Whereever you are

Godmorgon :) Vaknade för en stund sen. Har sovit riktigt bra i natt. Vaknade inte ens när klockan ringde. Gick och la mig ganska tidigt igår med så nu är jag utvilad till max... Idag åker jag hem till ön :) Var inte så länge sen jag var hemma, men va fanken pappa betalar så man får väl passa på.. I morgon ska jag jobba på solrosen, sen vet jag inte riktigt vad som händer, det ryktas om att pappa ska ha fest i garaget så kanske man åker dit :)

Million tears

Godkväller :) Kom precis hem från jobbet. Det har gått super bra idag. Frida och dom mötte upp mig vid bilen när jag slutat och så skjutsade jag johanna, emma och min jobbarkompis Louise. Sitter just nu och trycker i mig en Avokado. Är egentligen jätte hungrig men orkar inte fixa någonting... Ska sitta en stund här vid datorn och hoppa i säng i skaplig tid..


I'm addicted to you

Halloj, vaknade precis. Har sovit middag en lång stund nu :) skönt som bara den. Ska åka in mot jobbet nu. Kommer tillbaka till klockan nio :)

Amazing

Hej :) kom precis hem.. har precis jobbat färdigt första paset för idag. Börjar klockan fyra igen. Ska stoppa lite i magen nu, är super hungrig hann inte äta någon frukost i morse...  

Drunk ant



Visste ni att fulla myror alltid landar på höger sida? :)
Eller vad säger ni, Gunilla och Linn? haha...

Takida



Varför får jag tuppis på armarna och blir helt tårögd när jag hör denna låt ?

Home again

Godkväll. Fick jobba lite extra idag. Jag slöt klockan fyra istället för klockan ett. Väl behövliga pengar. Har precis ätit kvällsmat, det blev grekiska biffar i pitabröd med tacosås och lök. Det var riktigt gott faktiskt :) Ikväll ska jag hoppa i säng tidigt. Ska upp tidigt imorgon. För jag jobbar mellan 07.00 - 11.00 och sen mellan 16.00 - 21.00...

Uppe med tuppen..

Godmorgon Godmorgon :) Regnigt och ruskigt ute och jag ska snart bege mig till jobbet och jobbar sen till klockan 13.00. Ha en bra Tisdag!

I'm still here

Ops! Skulle gå och lägga mig för typ två timmar sen, men jag har fixat med våran soffa, vi har tvättar sofföverdraget så jag har stått och slitit med det ett tag och så har jag stått och vikt tvätt och betalat en massa räkningar. Men nu ska jag hoppa i säng på riktigt ;) Frida sover inte hemma i natt så det blir att ligga med radion på :) är så jäkla mörkrädd och musiken lindrar skräcken lite...  Godnatt

I'm your biggest fan



Somehow, somewhere I'll see you again
But until then I've got dreams of loving you

you give me strenght

Godkväll. Det blev inte cykling till jobbet idag :) satt så jäkla länge framför datorn så jag fick springa ner i tvättstugan och kasta i en ny maskin och sen hoppa in i bilen och trycka prellen i botten och köra fort som fan in mot stan. Det har gott bra på jobbet idag :) jobbar imorgon mellan sju och ett, det blev ett ganska kort pass men det är bättre än ingenting... Nej nu ska jag strax gå och sova..

Nostalgi

Nej nu ska jag snart åka in till centrum och sätta in lite pengar på mitt konto och fixa lite grann och sen är det jobbet som väntar :) Håller ännu på med tvätten men en maskin hinner nog bli klar innan jag cyklar iväg.. Det blir lugnt för mig annarsikväll. Ska träna lite grann sen hade jag tänkt iallafall :) Jag åker till ön i helgen, pappa bjuder på båtresan så man får väl passa på. Åker torsdag och kommer hem söndag igen... Ha en fortsatt bra Måndag hörrni ♥ 

Let it rock


Monday

Godmorgon :) Vaknade för en stund sen. Är det någon mer än jag som tycker det är extra skönt att sova i nya lakan? :) Har stått och fiskat i akvariet nu på morgonkvisten eller nej jag har fiskat upp dom döda fiskarna som simmat in i pumpen. Vilka dumskallar. Idag är det tvätt som gäller. Sen börjar jag jobba vid fyra och jobbar fram till nio...  

