SATC

Japp nu har jag och Frida suttit vid teven med en skål chips och sett på Sex and the city the movie. Den var faktiskt ganska bra, jag höll på att börja gråta några gånger men försökte hålla det inne så gott jag kunde :) Imorgon är det måndag och då tar vi nya tag. Jag ska gå med Frida på uppropet och hoppas på att det är någon som har försovit sig eller fått extrem mensvärk som inte kan gå dit ;) men om jag nu inte kommer in så är det väl inte hela världen, jag får jobba ett halv år till bara... Jag har redan bokat högskoleprovet till hösten för att vara förberedd på det värsta, men först måste räkningen betalas för att den ska börja gälla på riktigt. Neh nu ska jag hoppa i säng och säger godnatt med den här fina sången



Faster Emilie

Wiiie :) snart blir jag faster, faster Emilie. Liksom hur gammalt låter inte det? :) Mange ska bli pappa och jag tror att han och Tessan kommer bli världens bästa föräldrar. I mitten av september är bebisen beräknad och det ska bli så kul o se om det är en tjej eller kille. Jag tror att det blir en kille faktiskt. Ska bli så kul att få gå ut och köpa något fint till bebisen :)

Ica Maxi is the shit

Jaha då var veckohandel klar :) hoppas nu att vi har handlat allt som vi ska ha annars från man väl ta stålkamelen och cykla ner till Willys och handla om någonting skulle fattas. Ikväll ska jag och Frida ha filmkväll, vi ska se SATC :) vi köpte med oss lite chips och dip från affären också..  Hoppas ni har haft en bra söndag so far !

Step Up !

Awh har suttit här i en timma och försökt komma på vad en film heter som jag såg för as länge sen och som jag skulle vilja se igen. Den där filmen som dom sjunger och dansar i ni vet ? ;)  Och så blir killen och tjejen förälskade i varandra. Haha efter en timmas funderande kom jag nu på vad filmen heter Step up är det juee :) haha den filmen är verkligen jätte bra.. Måste fixa hem den så jag kan se den ikväll..


Thank god it´s Sunday

Halloj :) Har redan varit vaken i några timmar. Jag låg kvar i sängen och läste veckorevyn innan jag klev upp. Nu sitter jag här vid datorna och häckar. Frida ligger ännu och sover, måste ha varit en hård kväll igår. Idag ska vi åka ut till amiralen och storhandla. Det är lite småsaker som fattas här hemma. Jag ska hinna med en promenad också hade jag tänkt, tog inga bilder igår men ska försöka göra det idag. Idag är sista dagen att lämna in jobbansökan på jobbet jag sökt, jag har redan lämnat in min så nu är det bara att gå och vänta och se om dom ringer :) Nej nu ska jag gå och äta lite får ta och skramla lite med kastrullerna så Frida kan vakna till liv....


Honey, this one is for you..



Colombia

Fick ett mail ifrån Pappa igår, han är i Colombia och härjar runt en massa. Och han skickade med några kort där ifrån, vadå att man blir avis ? :)  Han säger att det bara är 35 grader på dagarna. hmm :) jaja jag saknar dig pappa !  



The pacifier

Awh har precis suttit och sett på the pacifier, den så jäkla bra tycker jag :) och den blir ju inte sämre för att Vin Diesel är med i den nej. Bästa scenen är iallafall när den äldsta dottern ska övningsköra till skolan och när dom kommer fram till skolan och den yngsta dottern kastar sig ur bilen och slänger sig på marken och skriker: Land !! :)

 

wiiiee

Jag är så glad :) har kommit på värsta super iden som kanske pappa ska hjälpa mig att snickra ihop :) Vi skiter i en hatthylla och gör ett träd som man hänger jackorna på istället. Lite svårt att förklara men det kommer bli perfekt. Så snyggt verkligen. Den kommer gå ut några centimeter från väggen och blir kanske 190 cm hög.  

