Look what you have done

Goddagens :) Var i skolan en liten stund förut. Skulle varit iväg till klockan nio men klock-s*tan ringde aldrig så jag vaknade strax efter klockan tio. Suck. Nu har jag städat av hela lägenheten :) Det är så fräsch så. Ikväll blir det en massa plugg, måste vara förberedd på föreläsningen som är imorgon. Tänkte även börja om och läsa på om cellen, för den sitter inte riktigt. Neh nu ska jag kasta mig på soffan några minuter eller kanske gå ut en sväng i det fina vårvädret :)

Can we do it ?

Godmorgon :) vaknade för en timma sen. Riktig sovmorgon. I eftermiddag ska jag och brudarna åka och kolla lite på Ikea, det ska inhandlas ramar och lite smått och gott. Nu innan dess måste jag plugga en massa, dammsuga och äta lite frukost/lunch..  

Beautiful nightmare


Bröderna Fluff

Goddagens :) Sitter här hemma och tar det lugnt. Pamela ligger på soffan och halv sover. haha. Vissa är mer slitna än andra. Gårdagen var super kul. Först var vi på maskerad hemma hos Carina. Jag och Pamela hade klätt ut oss till Bröderna fluff! Jag tyckte det var ganska bra drag på kåren :) Vi dansade och var helt crazy. Idag bli det lite plugg och så ska jag plocka undan lite här också. Lägger in lite bilder senare...

Say it again

Sådära nu har brudarna gått hem till sig. Vi har haft myskväll här hemma med en massa onyttigheter. Vi har sett på Let´s Dance och så har vi sett några avsnitt av Mysteriet av Greveholm. Jag tyckte helt klart att Magnus var en värd vinnare i Let´s Dance. Han har utvecklats som bara den. Man trodde ju inte i början att han skulle vara en av dom två som stod i finalen precis :) Jaja, nu ska jag hoppa i säng. Det blir en lång dag imorgon, med bland annat kåren. Och så är det fotboll också, Sverige - Portugal. Det får vi inte missa. Föressten hur många kommer släcka ner sina hus imorgon kväll (ikväll) klockan 20.30 ?

Magnificent

Hej. Har preics ätit kvällsmat. Det blev kyckling och couscous ikväll :) Nu ska jag se lite i skolböckerna, och sen blir det myskväll här hemma med brudarna. Vi ska se Let's dance och bara ta det lugnt. Imorgon blir det nog kåren, och innan dess ska vi på förfest hemma hos Carina. Mysigt. Neh nu ska jag kasta mig på soffan och se några OTH - avsnitt..


Back on track

Godmorgon :) Ska strax till skolan. Har basgrupp. Vi ska nog göra metodövningar idag, tror vi skulle ha påklädning eller vad det var. Efter det ska vi sitta och plugga lite i skolan. Kolla igenom allt vi skrev på föreläsningen och så.. Ikväll blir det Let's dance kväll. Det är ju finalen, det får man inte missa.. Ha en bra Fredag!

You are disgusting

Godkväll :) Var och storhandlade med Frida och Pamela förut, på citygross :) Nu har man mat hemma för ett bra tag framöver. Lagade linssoppa förut, den var faktiskt riktigt god. Det var morötter och lite annat smått och gott i :) Den kommer lagas fler gånger här hemma.. Just nu sitter jag och ser på dokumentären om Josef Fritzl. Fyfan vilken hemsk människa han är. Hur kan man vara så ond? En jäkla äckel gubbe är vad han är, den enda utvägen för honom är kastrering tycker jag ! Neh nu ska jag se färdigt dokumentären och sen blir det sängen för mig. Så att man är pigg och glad i skolan imorgon..

Angels and Airwaves

Pust, nu tänker jag ta en liten paus med pluggandet. Har kramp i handen typ :) Ska nog åka in på stan en sväng och kolla lite grann. Och sen åka ut till citygross och storhandla. Ikväll blir det en massa plugg igen och kanske lite tevetittande också, as always :) får ju inte missa dagens avsnitt av Unga mödrar. Haha...