love

Godkväll :) sitter och ser på ensam mamma söker just nu. Har precis ätit lite glass. Linn ringde förut. Dom är framme i Oskarshamn. Valpen hade varit i skuffen hela resan, i sin bur. Han hade gnytt lite grann och när dom kom fram så hade han spytt där bak. Stackars liten. Ska gå och lägga mig i relativt god tid ikväll faktiskt. Måste upp ganska tidigt och börja tvätta... Nej nu börjar programmet igen :)  

The man who can't be moved



They have left

Nu har dom åkt.. Hmm känns sådära. Kommer bli skit tomt utan lill-vovven här. Linn han är verkligen underbar :) Nu ska vi ner i tvättstugan och tvätta lite grann. Imorgon ska jag jobba ett kort pass mellan 16.00 och 21.00. Skönt att ha lite att göra. Måste ringa och kolla om jag får någe jobb på solrosen till jul med. Så jag vet vart man får fira julen..



Awh vad den här låten är bra ♥

Sunday

Godmorgon :) vaknade upp vid halvtio, trodde jag men vi hade inte ställt om klockan så den var ju bara halv nio. Men det gör ingenting. Nu är vi vakna här iallafall och vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Liksom vad gör man i Karlskrona en regnig söndag?

Ozzy ;)


A walk in the park

Godkväll. Jag ska strax hoppa i säng. Jag och Linn har precis varit ute på sista kvällsrundan med Ozzy. Imorgon åker dom hem och jag saknar dom fanken redan :) hoppas det går bra med hunden på båten och så. Vi får se vad vi hittar på för något kul imorgon på dagen, kanske åker på någon liten utflykt eller så.. Jag kanske, men bara kanske kommer till ön nästa helg. Jag har inte riktigt bestämt mig än... The time will tell :) Godnatt


Promenad

Sådära nu är högskoleprover avklarat :) det gick väl sådära får reda på resultatet om cirka fyra veckor. Har precis vart på promenad med Linns lilla Ozzy.. Tog lite fina kort..  

  

Lunch

Halloj är hemma på en liten lunch :) ska snart iväg igen. Är klar vid fyra. Nej nu ska jag ta en kopp kaffe...

Högskoleprovet

Godmorgon Godmorgon ;) nu skall jag strax iväg och göra högskoleprovet. Är sketa nervös.. men det ska nog gå bra. Det är klart klockan fyra någongång.. Ha en bra dag..

Lill-vovven är hämtad :)

Halloj :) nu har Linn varit och hämtat sin lilla bebis och guuud vad söt han är. En riktig liten virveltott :) haha den var lite nervös förut och pinkade på den enda mattan vi har kvar i lägenheten. lyckat. Nej nu ska vi ta och laga lite mat snart det får bli kyckling med vitlökssås och potatis i ugnen. namnam.


It´s Friday !!

Godmorgon :) nu är vi vakna här och skall strax åka in mot stan.. Idag ska vi hämta Linns lilla hundvalp, guud så spännande det ska bli. Ikväll blir det en lugn hemma kväll för oss alla eftersom jag ska göra högskoleprovet imorgon.. Jag är så jäkla nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Får lugna nerverna med lite frukost. Ha en bra Fredag everyone :)

sooon

Haha folket är på väg. Har telefonkontakt med dom för Alexander har dåligt lokalsinne :) nej får väl gå ner och möta dom vid vägen..  

