Måndag 23/1

Hej! Var på gymmet imorse. Gick med och kollade och testade det som Philip och Linus gjorde. Kan ju inte så många övningar på gymmet, innan så körde jag bara på maskinerna men enligt min nya guru, Olga, så är det bättre att köra på lösa vikter eftersom man involverar fler muskelgrupper samtidigt då, vilket man oftast inte gör på maskinerna då man fokuserar på en enda muskelgrupp istället. Mitt träningsschema börjar jag med nästa vecka, lika bra att gå med grabbarna en vecka så jag kommer in i de övningar jag ska göra. Träningsschemat kommer se ut på följande vis:

Måndag: Ben och Axlar
Tisdag: Kondition (intervaller)
Onsdag: Rygg och Baksida axel
Torsdag: Kondition (intervaller)
Fredag:Bröst och armar
Lördag: Vila (Ät-vad-du-vill dag, wihoo)
Söndag: Vila
.
Dagens lunch bestod av kycklingfile med pesto, bulgur, färsk spenat och kokta rödbetor. Riktigt gott. Ska strax käka lite mellanmål, idag blir det kvarg/kesella med osötad äppelmos och kanel. yummi!

Back on track

Då var man tillbaka i bloggträsket. trevligt. Ett nytt år är här med nya utmaningar. Vi fick inte godkänt på c-uppsatsen så har någon månad kvar i skolan innan jag kan börja jobba på riktigt somsjuksköterska , längtar som bara den. Från och med imorgon kommer ni få följa med på min resa till Beach 2012. Ska ta tag i träningen på riktigt och börja äta klokt också. jag kommer lägga upp mina träningar här och även recepten på maten jag kommer äta. Spännande va?:) vi får se hur detta kommer gå, kanske lägger upp en före bild så ni får vara me och se förändringarna.

RSS 2.0