You make me smile


Free fallin'

Åh vilket skönt väder det vart ute idag. Skinande solsken och minst 25 grader. Har legat ute i solen någon timma, vilket har resulterat i att jag har fått soleksem på hela kroppen. Lyckat! Får nog lägga solandet på hyllan några dagar så huden får vila lite. Fick någon salva av farmor som jag ska smörja in mig med morgon och kväll. Hoppas det hjälper. Hann aldrig åka hem till brorsonen idag, dom kom hem från stranden ganska sent och jag skulle hjälpa farmor med lite saker. Siktar in mig på att åka dt imorgon eftermiddag istället. Imorgon bitti är det jobb som gäller. Jobbar mellan sju och fyra :) 

Ny bloggdesign

Som ni märker så har jag bytt utseende på bloggen :) Tänkte att så här i sommartider så kan det vara lite uppiggande med lite ljusare färger i bloggen. Är inte riktigt nöjd med den men den här får duga så länge. Har suttit och pluggat nu i eftermiddag. Ska så småningom bege mig bort till bror min och leka med Liam, men dom var tydligen och badade någonstans så jag får väl vänta en stund. Kvällen kommer att bestå av plugg och kanske en bra film.


This is my life




Så jäkla fin


Welcome to the world

Godmorgon. Vaknade för en timma sen, utan att ha satt någon klocka. Bra Emilie! Dagen kommer bestå av en massa plugg, och kanske lite solning om vädret tillåter det. Ska även hinna med att åka hem till min bror och leka lite med Liam, det var ett bra tag sen man såg honom sist. Han har nog växt en hel del sen sist :) Ikväll kommer pappa hem till Gotland, så då är det slut på lugnet här hemma :)

Lips of an angel


En del av mitt hjärta

Gick upp vid sju idag, på min lediga dag. För att skjutsa Blanca till båten. Åkte hem och sov någon timma till. Riktigt skönt faktiskt. Var en sväng på stan och kollade läget. Sen åkte jag hem till farmor och Åke där jag har tillbringat näst intill hela dagen. Har legat och solat en massa och bara tagit det lugnt. Är ledig imorgon också. Blir nog att åka bort dit igen och sola eller kanske drar iväg till stranden, vi får se.

 




Saknar Philip så oerhört mycket just nu. Så länge som vi har varit ifrån varann nu, har vi inte varit ifrån varann sen vi blev tillsammans. Men det kan vara bra att vara ifrån varann ibland så att man verkligen får sakna varann också. Han kommer till ön om cirka en månad så det är bara att bita ihop ♥


Crush on the DJ


I love you

Godkväll. Sitter och ser på Norska Hollywood Fruar. Ska snart hoppa i säng. Har varit igång sen sex i morse. Är ledig nu tisdag - onsdag. Ska bara ta det lugnt. Försöka sola så mycket som möjligt. Och kanske plugga med. 
Midsommarhelgen firades som sagt i Djupvik tillsammans med släkten. Hade det helt underbart där. Det var en hel del ungdomar/kusiner som var nere också, vilket det inte brukar vara. Kommer lite fina bilder nån annan dag.

Släkten sitter och ser på solnedgången

img_0165 (MMS)

Släkten sitter och ser på solnedgången. Fan vad härligt jag har det!


Åh vad härligt det är att vara hemhemma ig...

img_0149 (MMS)

Åh vad härligt det är att vara hemhemma igen. Hade en underbar midsommar igår tillsammans med släkten. Den äldre generationen blev fullare än vi lite yngre till en början, fast det ordnade nog upp sig lite mot slutet. Ikväll blir det grillning och sen kanske lite partaj :)


Hemma!! :) väntar på att få köra av. Skönt...

img_0139 (MMS)

Hemma!! :) väntar på att få köra av. Skönt att få höra lite gotländska på båten..


Jag är på väg hemhem! Äntligen! Väntar på ...

img_0135 (MMS)

Jag är på väg hemhem! Äntligen! Väntar på att få köra på båten. Imorgon blir det Intro-dag på förlossningen, börjar klockan två. Ska bli skönt att få komma igång med jobbet..


Come on!

Godmorgon. Här har man varit uppe med tuppen. Har tvättid så det är bara att dra sig upp :) Idag kommer det bli fint väder så det blir nog att sitta ute och sola en bra stund idag. Man får passa på när solen är framme. Idag är det bara 4 dagar kvar tills jag åker hem till Gotland. Tiden går fort. Nej nu ska jag kasta i mig lite frukost och sen springa ner i tvättstugan...

Tuesday

Godmorgon. Vaknade för en timma sen. Ska alldeles strax börja plugga. Ska bara få i mig lite frukost först. Två dagar kvar till tentan. Sen är det sommarlov. Härligt. På lördag blir det lite grillning och sen kanske en liten utgång. Och på söndag åker jag hemhem! Wohow. Gud vad jag längtar. Kommer bli super skönt. Men lite läskigt att börja jobba på förlossningen igen eftersom det var så länge sedan sist..

Tonight's gonna be a good night

Ojojoj. Idag har det hunnits med mycket. Jag har pluggat en del. Fått bilen fixad, iallafall styrservon och stereon :) Plockat i ordning en massa nere i förrådet och städat av lite här hemma. Kvällen kommer bestå av en hel del plugg och senare ikväll mys med älsklingen. Man får passa på nu dom här sista dagarna med att mysa så mycket det bara går för sen kommer man vara utan det i nästan två månader. Det är en lång tid, en riktigt lång tid..