Torsdag

Halloj gott folk, Fick hoppa in och jobba en stund nu på eftermiddagen idag :)  Skönt att få komma ur lägenheten lite grann.. Ikväll kommer som sagt Alexander och Linn hit. Och imorgon ska vi göra stan osäker hade vi tänkt innan vi åker och hämtar Linns lilla hundvalp :)

Poker face

Med den här låten säger jag godnatt för mig :)
Imorgon har jag som sagt fullt upp hela dagen
Imorgon får jag äntligen träffa två av dom som ligger mig närmast om hjärtat

Lady Gaga - Poker Face

Onsdag

Godkväll.. ingen bra uppdatering idag hellre. Har städat hela lägenheten idag, pluggat högskoleprov och spelat the sims 2 :) jag är helt fast, det är verkligen beroendeframkallande. Imorgon kväll kommer äntligen Älsklingen och Linn, gud vad jag har längtat efter båda två. Har massor att göra imorgon på dagen: 

* Posta lite brev
* Ringa chefen
* Lämna lite papper på jobbet
* Kanske gå till arbetsförmedlingen
* Motionera


Tisdag

Halloj, har inte uppdaterat något idag. Har gjort ett högskoleprov och så har jag typ suttit hela dagen och spelat The sims 2. Haha vilket liv man har alltså. Nu är det bara två dagar tills alexander och linn kommer hit :) längtar som bara den. Linn ska hämta en hundvalp här nere så vi kommer ha en liten vilding här hemma i helgen, mysigt.. Ska strax åka ut till citygross och handla lite mat :)

A second chance

Godkväll, åt kvällsmat för en liten stund sen. Frida lagade maten ikväll, det blev brunabönor och fläsk. Gott :) Var inne på stan en stund förut, skulle egentligen bara dit för att växla pengar men när vi kom in på swedbank så var det sån jäkla kö så då struntade jag i det .. ikväll blir det en lugn kväll framför teven tror jag. Ska plugga lite på högskoleprovet också..


Make it work

Sov middag för en stund sen :) super mysigt faktiskt, precis som när man var liten och gick på dagis. Fast när jag tänker efter så tyckte man nog inte det var så mysigt då, då ville man ju springa runt och leka en massa. Och man hatade fröknarna som tusan för att dom sa till en att ligga stilla på madrassen och försöka sova. Jaja nog med skitsnack... Har precis duschat och ska snart in på stan en sväng och kolla lite...  


My new life

Det blev en kort promenad idag :) men vi har iallafall rört på oss lite grann. Ska snart äta lite frukost och sen sätta mig med det där jävla högskoleprovet igen. Ska faktiskt röra på mig lite mera sen också, för idag börjar mitt nya liv har jag bestämt :) Jag har startat ett konot på Made in lumpen och dom typ hjälper en med träningen och lägger upp ett träningsprogram. Så idag ska jag ut och jogga. Eftersom jag inte tränat ett tag så blir det ganska lugnt. Så här ser träningspasset ut idag:

Jogga lugnt 10 min
Jogga snabbt 5 min
Jogga lugnt 10 min
Jogga snabbt 5 min

Svårare än så är det inte :) Nej nu ska jag ta och göra mig en ägg macka och käka lite fil..

Monday morning

Godmorgon :) vaken ganska tidigt idag, eller för mig är nio tidigt iallafall.. Ska strax gå ut och gå en sväng med Frida. Måste ju röra på fläsket lite grann iallafall. Idag ska jag ringa chefen på solrosen och fråga om man kan få någe jobb på gotland till jul eller om det blir att fira julen ensam här nere i Karlskrona istället. We'll see..

Sommar 2006

Satt och kollade på en massa gamla kort för en stund sen och hittade en mapp med en massa bilder från när jag, Frida, Emelie och Natta festade loss för oss själva på sudersands camping på fårö. Det var tider det, eller hur bruds? 

  

 

A boy ?


Ten it is !

Oj här har det inte blivit mycket uppdaterat idag inte :) Har inte gjort så speciellt mycke idag. Satt en stund på förmiddagen och pluggade på lite gamla högskoleprov, men tröttnade ganska fort.. Har lagat lite kvällsmat och tagit det lugnt som vanligt. Det blir att hoppa i säng i skaplig tid ikväll så man kan komma upp i skaplig tid imorgon bitti..

Sunday

Godmorgon :) ska strax äta frukost. Det får bli knäckemacka med ägg och kaviar på, och ett glas juice. Idag blir det att sitta med högskoleprovet hela dagen. Sitter och gör en massa gamla prov. Får nog bli en promenad idag också :) Ha en bra söndag..