Your body is a wonderland



Dagenslåt blir den här, super fin ❤

Come back to bed

Godmorgon :) sitter här och äter havregrynsgröt med frusna jordgubbar. Måste börja äta frukost, har blivit dåligt med det nu ett tag. Ska strax sätta mig och plugga lite grann hade jag tänkt. Kolla igenom nästa kapitel och så. Tänkte tvätta bilen idag, men det är en massa snö ute så det pallar jag inte idag. får ta det någon dag när det är finare väder.. By the way, jag tycker ni är väldigt dåliga på att kommentera hörrni. Är det någon som läser min blogg? Roligare att skriva om man får lite respons liksom...

Heart of life

Godkväll :) Ska strax hoppa i säng. Carina och Johanna har varit här vid mig och Frida ikväll.. Richard kom också hit en stund och åt Våfflor med oss, eftersom vi gjorde så många :) Mysigt värre. Det blev inte så mycket pluggande idag efter föreläsningen så det får bli dubbelt upp imorgon istället. Är som sagt ledig, så det får bli en liten sovmorgon och sen en massa plugg.. Godnatt

Love sexy magic


Dagens önskeoutfit

                                 
Dagens önskeoutfit är väldigt enkel, så som jag vill ha det :)
Allting är från H&M förutom armbandet

Put your lights on

Jaha då var denna föreläsning också över :) Nu är dte bara att sätta sig och läsa igenom allt man skrivit ner. Tänkte åka in en snabbis på stan också och kolla lite grann. Och så ska det väl handlas lite mat också :) Börjar bli tomt i kylskåpet här hemma. Jo föressten, jag ringde till jobbet där jag har sökt sommarjobb. Ska dit och prata när jag kommer hem på ön. Så vi får se vad som händer. I Värsta fall får man väl jobba kvar på Solrosen en sommar till. Men vill se lite annat också..

Walk this way

Godmorning :) Vaknade för en fyrtiofem minuter  sen. Satte klockan på sju men kände att jag behövde en liten sovmorgon. hihi idag har vi föreläsning mellan klockan tio och ett. Efter det lär det bli en massa pluggande. Ikväll kommer brudarna hit och käkar våfflor, det är ju faktiskt våffeldagen idag! :)

Another love story

Hej. Sitter och pluggar som bara den :) Åt precis kvällsmat. Frida lagade korv med pasta :) HLR-utbildningen i skolan idag gick bra. Det är en sak som jag tycker alla ska kunna, för det kan faktiskt rädda ett människoliv. Ikväll blir det plugga och kanske lite tevetittande. Tänkte nog hoppa i säng ganska tidigt ikväll så att man är pigg och glad på föreläsningen imorgon. Imorgon har vi föreläsning på matspjälkningssystemet :)

Godmorgon, är du riktigt vaken än ?

Godmorgon :) Vaknade för en halvtimma sen. Skolan börjar om en timma så jag tänkte sitta och plugga lite grann nu. Om några veckor ska vår basgrupp hålla i en lektion om blodet för en annan basgrupp. Så vi ska planera lite om det nu på förmiddagen. I eftermiddag blir det HLR för hela slanten. Kul som bara den.. Nu ska jag göra mig i ordning för jag tror inte att det är någon höjdare att gå till skolan i ett par slitna pyamasbyxor och en oversize T-shirt :)

I'll be there for you

Godkväll. Kvällen har spenderats vid skolböckerna. Var ute och sprang en stund i eftermiddags, skönt som bara den. Ska försöka träna tre gånger i veckan nu. Men ska inte lova för mycket för det har jag sagt förut och då har det inte hänt så mycket :) Imorgon är det skolan mellan klockan halv elva och tre. Vi ska ha Hjärt- och lungräddning. Ska bli kul att göra lite praktiska saker också.. Neh nu ska jag nog ta och hoppa i säng faktiskt. Är ganska trött. Godnatt

Dagens önskeoutfit



Skor : Converse
T-shirt : colorez.se
Jeans: Ginatricot
Solglasögon : H&M
Väska: Asos.com

