GOD JUL !

God jul allihop. Nu ska jag hem till min faster och äta massa god julmat och öppna julklappar!


Dan före dan före dopparedan

Godmorgon folket. Idag blev det en rejäl sovmorgon för mig. Skönt. Ska snart gå ner till biblioteket och låna en bok som jag måste använda till arbetet vi ska göra. I eftermiddag blir det plugg för hela slanten. Och ikväll blir det filmkväll..

I miss you girls


To be with you

Ja då var alla julklappar inhandlade. Skönt som bara den :) Har varit på stan så gott som hela dagen. Nu ikväll har jag varit hemma vid Linn, vi har gjort julgodis, slagit in julklappar och haft glöggmys. Imorgon blir det plugg för hela slanten, har en inlämningsuppgift som skulle varit klar tills idag, som jag inte hade en aning om. suck. Blir så trött på mig själv!

Dan före dan före dan före dopparedan!

Godmorgon. Vaknade för en timma sen. Linn kommer strax och hämtar upp mig. Idag blir det julklappsjakt :) Snön ligger vit på marken, hoppas verkligen det här ligger kvar till julafton. I år blir det julafton med hela släkten hemma hos Eva, nära och bra. Kommer blir härligt att få träffa alla igen. Var ett tag sen alla var samlade så där. Nej nu ska jag kasta i mig lite frukost innan jag ska dra iväg :)

Your body is a wonderland


.

Godkväll :) kom precis hem från Linn. Har varit där och kokat knäck och sett på Coyote Ugly. Idag har jag inte gjort så mycket. Var ute med Linn igår kväll så har varit lagom sliten idag. Var en sväng förbi Mange och Tessan och lekte med Liam. Gud vad jag har saknat honom, lilla ögonstenen :) Imorgon ska jag och Linn på julklappsjakt, har inte handlat en endaste julklapp ännu, det känns inte bra. Jag ska alltid vara ute i sista sekund. Suck..

What you say..

Nu är jag äntligen hemhemma. Så jäkla skönt. Har saknat familj och vänner så oerhört mycket. Ska strax hoppa i säng. Imorgon ska jag försöka hinna med att träffa Liam och bror min. Och sen ska jag gå på stan och beställa en ny Iphone :) på kvällen ska jag gå ut med Linn, äntligen vännen ska vi gå ut och göra stan som vi gjorde förut !!


You cant say what you wanna

Goddagens. Vaknade sent idag, som vanligt. Har suttit och gjort alla bordsplaceringslappar till hjulsittningen imorgon. Nu kom Pamela hit, vi ska in och äta lunchbuffé på Thai Royal :) Ikväll blir det möte och sen ska vi duka inför sittningen. Tove kommer idag, ska bli skönt att få träffa henne igen ;)

When the roof caved in and the truth came out


I have loved you from the start

God morgon. Vaknade för en liten stund sedan. Ska äta lite frukost nu och göra mig i ordning. Sen blir det plugg för hela slante. Har tenta på torsdag och den måste jag verkligen klara! På torsdag kväll ska vi ha hjulsittning här i karlskrona. Kommer bli riktigt kul, tråkigt att vi måste jobba den kvällen bara. Kommer bli en sjukt bra sittning ändå:) Om fyra dagar får jag äntligen komma hemhem. Ska bli skönt som bara den. Får träffa Liam och familjen, äta klok mat och bara ta det lugnt. Vi får se om det blir något jobb eller inte....

Somliga glömmer man aldrig

Hej. Det var då hemskt vad jag var dålig på att uppdatera den här bloggen. Vi har så mycket med skolan och Aspningen just nu så det har inte funnits så mycket tid över till att uppdatera. Det har hänt en hel del grejer sedan sist. Alla asparna + några sexmästerister har varit på Spiik Innebandy i Kalmar. En sjukt rolig studentfest som blev helt perfekt.

Jag och Alexander har gjort slut. Det känns ganska tomt och väldigt tråkigt, men det här var nog det bästa för båda. Det måste funka från båda håll och det har det inte riktigt gjort. Ett förhållande bygger på två personer, det funkar inte om det bara är respons från ena hållet. Det är som sagt väldigt tråkigt :(  Alexander är en underbar kille, han kommer alltid vara min bästa vän!

RSS 2.0