Bästa vännen


Måste bara säga att jag har världens bästa vän :)
Och jag saknar hennes som bara den,
Men hon kommer faktiskt hit på torsdag. wiiiie.

I'm lonley

Godkväll, sitter och ser på stjärnor på is just nu. Egentligen tycker jag inte att det är så jätte bra men det finns inte så mycket annat och se på. Frida är på fest ikväll så det blir en lugn kväll här hemma för mig. Ska nog se någon film sen. Nej nu ska jag ta lite glass, vaniljglass med chokladkross. Namnam.


We belong together



Gavin DeGraw - We belong together
Gavin, you make my day :)

Grattis på födelsedagen Åke !


Lördag

Gokväll.. Tog mig en rejäl sovmorgon i morse. Hade ställt klockan på nio men som vanligt så hörde jag inte att den ringde och vaknade klockan ett i stället. Har suttit och pluggat till det dära satans jävla skit högskoleprovet, jag hatar det. Och jag hatar att dom går efter det också. Fan jag vill inget annat än att plugga till sjuksköterska och jag vet att jag kommer vara jävligt bra på det. Men det där jävla provet sabbar för mig som bara den. Och det gör väl även mina dåliga betyg från trean på gymnasiet också.. Nej nu ska jag åka i affären och köpa lite saker till min broccollipaj...  


Good night

Nej nu ska jag lämna turturduvorna ifred här och hoppa i säng ;) kan ju alltid hoppas att dom ringer från jobbet och behöver folk imorgon så att jag kan få jobba och tjäna lite pengar :) Annars måste jag gå ut på en långpromenad. Pappa har sagt att jag måste aktivera mig här nere, inte bara sitta hemma och glo och jag instämmer helt. Godnatt gott folk...

Friday night

Godkväll. Jag har precis skjutsat in Frida och Putte till bion inne i stan. Jag hoppade den pga dålig ekonomi :) så ikväll blir det Idol för min del, kan vara mysigt det med. Tänker vara lite onyttig ikväll också det är nämligen så att jag gjort chokladpudding :) Nej nu ska jag sätta mig i soffan ett tag. Ha en fortsatt bra fredag kväll...


Thank god it's friday

Goddag mina vänner. Dom ringde från jobbet i morse klockan sju och undrade om jag kunde jobba idag. Javisst sa jag trots att ögonen var tunga som bly och huvudet kändes som man hade blivit påkörd av X2000. Tog bilen till jobbet idag, eftersom dom ringde fem i sju och ville att jag skulle börja sju, plus att orken till att cykla var helt borta. Det blev ett kort pass, är redan hemma igen. Men man får ta det man får, måste ju ha pengar :)  

trött

Kors vad klockan vart mycket. Jag har suttit vid teven och myst ikväll. Och så har jag gjort rent akvariumet också. Nu ska jag gå och lägga mig, känner att ögonen är riktigt tunga nu. Godnatt gott folk..

.


Pappa i miss you already

Godkväll.. Nu har pappa åkt till båten, gud vad tomt det blev på en gång. Saknar honom redan. Tack för att du finns pappa, vad skulle jag göra utan dig ? Har nu satt på mig mysdressen och ska strax hoppa upp i soffan med en filt och en varm kopp te. Jag har tänt ljus i hela vardagsrummet, jag älskar verkligen höstmörkret när man kan få tända massa ljus och bara mysa omkring :)

The big crime

Halloj :) sitter och väntar på att pajen ska bli klar. Jag och pappa var ute och handlade lite mat förut, tack för att jag fick låna pengar till mat pappa nu klarar vi oss ett tag.. Pappa åker klockan sex och frida ska på möte så det får bli lugn hemma kväll för mig ikväll också, härligt.. Sitter just nu och funderar på om jag ska plugga upp mitt religionsbetyg är det någon som vet hur lång en sån kurs på komvux är?

nollåtta tio sexton

Godmorgon :) här sitter vi tre stycken vid våra datorer, sociala som vanligt. Pappa kom i natt någongång. Vi ska nog dra ner på stan en sväng sen. Pappa behövde visst åka ut till elgiganten också och handla någonting. Vi får se när han åker hem, han har nog inte bestämmt det ännu :) för mig får han stanna hur länge han vill.. Nej nu ska jag stoppa lite i magen och sätta lite fart på farsgubben... 