Use you love tonight

Goddagens :) Kom hem för en stund sedan. Var i skolan i morse på basgrupp. Sen åkte jag in till Tandläkaren och så fick jag en tid till en undersökning och kanske blir det även lagning av fram tanden som gick sönder under nollningen. Efter det gick jag och Johanna en sväng på stan, och väntade på att Karlskronahem skulle öppna efter deras lunch :) Ikväll blir det en massa plugg för min del, kanske jag ska ut en stund och jogga också. Eftersom det inte blev någonting av det i morse, haha jag var ju så sjukt trött! Jag gick upp en halvtimma innan skolan började, sprang in i duschen och tog en riktig snabb dusch, kastade på mig lite kläder som jag hittade på golvet och begav mig till skolan i rask takt. Stressigt :)  Neh nu ska jag äta lite mellanmål och sen sätta mig vid dom roliga skolböckerna...

You're a monster

Awh jag såg verkligen framemot kvällens Beck, men jag har ju redan sett den! Tråkigt ! Nu har jag suttit några timmar vid skolböckerna, jag vet egentligen inte om jag blivit någe klokare. Det visar sig väl imorgon :) Gäsp nu är det dags att hoppa i säng. Tänkte faktiskt gå upp extra tidigt imorgon och ta mig en morgonpromenad/joggingtur. Vi Får se hur det blir med det, jag är ju ganska morgontrött..

Student of 2009

Snart är det studenttider här i Sverige :) Åh det var helt klart en av dom bästa dagarna i mitt liv! Självkart måste man vara fin på den stora dagen, här slänger jag in en super fin student outfit..

  

Get away

Awh lika jobbigt som vanligt när Älsklingen åker. Om en timma är han framme i Oskarshamn, där båten väntar på honom. Jag har inte gjort så mycket sen älsklingen åkte. Skulle egentligen plugga men orkade inte riktigt det. Men tänkte sätta mig med det om en liten stund. Får väl försöka plugga medan jag ser beck sen :)

Namnsdag

Idag har världens bästa pappa namnsdag, Grattis :)



Far away

Sådära nu har jag och älsklingen ätit tidig kvällsmat! Idag har jag pluggat hela dagen, och myst en massa med Alexander. Jobbigt att han åker hem till Gotland om en och en halvtimma :( vi har haft det super mysigt i helgen. Det här behövde vi verkligen. Nu känns det som om vi har fått en nystart på det hela. Neh nu ska jag mysa mera med älsklingen och sen blir det ännu mera plugg!

Your love



Dagens låt får bli denna :)
Man blir så glad när man hör den,
Eller vad säger du Linn?

Hearts on fire

Goodmorning :) Vaknade för någon timma sen. Igår tog vi det lugnt, var och fikade på ett mysigt cafe inne i stan. Och så var vi ute på en promenad i det fina vårvädret. Igår kväll lagade en god middag och såg på Robinson. Vad kul att dom börjar klaga en massa när dom bara har varit där i typ tjugo minuter :) haha hur ska dom klara sig? Jaja.. Ikväll åker Älsklingen hem till ön igen :( jobbigt som bara den. Men jag kommer hem den åttonde april igen. Så vi kommer inte vara ifrån varandra allt för länge iallafall.. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att plugga. Ha en finfin söndag

Hope and glory



Var tvungen att sno denna från kusin Idas blogg
Så jäkla fin tycker jag :)

Imagine

Hej. Snart är jag klar med all tvätt. Pust. Idag har vi bara tagit det lugnt. Varit och handlat lite gott. Och nu ikväll blir det pizza! Kanske vi hinner med att ta en liten promenad innan Let's Dance också :) Neh nu ska jag mysa lite framför teven med älsklingen. Ha en bra Fredag kväll !


The night is young

Godmorgon :) Nu är Älsklingen äntligen här. Idag vet jag inte vad som händer. Jag måste plugga lite grann. Och Kanske det blir en liten tur in till stan en stund också. Ikväll blir det Let's Dance kväll här hemma med lite snacks och sådär. Mysigt som bara den. Nej nu måste jag springa ner i tvättstugan, så vi hinner med att tvätta allting idag...

I got you

Godkväll :) Sitter här och väntar på att Älsklingen ska komma hit ! Båten kom in i Oskarshamn för en liten stund sen. Så om två timmar är han här. I helgen blir det bara en massa mys. Kanske man kan kosta på sig en biokväll. Det svider i kassan, men när Alexander är här så får man väl kosta på sig lite lyx :) Neh nu ska jag springa ner i tvättstugan och hänga upp lite tvätt..