Cross the road

Åh jag som skulle gå upp tidigt idag. Det gick ju som det gick. Vaknade för en timma sen och kom upp ur sängen för en kvart sen. Puh. Nu blir det att sätta sig med skolböckerna och vänta på att Philip ska komma så han kan fixa min bil. Ska bli skönt att få ordning på styrservon. Hela dagen kommer bestå av plugg. Och ikväll blir det mys framför teven som vanligt :)

You are my everything

Nej nu känner jag att ögonen börjar bli riktigt tunga. Dags att hoppa i säng. En ny dag i morgon. Det lär bli plugg för hela slanten. Ska även hinna med att fixa lite med bilen. Eller jag ska väl inte riktigt fixa det, Älsklingen ska hjälpa mig. Jag ska mest bara stå bredvid och kolla så att allt görs på rätt sätt, jag som har sån koll :) haha.. Godnatt



Honeypie

Godkväll. Har lagt ner pluggandet för ikväll. Sitter nu och avnjuter en stor kopp Cappuccino och tittar på teve. Fick en liten paus i pluggandet när jag och Maria åkte runt och letade efter hennes nya arbetsplats vilket behövdes för att vila hjärnan en stund
Idag är det precis en vecka tills jag åker hem till min älskade ö igen. Ska bli så skönt att få komma hem och träffa familjen igen. Åker hem på söndag kväll och börjar jobba på förlossningen på måndag eftermiddag. Full rulle. Jobbar dock bara fyra dagar nu i slutet av juni. Det drar igång på riktigt första Juli, då blir det verkligen ingen rast och ro. Full smockat schema. Men det är br

Skaka rumpa

-
Det här kommer bli årets sommarplåga.
And i love it, haha man får energi av den!
Alla hatar den men jag lovar att efter sommaren
kommer ni älska den allihop :)

I'm not alone

Puh. Sitter ännu med plugget. Tar lite små pauser ibland och plockar ihop lite här. Har faktiskt redan börjat packa. Även fast det är en hel vecka kvar tills jag åker hem. Har jag hemlängtan eller? :) Ska sitta någon timma till. Sen blir det söndagsmys framför teven hela kvällen.

100613

Goodmorning. Har varit vaken i ett par timmar nu. Ska snart sätta mig och plugga. Blev ganska sent igår, jag och P låg och pratade om allt och ingenting långt in på små timmarna. Mys ♥ Älskar dig Philip. Grabbarna åkte hem relativt tidigt igår eftersom det inte var nått drag nere på stan. Skönt enligt mig som slapp hämta dom så extremt sent :) Min söndag kommer mestadels bestå av plugg. Kanske går ut och sätter mig i solen en stund också. Är ganska fint väder här i Karlskrona i dag så man får väl passa på..

A Good Night

Har precis varit och skjutsat boysen ner till krogen. Och så har jag pratat med Pamela en stund också. Fanken vad jag saknar min Karlskrona-brudar. Tomt utan er här ju. Nu ska jag plugga någon timma innan jag åker och hämtar killarna igen. Imorgon blir det plugg för hela slanten. Och kanske lite mys med Älsklingen :)

Vad hände liksom?

-
Sjukt tråkigt att allt blev som det blev.
Om jag ska va ärlig så vet jag inte vad som hände?
Va det verkligen nått så stort och allvarligt som gjorde att
det var tvungen att sluta som det gjorde?

Sunshine

img_0094 (MMS)

Så här ser min lördag kväll ut. Ramlösa, naturgodis och en massa plugg. Härligt!


Saturday

Jaha, skulle upp tidigt och plugga idag tänkte jag. Men det gick ju som det gick. Låg och myste en lång stund med älsklingen innan jag gick upp. Ska snart bege mig hemåt och börja plugga. Måste sitta ett par timmar med det. Ikväll blir det en lugn kväll hemma, ska skjutsa grabbarna till krogen annars händer det inte så mycket. Blir väl att sitta med skolböckerna ett tag.. Wohow härliga lördag!

Dead snow

Godkväll. Testade att mobilblogga för första gången nu ikväll och det gick ju ganska smärtfritt. Kommer nog bli en del sådana nu framöver. Idag har jag, Älsklingen och Micke varit på stan. Hittade inte ett dugg på stan fast jag var sjukt shoppingsugen. Nu ikväll har vi käkat tillsammans och sett på film. Såg nyss en film som heter Dead snow. En norsk film som var helt sjuk. Haha. Värsta zombiefilmen. Jag satt här och var skitskraj, men enligt boysen så va den inte ett dugg läskig, yeah right! Imorgon blir det plugg hela dagen. Sex dagar kvar till omtentan, sen får jag äntligen komma hem till min ö :) Börjar faktiskt få lite hemlängtan...

 


Testar att mobilblogga.

img_0091 (MMS)

Testar att mobilblogga. Så här ser det ut i karlskrona ikväll. Regn!


Ny bloggdesign?

Har suttit här hemma och funderat på om göra om bloggen lite. Men det blev inte alls bra så efter cirka fyra timmar så ändrar jag tillbaka till samma design igen. Haha. Får sätta mig och göra en ny lite sommrigare design nån annan dag.

Prima Ballerina


Summertime

Hej. Var ett tag sen jag skrev sist. Men har som sagt haft fullt upp. Har gjort min terminstenta så nu är det bara sjukdomstentan kvar innan jag får åka hem till min älskade ö :) Kommer bli jobbigt att vara ifrån älsklingen i två månader men det ska vi fixa. Idag har jag varit på stan med Philip, Robin och Emelie. Hittade inget speciellt. Varför är det alltid så när man har pengar? När man inte har pengar finns det hur mycket som helst. Haha kanske lika bra? Ikväll blir det plugg för hela slanten och kanske lite mys med Älsklingen också. Livet är underbart just nu!

RSS 2.0