Haha gamla vanliga pappsen :)

♥ 

The long waiting

Nej nu ska jag slänga mig på soffan en stund och invänta pappa.. han skulle ringa när han närmade sig kna :) Vet inte riktigt vad som händer imorgon kanske tar med pappa på en stadsvandring eller någonting. Kram och Godnatt !


He will be here sooon :)

Halloj, det har blivit dåligt uppdaterat här idag men jag har haft fullt upp :) har packat upp mina saker sen Gotlandsvisiten, och just nu håller jag på med städning av akvarium för fullt. Måste koka all grus och tvätta alla saker med klorin ifall att det varit någon sjukdom i det och så, så att alla bakterier dör ut ...  Pappa skickade sms förut, han kommer hit i natt någongång ♥ Det är nämligen så att han går av sitt pass vid nio nu ikväll och hinner inte med någon båt hem, det gör mig ingenting :) skön att få träffa honom igen.. har inte sett av han sen jag flyttade hit ! Nej nu får jag fortsätta med städningen så det blir klart någongång...


onsdag

Godmorgon Godmorgon :) jo det är faktist helt sant... Emilie Ahlgren är uppe och klockan är bara åtta !! Jag vaknade vid sju och kunde inte somna om. Har precis ätit frukost och funderar just nu på om jag ska gå ut på en promenad, men det ser så grått och kallt ut ute så jag vet inte riktigt. Annars blir det nog lugnt idag om dom inte ringer från jobbet. Jag måste åka ut till djuraffären och fråga vad jag ska göra med akvariet, det är nämlingen så att alla fiskar dött förutom den vita. Tror att det är någon sjukdom där i...   


Äntligen !

Hej igen, ligger i soffan och ser just nu på America's go talent. Har tänt ljus i hela teverummet och bara myser av stunden. Har fått roliga nyheter nu ikväll, Linn och Alexander kommer hit ner nästa Torsdag :) fanken jag kommer längta ihjäl mig innan dess ju. Nej nu ska jag se klart America's got talent och sen hoppa i säng... Godnatt ♥

Love

Jaha då vart man själv här ikväll. Frida skulle visst sova hos Putte i natt.. Ikväll blir det lugn hemma kväll med chokladpudding och naturgodis framför teven. Nu börjar Desperate Housewife :)  

tvåtusenåtta tio fjorton

Halloj, vaknade ganska så sent i dag närmare bestämt klockan ett, riktigt skönt faktiskt. Idag har jag inte gjort så mycket. Har installerat skrivaren som jag fått av pappa. Har precis lagat kvällsmat och väntar nu bara på att Frida ska komma hem från P så vi kan äta :)


Dagen / Kvällenslåt



Med denna säger jag godnatt :)

Bilder från helgen :)

  
   
   

Måndag

Idag har jag jobbat mellan 06.45 och 14.00. Jobbade på huset för första gången på hur länge som helst. Det var skit kul, för jag har saknat alla där som bara den. När jag slutade så åkte jag hem till farmor och åke, hämtade skrivaren på posten och städade hemma i pappas lägenhet och packade. Sa hejdå till Älsklingen vilket var jäkligt jobbigt och ja nu sitter jag som sagt här. Ska strax hoppa i säng. ska bara borsta tänderna och fixa lite grann.. Får väl stänga in mig på mitt rum så Frida och Putte får vara för sig själva :)

Söndag

Slö dag, har inte så mycket att säga om söndagen.
Såg film hemma vid Linn och dom på kvällen.