    

Vi är dom som skratta åt allt med varann

Godkväll gott folk :) Har precis ätit lite mat, det blev kotlett med pommes och bearnaisesås och så unnade jag mig faktiskt ett glas cola till det också. Ikväll blir det nog att se någon rolig film. Jag har laddat ner en hel hög med bra filmer, en massa gamla klassiker som var jätte länge sen man såg. Och så har jag fixat alla gamla säsonger av One tree hill, i love them !! :)


Måste bara upplysa om att vi har sådana dära små tallrikar :)
Är inte så mycket mat som det ser ut. 

Always

Härliga Lördag ! Det är så fint väder ute, solen skiner och det är helt vindstilla :) Och nu är städningen klar också, skönt ! Tänkte sätta mig i bilen och köra ut till Rusta och det där ute och kolla om jag inte kan hitta en hatthylla eller något liknande. Han som bodde här innan tog med sig den andra när han flyttade. Och när det kommer folk på besök måste dom ju kunna hänga av sig kläderna någonstans.. 





Såg den här upphängningen på en blogg någonstans och tyckte den var jättefin,
hmm undra vart man kan få tag på en sån?
Kanske kan be Fridas pappa lite snällt om han kan snickra ihop typ en sån ;)


Wonderwall

Hej där. Här är det städning på gång. Jag ska strax ta fram snabeldraken och dammsuga av lite grann :) Känner mig lite små seg idag med men det är väl för att man inte gör så mycket på dagarna. Ska nog åka ut till Amiralen sen, och kolla runt i lite affärerna där bakom..

Your thoughts

Haha skulle egentligen sova nu.. Men Frida kom hem med tre studenter. Dom bankade på fönstret så jag höll på att skita på mig. Två gick hem så nu är det bara en kille kvar. Hmm :) haha nej men jag ska nog hoppa i säng nu ändå.. 

Oh god i have sin

Ikväll har jag pratat med Linn i telefon, i en och en halv timma. Så mysigt :) jag saknar dig vännen. Jag har tyvärr syndat ikväll, för jag har köpt en påse godis.. Hmm får gå extra långt imorgon, och då tänkte jag ta med kameran så att ni får se lite bilder från vackra Karlskrona. Imorgon är det lördag, ska gå in på stan ett tag hade jag tänkt. Nej nu kallar sängen :)

 

We break the dawn

Halloj. Har precis varit ute på en promenad med härlig musik i öronen, tack gode gud för den som uppfann Mp3-spelaren :) Tänkte egentligen gå in en stund på stan idag också men det blev inte så vi får se kanske går in en stund imorgon. Nu ska jag gå och laga mat, ikväll gör jag kotletter med potatis och brunsås :)

Michelle Williams - We break the dawn

This is your song

Godmorgon, eller ja vad man nu kan kalla det. Vaknade för typ en halvtimma sen, är sjukt seg idag. Konstigt med tanke på att jag inte gör något speciellt på dagarna. Gick och la mig i skaplig tid igår iallafall, hmm jaja. Nu ska jag gå och käka lite och sen blir det nog en lång promenad för min del, måste ju röra på fläsket lite :)


Beautiful mind


Visst är Eva Longoria vacker?

Med den här bilden säger jag godnatt för mig :) jag kommer tillbaka imorgon med nya tag. Imorgon är det Fredag och jag har inget speciellt inplanerat, jag ska skriva en till jobbansökan iallafall och sen kanske gå ut på en lång promenad.

Curtain´s finally closing

Den här låten är så himla fiin, det var aslänge sen den var poppis och jag har ännu inte tröttnat på den :)



Hinder - Lips of an angel


Feel the rhythm

HejsanSvejsan.. Blev precis klar med designen på Emelies blogg :) kolla resultatet här.. Jag fick med mig lite grejer hem från stan idag :) bland annat ett armband och en gardin till mitt sovrum, inte den snyggaste kanske men det fanns inte så mycket att välja på.. Kanske kommer lite bilder sen på de fynden jag gjorde idag.. Nu ska jag slänga mig på soffan ett tag :)

pusspuss

A new day

Halloj :) Idag är det torsdag, shit vad tiden går fort. Konstigt nog heter det tiden går fort när man har roligt. Nu i eftermiddag tänkte jag gå in till centrum och kolla lite. Bättre än att sitta här hemma och uggla. Plus att jag får lite motion, för det är ju en bit in dit :) Var det någon mer än jag som såg Project Runway igår? Jag tyckte verkligen Christian var värd att vinna, han är ju jätte duktig för att vara så ung som han är...


