You spinn my head right round, right round


Where is the sun ?

Nu lämnar jag Kallekrona för sista gången denna sommar. Tillbaka i mitten av Augusti igen :) Imorgon är det midsommarafton och största delen av den kommer jag och älsklingen tillbringa ute på tomten med min släkt, mysigt. På kvällen ska vi grilla med Linn hade vi tänkt. Kanske drar ut till åminne en sväng också och kollar läget :)

Pain in the ass

Neh nu ger jag snart upp. Hade tenta nu för en stund sedan och fick 68% man skulle ha 70% Jobbigt som bara den. Jag vet även att jag kommer få göra om humanbiologin igen så nu får man sitta och plugga hela sommaren. Men men inte mycket att göra åt. Kunde ha suttit mera och pluggat än vad jag gjort. I och för sig är jag sjuk nu, med förkylning och feber, men det kan man inte skylla på. Skärpning Emilie!

Jai ho


Why can't my life be wonderful ?

Godkväll, nu var min första helg avklarad på förlossningen :) fitusan vad kul det är där. Kommer trivas som fisken där i sommar. Personalen är helskön och att jobba med bebisar hela sommaren kan väl inte bli tråkigt, eller? Ska hoppa in och jobba extra imorgon kväll och sen är jag ledig tills på midsommardagen. Då jag tyvärr jobbar dag. På onsdag åker jag tillbaka till Kallekrona och skriver sista tentan. Sen är man fri för ett litet tag iallafall. Skönt som bara den. Tove hänger med ner, alltid trevligt med lite sällskap :) Nu ska jag sova. Imorgon är det ny vecka och jag tar nya friska tag. Godnatt!

I´m having a good time

Hmm... tentan gick sådär. Vi får se hur det går. Ska strax bege mig till Kalmar. Frågan är om jag verkligen hittar in till stan? :) Ska dit en sväng och få tiden att gå. Kanske drar in på IKEA i stället. Har sovit någon timma nu, skönt som bara den.. Känner mig riktigt utvilad faktiskt...

I belong to you, you belong to me



Eros Ramazzotti :) Går varm i högtalarna just nu...
Älskling, den här låten är till dig!
Godnatt

I miss you baby

Ojsan, nu var det verkligen länge sedan jag skrev här. Är på snabbvisit i Karlskrona. Ska skriva omtenta imorgon. Åker tillbaka till ön imorgon kväll. Ska förbi Kalmar en sväng och kolla imorgon också. Har en massa dötid som jag måste göra någonting på. På fredag jobbar jag min första dag på förlossningen, no more intro för min del. Lite små läskigt faktiskt :) Men det går nog bra...


Sexy thing

Nu var det några dager sen jag skrev här.. I lördags var jag en heldag med Linn. Vi var på stan en sväng. På kvällen hade jag och älsklingen myskväll. I söndags var det balen. Alla var så underbart söta. Snacka om att man längtar tillbaka till sin egna bal när man såg alla :) Tove och Alexander var super fina. Och fin bil hade dom med. Igår och Idag har jag gått intro på förlossningen. Kul som bara den. Idag hade vi HLR på bebisar och barn. Väldigt nyttigt att vara med och göra... I skolan har vi bara fått göra på vuxna. Tycker man ska få göra på barn också.. Nu ska jag och älsklingen hoppa i säng och kolla på en film. Lägger upp lite bilder från balen imorgon.. Godnatt..


RSS 2.0