Lördag

Vaknade relativt tidigt, klockan nio :) plockade undan det värsta skräpet bland annat ett tusental ölburkar. Segade en stund hemma och begav mig sen hem till Linn för att äta bakismat, smaskens. Det blev kebabtallrik från Tigris :) Var hemma hos dom en stund och sen var det bara hem igen och byta om och bege mig till jobbet. Jobbade mellan fyra och nio och efter det så gick jag hem bytte om lite och åkte hem till Farmor och Åke. Eftersom grabbarna hemma i vår lägenhet skulle se skräckfilm. Jag sa till dom att jag sett filmen förut och att den var kass men egentligen så var jag för jävla skraj för att se den :) Linn ringde när jag var hemma vid Farmor och vi bestämmde att vi skulle gå en sväng på stan och kolla läget. Satt och fikade på Mcdonalds en stund. Kom hem vid två någon gång och nannade då kudden :)

Fredag

I fredags så vaknade jag rätt sent. Linn ringde och frågade om jag ville följa med henne och Gunilla och se Linus och Heléns nya hus. Dom håller på och renoverar för fullt. Det kommer bli så jäkla snyggt där när det väl är klart :) Efter det så åkte jag in på Märthas och fikade med Bror, Tessan och Liam :) Gud vad Liam är söt, snacka om att man längtar till man själv får en liten bebis. Tyvärr så sov Liam största delen av tiden. På kvällen så var det utgång! Vi började kvällen med mat på Isola Bella. Alexanders kompis Albin fyllde 18 år så vi var ett gäng som bokat bord där. Sen gick vi hem till pappas lägenhet en liten stund och förfestade. Alla grabbarna plus Fanny skulle ner på Hamnplan ganska tidigt så jag åkte hem till Linn och fortsatte förfesta där istället. Det var ett litet trevligt gäng där faktiskt, bland annat Kalle och Christian :) Vi satt där ett bra tag och snackade strunt och drack en massa :) trevligt. Sedan blev det Hamnplan en sväng och munken.. Och så vat det en spontan efterfest hemma hos mig :) haha dom sista gick hem klockan fem och då var det bara jag och jesper som var vakna. Fredagen kan helt klart sammanfattas som super lyckad..   

Torsdag

Jag åkte som ni redan vet i torsdags eftermiddag, åkte till kalmar och träffade kusin Ida en snabbis. Jag skulle hämta upp Saras jacka som jag skulle lämna till henne. Sen åkte jag vidare till Ikea och gick där en stund, köpte lite smått och gott där faktiskt :) Efter det så var det bara att brassa upp till Oskarshamn och ta färjan hem. I Visby hamn stod Älsklingen och väntade på mig :)   

Back home again :)

Halloooj :) Nu är jag hemma i Karlskrona igen. Ska berätta vad jag har hittat på hemma på Gotland i helgen. Tar dagarna var för sig så det inte blir så mycket att läsa på en gång :)  

im leaving

Nej nu ska jag äta lite och packa i det sista sen beger jag mig hem mot Gotland :) Ska införbi kusin Idas jobb också, hmm får se om jag hittar det. Får ringa henne när jag kommer fram till kalmar eller nått.. Jag kan inte blogga något mera förens jag kommer hem till pappsen men ni får ha en fortsatt bra torsdag, för det ska jag ha :)


Bästa citatet :)

"En Gentleman är en som bär sängar och håller upp dörrar.
En romantiker är ett pucko som bara köper blommor!"
- Andreas Halldén

Miss Independent



Här bjuder jag på dagens låt :)

Torsdag

Halloj, här är det full rulle :) Har precis ätit frukost och ska snart ställa mig med diskberget. Jag åker hemifrån klockan tre, ska införbi Ikea en stund också och göra lite ärenden. Båten går hem till gotland klockan nio ikväll.. Så jag kan ta det riktigt lugnt på vägen upp till oskarshamn sen. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen diska lite grann....

Nighty

Halloj :) slöt jobbet klockan nio ni ikväll, och det har varit sjukt mycket att göra och nu är jag super trött. Just nu sitter jag och ser på Generation Fett. Jag måste bara säga: fyfaaaan vad äckligt, hur orkar dom? Det sjuka är ju att dom trivs med att väga typ 400 kg och nästan inte kunna gå. Nej nu ska jag hoppa i säng och imorgon bär det av till gotland :) jag saknar älsklingen så oerhört mycket och det ska bli skönt att få ligga i hans trygga famn igen.. Godnatt ♥