Dagens låt : Rihanna - Disturbia
 
  

Project runway

Godkväll, jag sitter och kollar på project runway.. Det är sååå spännande det är ju final och allting ! Jag sitter ihop kurad i soffan med en filt och en kopp te och en massa ljus runt omkring mig :) Det är så mysigt nu när det börjar bli lite mörkare på kvällarna att tända massa ljus och så.. Nej nu måste jag kila project börjar igen.. ciao 


Photograph

Halloj, kom hem från stan för typ två timmar sen. Jag fick med mig lite allt möjligt hem, bland annat en lampa till sovrummet, en ny mascrara och en ny digitalkamera hihi. Det blev dock inte den färgen jag funderade på men det blev samma modell fast i rosa istället! Kanske inte riktigt min färg egentligen men den vara ganska billig.... från början innan dom lurade på mig både en försäkring på tre år och ett minneskort. Ikväll blir det nog teve-tittande för min del, som vanligt. Det är ju både Girls meets cowboy och Project runway ikväll :)



Give me back my point of view

Det här är nog den mest spelade låten vid mig just nu :)
Får massa minnen..


Money

Jaaaa !! Idag är det löning. Känns så skönt att ha lite pengar på kontot :) Idag ska jag och Frida in till centrum och göra lite ärenden. Nej Lis vi ska inte handla en massa kläder du behöver inte vara orolig ;) Just nu håller jag på och gör en liten grej som världens bästa Linn ska få, det är än sålänge hemligt men jag kan kanske visa det här sen senare...

Lose control

Ciao, Har precis varit ute på en härlig kvällspromenad :) Jag gick nere vid havet och såg solnedgången ;) eller ja jag såg en skymt av solen när den höll på och gå ner i allafall. Så mysigt ! Har varit nere i tvättstugan också och kastat i en maskin tvätt, här får man ha tvättstugan i dygn så vi har den hela dagen imorgon också till klockan sex.. Imorgon måste jag gå på stan och uträtta lite ärenden, ska bland annat in på banken och bråka lite med dom hade jag tänkt ;) Nej nu ska jag gå och se Big shots men skriver kanske mera sen...


Glow in the dark

Halloj :) Jag kom precis hem ifrån affären, var tvungen och handla hem lite grejer till couscous-salladen som jag tänkte äta ikväll, det blir lugnt ikväll också (what a surprise hah?) kanske sätter mig och ser någon film .. Jo just det ja filmen jag såg igår, Den man älskar var faktiskt ganska bra. Den berör en verkligen. Slutet var lite oväntat kan man ju säga :) men jag tycker verkligen att den är värd att se, man får sig en liten tankeställare.



Until you lose

Godmorgon, har precis varit ute på min dagliga promenad ;) eller ja det ska väl bli det nu framöver hade jag tänkt. Idag ska jag skicka iväg jobbansökan, holy cow jag hoppas verkligen att jag får jobbet. Annars blir det väl lugnt idag som vanligt, jag gick aldrig ner och solade igår så jag kanske tar det idag istället..  

You´re my sweetheart

Gud vad jag saknar Alexander, trodde inte det skulle vara såhär svårt. Men vi ska klara det här. Eller hur Älskling? Om vi klarar av det här så klarar vi av vilka hinder som helst i livet . Du är det finaste som finns. Jag saknar att få krypa ner i sängen brevid dig och sedan vakna som världens lyckligaste och veta att det är exakt så jag vill ha det i resten av mitt liv! Jag älskar dig :)


I´m into you

Godkväll :) Här i Karlskrona är det lugnt, iallafall för min del. Frida är nere på kåren och super skallen i bitar, eller? ;) Hon frågade om jag ville följa med men jag kände inte riktigt för det ikväll. Känns lite konstigt att komma dit när man inte går på högskolan liksom, känns typ som att man tränger sig på lite grann. Plus att jag håller på och skriver en jobb ansökan till Attendo Care, hemtjänst. Får se hur det går med den biten. Om jag inte kommer in på skolan så skulle det passa mig perfekt :) Ska gå och se en film nu :) det blir nog Den man älskar en svensk film som jag laddade ner i förmiddags, berättar imorgon om hur jag tyckte den var...  

