så ska vi nog ses lite i biblioteket och plugga också. Jag vet inte riktigt vad som händer resten av dagen. Det visar sig...

Just like everyone else

Sådära, nu är alla fönstren klara. Nu kan man faktiskt se ut genom dom :) Nu ska jag sätta mig med Forskningsprocessen och plugga lite grann, det är lika tråkigt som det låter. I promise. Idag ska jag läsa om Kvantitativ forskning. Varför måste vi kunna allt det här?

Alone

Goodmorning. eller vad det nu blir. Klockan är ganska mycket. Sov länge idag, men det tycker jag att man får göra när man är ledig. Idag ska fönstrarna här hemma få sig en omgång. Och så ska jag plugga en del också. Kanske det blir en promenad med.. who konws..

I'm so glad that i've got you..

Godkväll. Sitter och äter blodpudding med bacon. Gott som bara den. Idag har jag varit i skolan och så har jag varit på phaddermöte. Gud vad spännande det kommer bli med nollningen sen. Vi får hoppas att det är många som väljer att vara med. För det är verkligen super kul. Nu ska jag sätta mig och plugga en liten stund och sen hoppa i säng. Imorgon är jag ledig, fast helt ledig blir man ju inte. Finns alltid någonting man kan läsa  på...  

You are the light in my life

Nu ska jag hoppa i säng. Har haft en liten tevekväll här med Pamela :) Godnatt

I'm inlove

Sådär ja, nu var det exsklusiva middagen slut. Nudlar med grönsaker och Sweetchili sås. Namnam. Nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga en stund. Finslipa svaren till artiklarna som vi ska gå igenom med basgruppen imorgon. Sen ska jag se Parlamentet tillsammans med Pamela..

Liam

Bjuder på en till bild på min underbara brorsson ♥


With or without you

Haha, börjar bli rädd för mig själv. Jag sa ju att jag inte skulle plugga någonting idag. Men ändå kom jag på mig själv för en stund sen sittandes med en massa skolarbete, suck! Ska strax stoppa i mig lite att äta. Nu när man snart ska åka hem till ön så är det ganska tomt här i kylsskåpet, men som man säger "man tager vad man haver" :)  

Leave this mess behind

Godmorgon. Ligger i sängen och läser nyheterna. Kollade på helagotland.se, det stod att Garda skola har brunnit ner till grunden. Ofattbart. Ska strax gå upp och hoppa i duschen. Sen blir det nog lugnt. Inge plugg idag. Det är ju faktiskt helg, och lite ledigt måste man ju få ha..

i´m in love with a fairytale

Sorry Älskling, men du har nog fått en konkurent ;) Helt klart rätt låt som vann.
Och kan ni fatta, han är 23 år och har skrivit låten själv. Strongt gjort..


Not gonna get us

Nej det ser mörkt ut. Men jag hejar fanken på Norge nu. Den är riktigt bra :) och han är super snygg. Kanske Eurovision går i grannlandet nästa år då. Trevligt värre. När det här är slut så blir det att hoppa i säng. Och upp i ganska skaplig tid imorgon så att man inte sover bort hela dagen. Är klar med artiklarna som ska vara inne den 22a. Skönt. Nu är det bara referenslistan kvar..

HEJA MALENA!

Nu sitter jag och Pamela uppkurade i soffan båda två med varsitt glas vin och ser Eurovision song contest :) Vi håller tummarna för Malena nu. Hennes uppträdande var bra, vilket tempo :)

La voix



Jaha ikväll gäller det. Hur tror ni det kommer gå ?
Jag tycker det är lite synd att dom har gjort om den nya lite.
Ljudet låter inte alls bra, och körsångarna överröstar Malena ibland.
Dom har ju sagt att ljudet vart lite konstigt bara för att dom inte
har samma kvalite på sitt ljud i moskva som vi har i Sverige.
Jag tor att antingen så kommer den gå jätte bra eller så blir det botten..

Why don't you come over here ?