The new me

Godkväll. Idag har det varit mycket pluggande för min del. Känner mig helt slut :) Var inne på stan en stund förut för att ta en paus från allting. Men orkade inte gå där så länge. Ikväll blir det ännu mera pluggande och kanske lite teve tittande också. Det är ju faktiskt Desperate housewifes ikväll :) På torsdag kommer Älsklingen hit :) Gud vad jag saknar honom. Vi har haft det lite upp och ner nu de sista veckorna, men det känns faktiskt som om den här "händelsen"  på något sätt har fört oss närmare varandra igen, konstigt nog... Svårt att förklara. Nej nu ska jag ta och koka en kopp te och sätta mig med skolböckerna igen....

Home sweet home

Goddagens :) Nu var det ett tag sedan man skrev här. I helgen har jag som sagt varit på träningsläger i Oskarshamn. Skönt som bara den att träna igen. Men det känns i varenda kroppsdel kan jag ju säga. Idag är jag ledig från skolan. Men det blir plugga hela dagen iallafall, har lite grann jag måste läsa igen känner jag. Nej nu ska jag ta och göra lite frukost/lunch och sen sätta mig vid skolböckerna. Ciao

The reason is you



Den här låten gick varm på sing staret igår, right girls? :)

I'm leaving

Idag bär det av till Oskarshamn :) Vi ska vara där hela helgen. På träningsläger med Gotlands Bro Ok. Ska bli skönt att börja träna lite igen. Det känns verkligen i kroppen att man inte tränar någonting längre. Jag har skit ofta ont i huvudet, och förkyld blir ganska lätt jag också. Det var jag typ aldrig förut.. Idag har jag varit i skolan, vi har haft metodövningar :) Vi har tagit blodtryck, temp och kollat puls på varandra. Super skoj.. Nu ska jag åka in på stan en sväng. Har lite små ärenden att uträtta. Ha en bra helg. I'll be back on sunday!


You will still be here tomorrow, but your dreams may not.

Goddagens :) Idag har jag varit en stund i skolan och så har jag stått och bakat. Ikväll kommer brudarna hit. Vi ska sitta och sjunga Singstar och fika en massa :) Vi får se om jag hänger med på kåren eller inte. Har skola vid halv  nio imorgon. I sånnafall går jag nog bara dit och kollar läget. Och går hem i skaplig tid igen :) Neh nu ska jag städa av lite här!

I know you better then you think

Godkväll. Idag har jag varit i skolan nästan hela dagen. Vi har haft två föreläsningar. Sista föreläsningen var dryg som bara den. Satt och halvsov hela tiden. Efter skolan så var jag och handlade inför morgondagen. Brudarna kommer hit och fikar innan kåren och så :) Jäklar tänk att jag redan blir tjugoett. Det känns som om jag nyss fyllde arton. Kommer kännas konstigt att inte fira födelsedagen hemma på ön. Men det är bara att vänja sig. Har två födelsedagar kvar att fira här i Karlskrona. Neh nu ska jag sätta mig med skolböckerna igen. Tråkigt som bara den men så himla nödvändigt just nu..  

Stop

Hihi satt och sjöng med till
Spice girls och Backstreet boys alla låtar på vägen hit :)
 


Back on track

Nu är jag hemma i Karlskrona igen. Känns sådär. Saknar redan alla hemma på ön. Tur att det bara är en månad kvar tills man kommer hem igen. Imorgon börjar allvaret igen. Jag har två föreläsningar, en om cirkulationen och en om typ Etik och så ska vi nog träffas i basgruppen ett tag också. Måste åka till affären och handla lite små saker som jag kan bjuda på på Torsdag. Om det kommer hit någon och firar mig då :) Nu ska jag slänga mig i sängen och se klart Bolt.    

Give me my heart back, please ?

Sitter och väntar på att få åka till båten, den går klockan fem över fem. Jag hoppas inte att det är snöoväder på fastlandet. För jag pallar inte att köra i det i två timmar. Läskigt som bara den ju. Idag har jag ätit mysig frukost hemma hos Linn :) Och så har jag varit en stund hemma hos Farmor och Åke också. Neh nu ska jag kasta mig på soffan ett tag...