Monday

Halloj, Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon, så skönt :) Vaknade vi elva precis innan frida skulle iväg till Boda Borg med sin klass. Jag bestämde mig för att ta en promenad, så det blev en timmas promenad i världens finaste väder, Härligt! Tur att jag hittade min Ipod för med musik i öronen kan man gå hur länge som helst. Idag tänkte jag gå ner och sola en stund, dom har ett dropin solarium lite längre ner på gatan som jag tänkte testa .. Kanske cyklar ner en sväng till centrum också, vi får se.

Ha en bra måndag

Ny kamera

Jag har funderat ett tag på att skaffa mig en digitalkamera
och jag tror att det är dags nu :)
Jag har funderat på den här:



Eller den här:


Vilken tror ni är bäst ?

A walk in the park

God Eftermiddag :) Har precis varit ute på en härlig lång promenad. Det blev en och halv timmas powerwalk i Karlskrona. Jag hittade ett perfekt promenadstråk som jag ska försöka gå varje dag nu. Måste försöka bli av med dom där extra kilona jag lagt på mig nu i sommar. Annars har det inte hänt så mycket i Emilie Ahlgrens liv i dag. Det blir lugnt för mig ikväll igen, frida skulle grilla med klassen. Så jag får väl laga ihop någonting här hemma och sätta mig framför teven som vanligt, tur att teven finns och kan hålla mig sällskap iallafall.. Internet bråkade ett litet tag men nu har vi fått i gång det igen.

Moviestar

Jag fortsatte mitt filmmaraton igår kväll :) Och hann med två filmer till som enligt mig var bättre än den första filmen ;)  




Först så såg jag Dr.Dolittle Tail of the chief. Och den var helt okej :)
En typisk amerikansk komedi. Och det gillar jag.



Och efter den så såg jag 27 dresses och den rekomenderar jag verkligen !
Katherine Heigl (Izzie i Grey´s Anatomy) spelar huvudrollen och 
hon är verkligen super bra i den här filmen tycker jag. 
En romantisk komedi i min smak. Två ord: Se den!


Jag älskar dig Alexander Johansson

Godmorgon :) idag är det en speciell dag, för idag har jag och älsklingen varit tillsammans i ett år och nio månader. Tänk vad tiden går fort. Det känns typ som igår, den där kvällen när vi träffades för första gången. Alexander, du är den underbaraste personen i hela världen.  Jag hoppas i mitt hjärta att det förblir vi hela livet. Vad skulle jag göra utan dig ? Jag älskar dig !


Please help me

Gawh just nu är jag jätte deppig.. Vad gör jag här egentligen !? Jag vet att jag inte kommer in på skolan även fast en del säger att det finns en liten chans kvar. Dom flesta säger det bara för att vara snälla. Jag har lämnat Alexander, min familj, mina vänner och mitt jobb på ön. Awh just nu känns det som om jag bara vill hem till det gamla vanliga. Jobbigt att börja söka jobb och börja om från början liksom.. hmm kanske går över who knows?


The love guru


Har precis suttit och sett på The love guru och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om den filmen. Visst den var as rolig i vissa delar men mesta dels så tyckte jag att den var ganska så långdragen.  
Mina kära vänner i dont recommend it.


lonley im mrs lonley

Jaha då sitter man här helt själv..  Frida är på nollningen och härjar. Jag sitter just nu och laddar ner lite filmer som jag velat se så länge :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Petter ska spela nere på högskolan så vi kanske går ner dit tillsammans ikväll och kollar på honom. Annars blir det lugnt för min del iallafall...  

