tvätta

Halloj, idag så har det inte hänt så mycket. Jobbade till klockan fyra och sen så har jag varit hemma vid pappa och hjälp honom städa lite. Igår så jobbade jag till klockan ett och efter det så var jag barnvakt åt casper. Han är lite förkyld så elsa och robin ville inte skicka iväg honom till dagis. Skulle egentligen träna igår kväll men till min stora förskräckelse så märkte jag att vi inte hade några rena kläder och det upptäckte att det fanns en ledig tvättid så jag var tvungen att ta den. Imorgon blir det träning på gymmet och så ska jag nog simma med min kära pappa :)



eva longoria igen

Måste bara slänga in den här bilden på Eva longoria också. Det är nått speciellt med den tycker den är fin. godnatt ! 

 

work all day long

Har jobbat dubbelpass idag började klockan åtta i morse och slöt klockan kvart i tio nu ikväll.. Jag hade två välförtjänta timmar hemma och det var skönt. Min dag har varit väldigt enformig idag. Imorgon jobbar jag bara till 11.45 och efter det ska jag umgås med Linn jag kanske ska köpa hennes baslåda ;) om den passar i saaben vill säga. Imorgon kväll är det träning vid kinner som gäller :) Det är nästan så att jag längtar efter att få träna :P hmm nått som inte stämmer här!


barnvakt :)

Igår var jag barnvakt för Casper, det gick jätte bra han var glad hela tiden förutom när han skulle äta och när han blev lite trött ;) Vi lekte en massa och var ute och gick :) hade en riktigt mysig dag med lillprinsen.
Igår kväll så var jag ute med Linn, vi var på borgen. haha jag och linn och en massa 50åringar ;) men det var riktigt kul ändå och en massa folk man kände igen. Hade förfest hemma hos mamma gunilla ;) var riktigt kul linns morbror rolf var där också och kalle och christian kom dit lite senare.


   

eva longoria

Måste bara lägga in den här bilden, tycker den är så himla fin. Eva Longoria måste iallafall vara en av världshistoriens vackraste människor. Och se bara på klänningen är den inte fin ?


tingstäde by night

Moahaha har varit i tingstäde på knattedisco ;) var kiosktant och barnen där älskar en, hmm undra varför ? :) Det har inte hänt så mycket idag, sov ganska länge skulle egentligen gå upp vid åtta och tvätta, men vi hade visst inget tvättmedel hemma, smart!, så jag tog mig en liten sovmprgon. Jag har väl mest häckat hemma hos farmor och åke, snyltat lite mat och sådära, det gamla vanliga. Imorgon ska jag vara barnvakt åt världens finaste ettåring ;) får se hur det går, det går nog super bra han är så snäll så. Ska gå och lägga mig nu, godnatt !

stentrött

Vet inte vad det är med mig, sov till klockan tolv idag och har ändå varit stentrött hela dagen. Idag har det inte hänt så mycket, har skjutsat ner pappa till sjukhuset och hem igen han har gjort en massa tester och annat tråkigt. Och så har jag varit med Åke och hans mamma och handlat på coop forum :) Ikväll händer det nog inte så mycket, ska laga mat och sen ska vi kanske åka ut till Alskog kyrkogård, och lämna en blomma för mamma fyller år idag. kanske skriver mer senare, slänger in en vacker bild på min älskade pappa så länge :)


 

Casper 1 år

Idag fyller världens sötaste Casper 1 år! Jag och pappa var hemma vid han förut och grattade:)
Han fick en leksaksratt av oss som låter en massa och blinkar,
så han lär bli värsta rallyföraren när han blir stor ;)
Jag är ledig i fyra dagar nu, ska bli skönt att få ta det lite lunt och inte tänka på någonting,
men man vet aldrig med det dära jobbet. Dom kan ringa när som hest och vill att man ska hoppa in och jobba. Fast det är ju rätt bra att dom gör det för då tjänar man lite extra pengar och det är ju aldrig fel.  
Nu ska jag gå och umgås lite med älsklingen, vi ska väl se på dumburken eller nått. hejsvejs 

 

TISDAG

Idag har jag jobbat, för det mesta. Jag började klockan åtta och slöt klockan tre. Efter det så hämtade pappa upp mig i min nya bil ( !!!! ) och så åkte vi till Em möbler och beställde en ny soffa och några fåtöljer. Sen skjutsade jag hem pappa och åkte hem till mig, bytte om och körde sen till kinner. Det är ju tisdag och då nalkas det träning. Sprang hela 10 km! Jag hade det som mål när jag kom ner till kinner och tänk att denna lata varelse verkligen fullföljde det hela, helt otroligt gott folk! just nu sitter jag här vid datorn och mumsar på en banan ska alldelles strax hoppa i säng :)



image24

Dålig uppdatering ?

Har en känsla av att det var ett bra tag sedan jag uppdaterade min blogg.
Och det har hänt en hel del sen sist :)


Jag har börjat jobba på solrosens hemtjänst och där trivs jag som fina fisken.

Min röda fina golf är ett minne blott och snart så står det istället en svart saab nere på parkeringen.

Emelie mår bättre och är på benen :) skönt att du fått komma hem och så.
Är så glad för din skull. Jag tror på dig vännen.

Det har varit jul och nyår också och den spenderades väl för det mesta med släkten och med älsklingen.
Julaftonen tillbringade jag vid faster Eva tilsammans med hela tjocka släkten, och det kan juee bara sluta på ett sätt haha julmat så det räcker till en hel armé, ljudnivån på hösta topp, fulla gamlingar som sitter och ugglar, barn som springer omkring och skriker, teven på högsta volym även fast ingen sitter där och tittar. total kaos helt enkelt kan det bli bättre ? ;)
På nyårsaftonen så jobbade jag till klockan tio, på rasten åt jag middag tillsammans med alexander, frida och tom. Och linn tillkom lite senare. Vid tolvslaget så stod vi nere på hamnen bland en massa glatt folk. Och efter det så gick vi flickor upp till Bistro och satt där och häckade ett tag, kan väl sammanfatta kvällen som underbar :) 


RSS 2.0