I miss you


Awh det borde vara olagligt att va borta från sina vänner så länge
som jag varit ifrån Linn ! Men vi ses till helgen vännen :)

work

Goddag :) dom ringde från jobbet i morse och vill att jag ska jobba ikväll med, och så ringde dom från solrosen också och undrade om jag kan jobba på lördag :) känns jäkligt bra för pengar behöver jag verkligen nu.. Väntar på att Frida ska sluta sen drar vi nog in en stund på stan och checkar läget och sen får jag bege mig till jobbet på en gång.. Hoppas ni får en bra dag ♥
 

Home to the island

Nej nu säger jag godnatt för mig, imorgon blir det att packa lite inför hemresan till Gotland och så ska jag ut på en lång promenad och träna fläsket lite grann :)  

Nu får det vara nog..

Skriv på här


He's so sweet

Kvällsmaten blev super god verkligen, wokade kyckling och grönsaker och tillsatte någon thaisås. Har precis varit i affären, Frida vart godissugen så vi åkte och pantade burkarna som var kvar sen festen och köpte chokladpudding för det :)  


Relax,take your time...

Hej igen, det har varit ganska lugnt idag. Cyklade som sagt in till stan och postade en jacka som jag sålt på tradera. Just nu håller jag på och gör thaimat åt mig och frida :) spännande vi får se hur det smakar..

But lately I’ve been praying and hoping and wishing

Sådär ja då var städningen färdig för idag :) Nu ser man iallafall att det är en lägenhet vi bor i och inte något annat. Ska cykla in till centrum en snabbis och posta ett paket. Ikväll blir det en lugn hemma kväll framför teven för min del, det är ju sista delen av främmande fågel på fyran. Och det får man inte missa..

Tisdag

Halloj, solen skiner ute idag :) så härligt men det är lite små kyligt ändå. Funderar starkt på att ta en långpromenad senare. Det får bli en städar dag här också, vi har inte kommit i ordning klokt sen förfesten vi hade här i torsdags.. Tänkte gå ner och sola en stund också, behöver få lite färg i ansiktet. Nej nu sätter jag på musiken på högsta volym och börjar ta tag i städandet. Hoppas ni får en fortsatt bra Tisdag mina vänner ♥


Say my name



Säger god natt med denna partylåt :)

Talk to me

Nu ska jag ta och hoppa i säng :) Kvällen har spenderats på jobbet, slöt klockan nio. Och har sedan dess suttit och sett på teve. Imorgon är det tisdag, vi får se om dom kanske ringer in mig och vill att jag ska jobba. Man kan ju alltid hoppas. Godnatt

When you walk, and when you talk..

Goddag :) ska snart bege mig in till stan och jobbet. Tänkte åka dit lite tidigare så jag får läsa och lära mig lite. Slutar klockan nio ikväll igen. Skriver lite mera när jag kommer hem ikväll :)

i don't care

Hej. Har suttit och sett på Fun with dick and jane nu ikväll, den var faktiskt ganska så rolig :) Kom hem från jobbet vid nio ungefär och ska jobba imorgon också, samma tid som idag. Nu har jag bokat båtbiljett hemhem och jag åker till ön på torsdag kväll :) Många tycker det är rätt onödigt att jag åker hem nu igen, med tanke på att det bara var typ tre veckor sen jag var hemma sist och eftersom jag inte har så mycket pengar just nu. Men jag saknar älsklingen så oerhört mycket ! Plus att det är lite saker jag måste ordna upp där hemma på ön. Nej nu ska jag sova. Godnatt !  

ten million dollar smile

Halloj, det får bli ett snabbt inlägg. Jag ska åka och handla nu och sen iväg och jobba vid fyra. Slutar igen klockan nio. Hoppas ni får en bra söndag :) puss

I know that i love you

Hej :) kom hem för ett tag sen har varit nere vid Frida och dom på kåren en stund. Alla asp-jävlarna jobbar där nere ikväll. Och när jag kom så stod frida och hennes grupp och kollade legg och sånt vid ingången så jag satt och höll dom sällskap ett tag.. Ska snart hoppa i säng. Imorgon ska jag jobba mellan klockan fyra och klocka nio annars blir det rätt lugnt..