Thank god is Saturday

Halloj. Har precis stigit upp och ska strax gå och äta frukost. Jag och Frida bestämde igår att vi skulle ta en promenad i morse så vi hade satt klockan på kvart i nio men när vi tittade ut genom fönstret och såg att det regnade konstaterade vi att det var skönare att ligga kvar i sängarna ett tag till ;)  Så jag somnade om och vaknade för en liten stund sen... Idag blir det lugnt för min del kanske går in på stan ett tag och kollar bara för att få någont att göra...

Storhandel på Ica Maxi, Amiralen

Japp då var storhandeln för en vecka framåt avklarad.. Vi körde ut till Ica Maxi som ligger vid ett litet köpcentrum som heter Amiralen. Bakom köpcentrumet ligger massa bra affärer också, bland annat ÖB som vi letade efter i förrgår ;) mohaha. Sitter här och hjälper frida med en ny header till hennes blogg... Den är nog klar ikväll så ni får gå in på hennes blogg och kolla resultatet då...

Linn Rörhed

Idag fyller min kära kusin Linn 17 år :) Grattis på födelsedagen vännen !


Friday

Shiet vad den här veckan har gått fort på något sätt.. det är liksom redan Fredag. I förmiddags var vi ute på en promenad annars  händer det inte så mycket här nere, vi ska åka och storhandla på Maxi eftersom maten snart är slut ;) haha

i knew it

Jaa! Det fungerade! Bredbandet alltså, efter lite fixande och trixande så fick vi det äntligen att fungera.. Nu sitter vi i varsitt rum och skriver med varandra genom msn :) haha vilket liv vi har här nere alltså...

summer where did you go ?

Tiden har gått ganska fort ändå :) haha nu ska vi gå ner och hämta bredbandet som vi beställt... Det är nästan så att solen vill titta fram här i karlskrona men ändå inte, det känns nästan som om det ska bli regn. Hmm är sommaren över tror ni ?

Finally :)

Wohow ! Vårat efterlängtade bredband har kommit. Nu sitter vi här oich väntar på att klockan ska bli tre så vi kan springa ner i kiosken och hämta det. Jag vet två stycken som kommer sitta stenade framför sina datorer ikväll iallafalll, om det fungerar som det ska :) Idag gick vi upp klockan tio och tog oss en härlig morgon promenad innan frukost. Nej nu ska jag sätta mig vid teven och rulla tummarna och försöka få tiden att gå :)

Skriver mera sen. saknar gotland !

Girl meets cowboy

Haha jag och Frida har precis sett ett program på trean som heter Girl meets Cowboy och det fick värsta oväntade slutet. Det var två bästa kompisar som stod mot varandra i slutet och det visade sig att tjejen cowboyen valde hade pojkvän. Roligt program det där :)

vilse i karlskrona :)

Haha vi fick för oss att ta en liten sväng och kolla runt lite i karlskrona, eller rättare sagt vi skulle försöka hitta ÖB. Men det var lättare sagt än gjort kan jag ju säga. På vägbeskrivningen jag hittade på internet verkade det vara piece of cake att hitta dit men  vi körde runt i cirklar och körde åt fel håll i lite rondeller :) tillslut kom vi rätt och det visade sig då att vi kört världens omväg... haha holy cow, man lär sig väl förr eller senare vilka vägar man ska ta för att komma snabbast fram :) Nu ska jag ta och laga lite mat, ikväll blir det pasta med bacon och grönsaksröra.

Ha en fortsatt trevlig onsdag
 

Powerwalk

Hej på er! Jag och frida har varit ute på en powerwalk nu i eftermiddag. Verkligen härligt i detta fina väder. Man blir så glad när det är sol och varmt. Vi gick förbi sjukhuset så nu vet man vart det ligger och hur det ser ut. Vi har också hunnit med en liten lunch som idag bestod av couscous och grönsaker. Tog med kameran på promenaden så att vi skulle kunde visa lite bilder från vackra Karlskrona men det blev inte en endaste bild ;) hmm får bli en annan gång.  