It hurts a little bit

Godkväll mina vänner.. Idag har det varit full rulle för min del. Jag och Tove har varit med Älsklingen och kollat ut en smoking till honom som han ska ha på balen. Han kommer bli en riktig heting :) Jag har även varit barnvakt åt Liam en stund. Min underbara brorsson :) Känns lite tråkigt att man inte hinner se han så ofta. Nu när jag bor i Karlskrona och så. Imorgon bär det av hemåt igen. Kommer kännas konstigt att åka tillbaka. Kommer sakna allihop här så himla mycket.. Men men det är bara att återvända till verkligheten igen det. Tur att man kommer tillbaka om en månad igen.

Nostalgia Locomotive



Gamla minnen :)

Everything's gonna change

Måste bara gratta Mikaela för den roliga nyheten. Hemligheten som du hållit inne på, din luring :) Verkligen super kul för er, du kommer bli en toppen mamma Mikaela...

The big thing

Det är konstigt att det alltid blir så dåligt uppdaterat när jag är hemma på ön :) I fredagskväll var jag hemma vid Linn några timmar och såg teve, och efter det åkte jag och älsklingen ut till Alva. Igår fyllde Alexander år så vi firade honom med smörgåstårta :) Gott som bara den. Idag ska vi först åka hem till Alex mormor och morfar och efter det blir det kalas i Stenkyrka. Johan fyller år..

You’re everything I need and more


Halo

Oj här har det inte blivit mycket uppdaterat inte. Både i onsdags och igår så jobbade jag på Solrosen. Ska strax sätta mig och plugga, det är konstigt att man alltid dras för att göra det. Klockan ett ska jag hem till Mange och Tessan o vara barnvakt en stund, och sen blir det kanske en fika på Märthas. Ikväll ska Älsklingen bowla med sina vänner så jag drar hem till min vän och ser på Så ska det låta, right Linn ? :)

You've really hurt me boy

Nu är jag hemma på ön ett tag. Vi har ingen skola förens om en vecka :) skönt som bara den att andas in lite gotländsk luft. Den här hemvisiten började kanske inte så bra :( men vi försöker dra ett sträck över det hela. Om det nu går vill säga. Iallafall, idag åkte jag hem till Linn och våldgästade henne. Hon blev verkligen tagen på sängen kan man ju säga. haha. Kul att få träffa dig igen vännen :) Imorgon ska jag jobba i Hemtjänsten. Gött med lite cash i plånboken. Ikväll ska Alexander bjuda på mat... Nej nu ska vi åka och handla....

Let's Go!

Godkväll :) Har haft brudarna här, vi har druckit te och sett på Beck :) Imorgon har jag basgruppsträff klockan nio. Sen vet jag inte vad som händer. Måste plugga lite grann och så kanske det blir Friskis och Svettis också imorgon kväll. Har funderat på att köpa ett Spinningkort, eftersom Pamela också har det så får man passa på. Alltid kul att gå flera :) Nej nu ska jag strax hoppa i säng. Godnatt !

Against all odds

Goddagens. Det är riktigt fint väder ute idag. Får nog bli en promenade sen :) Vaknade för en och en halvtimma sen, fick en riktig sovmorgon alltså. skönt som bara den. Måste strax sätta mig med pluggandet. Tråkigt, men det måste göras. Ikväll kommer brudarna hit. Vi ska se Gossip girl, parlamentet och Beck :) 


It's not easy

Godkväll :) Pamela och Johanna gick nyss. Vi har haft filmkväll här och stoppat i oss en massa nachos. Super gott :) Ska strax hoppa i säng. Imorgon ska jag och Pamela plugga en stund och sen se Beck på kvällen... Jag har världens hemlängtan, vill hem till släkt och vänner. Känns hemskt att jag inte hinner träffa Liam så mycket. Dom växer ju så fort. Kommer iallafall hem till påsk, då jäklar ska jag våldgästa dom där hemma :) dom kommer bli trötta på mig, så mycket ska jag vara där...

RSS 2.0