Goodmorning. Vaknade för en halvtimma sen. Det vart lite sovmorgon idag med. Ska strax käka lite frukost/lunch. Och sen läsa igenom en engelsk artikel så att jag och Pamela kan börja med att svara på frågorna till den uppgiften. Kul att spendera en lördag med massa plugg. Får ta ledigt imorgon istället :) har inte tittat ut ännu, det kanske är fint väder så man kan sitta ute och plugga?

Numbers

Åh vilken härlig kväll det blev. Vi satt nere vid stranden och grillade allihop och snackade en massa strunt :) Väldigt kul att träffas utöver skolan också. Det får vi göra om hörrni :) Även sen när vi har bytt basgrupper. Nu sitter jag och ser på Berg flyttar in. Ska strax hoppa i säng. Imorgon blir det en massa plugg tillsammans med Pamela. Och Eurovision song contest..


we have been this way before

Sådära, nu är tzatsikin fixad. Ska strax hoppa i duschen. Sen bär det av på grillning med basgruppen :) Vi får se hur lämge vi klarar av att sitta ute. Kanske blir så att vi går hit hem och sätter oss en stund om det blir för kallt..

Secrets

God morgon. vaknade för en stund sen. Ska strax hoppa upp ur sängen och ta mig lite frukost. Idag blir det plugg för hela slanten. Kanske sätter mig ute på gräset och läser lite det är ju soligt och fint ute. Hoppas ni får en bra fredag!

Baby, it's a new way

Neh nu ska jag hoppa i säng :) och kolla en film. Det blir antingen Yes man eller några avsnitt av sunes jul, haha.. Svårt att bestämma mig. Har suttit och skrivit i Andrahandskontrakt på lägenheten. Hoppas nu det är någon klok kille som ska hyra. Att det inte är någon lurendrejare..

A friendship that will last forever


Forgive me, for I have sinned

Var så jäkla sugen på något sött förut så jag sprang ner i kiosken och köpte lite choklad. inte alls bra. Men vad gör man när det skriker i godistarmen? Har suttit hela kvällen och pluggat. Nu ger jag upp för idag. Imorgon har vi ingen skola, så jag ska försöka plugga lite hemma. Men först tänker jag ta mig en rejäl sovmorgon :) Imorgon kväll blir det som sagt myskväll med basgruppen. Får hoppas att det blir fint väder så att vi kan sitta nere vid vattnet så länge som möjligt.. 

Sunshine

Awh vilken lång dag det har varit i skolan idag. Skönt att få komma hem. Nu ska jag plugga lite grann och sen gå ner till affären. Ska handla lite saker tills imorgon. Vi ska grilla med basgruppen imorgon kväll. Mysigt värre :)


.



Naaaaw, här är reklamen jag pratade om :)
Ungen är så jäkla söt..

Get to know you

Puh, nu har jag suttit och pluggat i flera timmar. Det får vara bra för idag :) Ska strax hoppa i säng. Imorgon har jag skola från klockan nio till klockan tre. Efter det blir det hem och plugga en massa.. Godnatt

Kossorna, vill ni gå ut i hagen?

Åt pannkakor för en stund sen. Är egentligen inte någon favorit hos mig men blev så jäkla sugen på det förut. Föresten har ni sett Arlas nya reklam? Ni vet när kossorna springer ut och hon som varit med i dom andra arla reklamerna står där med sina två barn. Och den äldsta sonen skriker: "Kossorna, vill ni gå ut i hagen? :) Åhhh den är så härlig. Man blir verkligen glad av att se den. Love it.

Let's get together



Den här låten går varm här hemma
En ny favorit kanske ?
(Trycker man på HQ så blir det bättre ljud- och bildkvalité)

Slöfock

Ojdå, skulle kolla lite på teve förut och samla lite nya krafter innan jag skulle ta tag i pluggandet. Det slutade visst med att jag somnade, och sov bort tre timmar. Inte bra. Nu måste jag ta tag i skolarbetet så att man inte har allt i sista minuten sen. Som jag annars brukar vara väldigt bra på att ha :)

Great

Jaha då var dagens skola slut. Kom hem för en stund sen. Ska strax sätta mig och plugga. Sen måste jag ta tag i städandet. Blev inte så mycket av det igår. Har ännu inte fått koll på läget här sen Frida flyttade ut. Snart är det dags att packa ner alla saker och lägga ner i förrådet. För snart flytter hyresgästen in och jag flyttar hem till ön! Ska bli så härligt att få komma hem och umgås med familj och vänner så mycket jag kan :) 


Give into me



Den här låten väcker fina minnen inom mig :)
Den är så himla fin..