Stick with you

Godmorgon Bloggen !
Jag vakande för en stund sedan, skönt med lite sovmorgon. Jag och Frida har precis ätit frukost. Det blev ingen promenad i går kväll så som straff får vi gå en timma idag istället ;)  Vi har inget annat bestämt idag, blir nog mest att sitta hemma inte göra ett dugg. Just nu sitter vi mest och väntar på att bredbandet ska komma :) Har beställt comhem large så när det kommer så lär vi sitta klistrade framför våra datorer. Nej nu ska jag ta och sätta mig vid teven ett tag och sen dra ut på en lång promenad :)

Boring Tuesday

Awh vi börjar bli rastlösa här i karlskrona, finns inte så mycket att göra här :) Idag har vi varit inne i centrum en stund och kollat runt lite. Hittade inget speciellt. Vi måste vara sparsamma med pengarna nu tills lönen kommer, det har varit mycket utgifter på senaste tiden. Nu ikväll har vi ätit couscous med grönsaker i och köttfärs. Tvätten är klar och vi funderar på att gå på en promenad sen..
Ha en bra kväll
  

Jag saknar min älskling !

Det finns ingen i hela världen som är så bra som du älskling. Ingen i hela världen som kan ersätta din plats hos mig! Du är mitt allt och jag älskar dig med hela mitt hjärta, utan dig är jag ingenting. Jag saknar dig så oerhört mycket Alexander, jag saknar att få krypa upp i din famn, jag saknar dig bredvid mig när jag sover...  jag saknar allt med dig..


molnigt

Idag är ett riktigt stanna inne väder, här i karlskrona är det nästan så att det ska börja regna.. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, det blir nog mest att sitta hemma och glo. Jag måste skriva en jobbansökan som jag kan gå runt med till massa hemtjänster och kanske några äldreboenden. Vi håller på och tvättar så det får man väl roa sig med idag :)

Skriver mera sen :) pusspuss
 

Jungmansgatan

Här kommer lite bilder från lägenheten :) enjoy


           
Så här såg det ut när vi fått in alla saker från hästtransporten









Fridas säng, den ska upp i en loftsäng så småningom









köket :)




Karlskrona

Jaha då var man Karlskronabo nu då. Allt har gått bra och vi har kommit i ordning med det mesta. Vi har tagit lite kort som jag lägger in här lite senare. Åke och Lis åkte hem igår kväll för dom skulle med båten som gick klockan nio. Dom har varit så snälla och hjälpt oss en massa :) Tack, vad skulle vi göra utan er !? Idag har vi varit på stan och checkat läget. Har köpt lite småsaker som har fattats och lite så. Var på en långpromenad i morse också. Nej nu ska jag sätta mig vid teven ett tag. Men lägger som sagt in lite bilder senare.

Älskling jag saknar dig ! puss 

joda

Halloj, kom precis hem från middagen. Det blev joda så som vi bestämt från början. Det blev en nachostallrik för min del. Dom andra åt kycklingspett med klyftpotatis. Ska gå och lägga mig nu så att man orkar upp imorgon bitti. Skriver nog mera när vi kommit fram till Karlskrona. Ska försöka kommaihåg att ta före/efter bilder på lägenheten :)

Godnatt my friends

solrosens hemtjänst

Jaha ja då var sista dagen på Solrosens hemtjänst avklarad, holy cow jag har redan jobbat där i ett år liksom. Det känns som om jag började för typ två månader sedan eller någonting. Jag kommer verkligen sakna personalen där, och brukarna som vi jobbar hos också, vissa mer än andra. Ska strax hoppa i duschen, jag och älsklingen ska ut och äta ikväll och så drar vi med oss alexanders föräldrar och så min Farmor och Åke. Vi funderar på att gå ner till Joda, på hamnen och äta där. Men vi får se vart vi hamnar någonstans. 

Skriver mera sen, puss


None
Jag älskar dig Alexander !!



 

jobbigt farväl

Awh idag var det sista dagen jag träffade Linn nu innan jag flyttar. Oh god va det var jobbigt, jag tror inte riktigt att jag fattade att det verkligen är på riktigt förens jag satte mig i bilen och skulle åka ifrån dom. Grät som bara den på vägen hem till pappa. Linn lova att du hör av dig ofta, jag ska också göra det och så vill jag ha lite insidenyheter från ön också :) Jag älskar dig vännen!

i can stop crying

Gawh det slog mig just att det är mindre än en vecka kvar innan jag flyttar ifrån trygga Gotland! Oh god, jag förstår verkligen inte hur jag ska klara mig utan alla mina fina vänner, familjen och framför allt Älsklingen. Tur att jag har frida iallafall :) Förutom älsklingen kommer jag sakna Linn mest av alla. Helt klart! Hur ska jag klara mig utan dig? Ingen att sitta fler timmar med och bara prata en massa strunt så som bara vi kan, ingen att åka runt och ragga med, Ingen att flamsa omkring med på en tråkig fredag kväll.. Tur att vi har telefoner och datorer. Jag kommer höra av mig ofta och höra att allt står rätt till på vår ö :) Promise you won't forget me, because if I thought you would, I'd never leave




unhealthy

Mmmm nam nam, har precis ätit popcorn och druckit cola. Onyttigt i know men man får unna sig lite gott ibland också :) Och med den hård träningen jag har bestämt mig för att göra när jag flyttar till karlskrona så är det bäst att passa på och äta massa onyttigt idag. Nu ikväll har jag hunnit med att packa ner lite mera nödvändigheter och så har jag diskat också, gawh vad jag är duktig alltså ;)


rainy day

Godkväll mina vänner. Här hemma har vi tagit det lugnt som vanligt idag. Eller jag har städat, tvättat och packat lite :) och så har jag varit hemma vid farmor och lämnat lite grejer som ska med i flytten, vi förvarar alla saker där borta så länge eftersom dom har mest plats där. Skulle egentligen ha åkt ut på brorakan idag också och sett lite på bilarna, men det började ju regna som vanligt. Så det får vi ta när jag kommer hem till Gotland nästa gång, eller hur Linn ? :) Nej nu måste jag gå och slänga in en ny tvätt i maskinen plus att älsklingen vill ha datorn. skriver nog mera sen. ciao.


Beautiful Saturday

Jo idag är det verkligen en slappar dag. Jag vaknade klockan åtta med en extrem huvudvärk och bestämde mig för att somna om igen. Sen vaknade jag klockan ett nästa gång och har typ legat i sängen och myst med älsklingen hela eftermiddagen, härliga tider. Ska strax ta tag i städningen här hemma, eftersom pappa kommer hem på tisdag och då måste det vara väl städat :P Igår kväll hade Frida förfest här hemma vid mig, det var hon och en liten skara av hennes vänner som partajade. Dom sjöng singstar och höll på en massa :) Jag och Alexander åkte runt och raggade på öster med Linn och hennes syster, hur kul som helst. Gick och la mig vid två någongång.
Nej får ta och väcka liv i snabeldraken (läs dammsugare) nu och se om han kan hjälpa mig med städningen. 

Ha en fortsatt trevlig lördag

 

Godmorgon häliga söndag

Eller godmorgon och godmorgon, klockan är ju redan tolv. Igår hade jag det hel mysigt, först så gjorde jag Linn, Per och Älsklingen en liten utflykt ut till fårö och gjorde några ärenden. Vi var bland annat i en liten affär som säljer indiska grejer och kollade, fanns mycket fina saker där. Klockan två så åkte jag och älsklingen till Lärbro där Lis hade 50års fest. Vi stannade bara kvar på fika sen åkte vi hem mot stan där egentligen utgång väntade för mig och Linn men vi var helt slut efter fredagens bravader så vi beslöt oss för att ta en skön hemma kväll med film och god mat istället :) och det var nog ett rätt klokt alternativ. Idag händer det inte så mycket ska städa lägenheten så man vet vart allt ligger för just nu vet jag inte vart jag har någonting. Ikväll blir det Brorakan för våran del, vi åker ut dit med linn.


Ha en bra söndag  


RSS 2.0