I'm falling

Sitter och ser på uttagningen till Eurovision song contest. Malena var väl helt okej, men är det verkligen en vinnar låt? Sitter och pluggar lite grann också. Men det går väl sådär när man har teven på samtidigt. Imorgon har vi skola från klockan nio (tidigt!) jag vet inte riktigt vad vi ska pyssla med. Det återstår att se :)

7th heaven

Vaknade ganska tidigt i morse. Klockan nio. Har suttit och försökt läsa lite skolarbete. Vi hade föreläsning i skolan mellan ett och tre. Inte den roligaste föreläsningen jag varit på. Men det är bara att bita sig i skinnet och hänga med. Ikväll blir det en massa plugg. Kanske hinner med en liten promenad med. Försöker hålla i gång så mycket som möjligt, det går väl sådär. Neh nu ska snabeldraken (dammsugaren) fram. Här ska städas!


Världens finaste bebis ❤

Bara för att jag har världens finaste och mest underbara brorsbarn


I'm sad that it didn't work out for you two

Pust. Gick ju ner till Willys och handlade förut. Fick med mig två tunga matkassar hem. På vägen hem började det regna. Så det var bara att öka på tempot så att man inte skulle bli allt för blöt. Just nu håller jag på och tömmer mitt akvarium. Fiskarna är i säkert förvar hemma hos min kära bror :) transporterade dom i plastpåsar i en kylväska hela vägen hem till ön. Och jag tror ännu dom lever, så dom tog nog ingen större skada iallafall. Nu är det cityakuten :)

Fattig student

Nu måste jag gå ner till affären. Vaknade i morse och var super sugen på en rejäl frukost. När jag öppnade kylskåpet så var det nästan så att malen flög ut och det ekade som bara den. Fattig student som man är så får man väl bunkra upp med en massa paket med nudlar :) Får kila iväg nu så man hinner hem till Sjukhuset som börjar halv åtta...

Vimmelmamman

Jag måste bara tipsa alla här om en blogg som jag läser varje dag. På Vimmelmamman kan du läsa om Lotta. Hon har man och en söt liten son. Hon jobbar på sveriges största kändis tidning. I bloggen skriver hon om sin kamp mot cancern, skitsjukdomen som hon kallar den. En blogg som jag tycker alla ska läsa. Lotta är otroligt stark och kämpar på som bara den. När man läser hennes blogg så inser man att livet är ganska skört och att vad som helst kan hända, när som helst! Gå in där och kolla, super bra blogg!

You make me feel good baby

Ojsan, nu var det länge sen jag bloggade sist. En hel vecka faktiskt. Har varit hemma på ön igen och börjat gå intro på nya jobbet :) Det är super kul, kommer bli en helt underbar sommar! Har varit med på två förlossningar och det är verkligen super spännande. I lördags var det garagefest, var helt okej där. Hade ju brorsan att umgås med. Idag har vi suttit på en skit tråkig föreläsning mellan ett och halv fem. Super tråkig. Ikväll blir det plugg för hela slanten. Mycket som ska pluggas in..  

I'm glad to see you

Godkväll. Kom hem till Karlskrona för en stund sen :) Har haft det relativt bra hemma på ön. Lite små tjafs bara. Men förhoppningsvis så löser det sig väl så småning om. I Torsdags var jag barnvakt åt Liam, han sov hemma vid mig. Mysigt som bara den. I fredags var det garagefest i pappas garage. Igår tog vi det mest lugnt. Städade i garaget och grillade hemma på gården. Idag har jag packat, och varit hemma vid farmor och åke en stund. Ska strax hoppa i säng. Skola imorgon, nytt tema, nya tag...

RSS 2.0