To be with you



Den här låten ger en massa gamla minnen :)
Kommer inte riktigt ihåg men har fått för mig att även denna
spelades varm i pappas gammla 240 när man var liten... 
Stämmer det pappa?

Älskling, jag älskar dig så mycket !

Alexander, du är mitt allt, utan dig lever jag inte. Utan dig är jag ingenting. Jag älskar dig & jag saknar dig så oerhört mycket. Varje dag här utan dig är en riktig plåga. Du är den mest underbara person som jag känner, det är dig jag vill dela resten av mitt liv med. Vi är gjorda för varandra, så låt oss leva till våra hjärtan stannar. Du och jag för alltid. Jag älskar dig ♥   


He´s on my radar

Hallå, redan lördag igen :) tiden går väldigt fort nu tycker jag. Blir nog att jag kommer till ön nu till helgen. Har lite att göra där hemma. Folk som fyller år, en bror att besöka, saker att hämta. Vet inte riktigt när jag åker men det blir nog på torsdag kväll, och så åker jag nog hem på måndagkväll. Nu ska jag ta lite och äta och sen ska jag nog gå ut på en powerwalk :)

Godnatt

Med dom här bilderna från förfesten igår så säger jag godnatt för mig :)

  

  
Jag var helt livrädd för alla studenter

All i ever wanted



Hallå vännen, texten säger allt !
Lyssna på vad han vill säga dig :)

No baby please don't go

Halloj :) Är hemma igen. Det gick bra att jobba nu ikväll, ska jobba på söndag med. Just nu sitter jag och ser på teve det är typ inget klokt att se på, just nu ser jag på Singing bee. Ska hoppa i säng snart. Känner mig helt slut :)

Hangover

Halllå.. Jag lever, tänkte jag säga men jag har nog inte riktigt kännt efter ännu.. Förfesten blev ganska lugn, visst blev det lite hög musik och så men vi var inte här så länge. Jag fick nog i mig lite väl mycket igår känner jag nu, huvudet är väldigt tungt och jag ser typ dubbelt ibland, haha.. Självklart så ringer dom från jobbet och undrar om jag kan hoppa in och jobba idag. Ja det är bara att pallra sig i väg även fast man hellre skulle ha velat ligga kvar i sängen och typ dö eller nåt, haha.. Nej får stoppa lite i magen och sen bege mig in mot stan. Jobbar mellan 14.00 och 21.00 :) Ha en fortsatt fredag för det ska jag ha.

Bebiskläder

Shiet, jag skickade iväg ett paket till Mange och Tessan igår eftermiddag
och det har redan kommit fram till ön, Så nu kan jag visa vad paketet innehöll :)
 
 

Ett par jeans från cubus, ett par super stöa strumpor från Åhlens
En urgullig hoodtröja från Lindex. Han kommer bli världens sötaste..

me and you on the dancefloor

Sådära nu är det färdigstädat och alla ömtåliga saker är inlåsta så nu är lägenheten säkrad. eller? Sitter och målar naglarna nu, måste ju få lite lyx i vardagen iallafall :) Ska åka ut till amiralen sen och köpa en skarvsladd och lite annat väl behövligt till mitt rum. Och kanske jag hinner med att sola en stund också...   

Torsdag

Godmorgon :) säger jag från ett kallt och blåsigt Karlskrona. Idag ska jag åka och prata med chefen på jobbet. Och så får man väl plocka undan lite grann här eftersom det ska vara förfest här ikväll. Tänkte gå och sola också, känner mig så jäkla blek och tråkig.. Nej nu skriker magen dags för frukost/lunch..

bara helt plötsligt sådär..

Nämen? :) Imorgon blir det fullt pådrag här för Frida skulle visst ha förfest här innan kåren, spännande... Nu ska jag försöka och somna lite i tid för en gångs skull.. Det blir ofta så nu när jag inte har så mycket att göra på dagarna att jag sitter hela nätterna framför datorn och fixar en massa. Det märks eftersom jag sover hela dagarna istället. Godnatt ♥

Greys Anatomy

Sitter bänkad framför teven just nu, och ser på säsongspremiären av Greys :)
Awh vad det är bra, och spännande som bara den...


Fårö is the shit



Hmm så här kan det se ut en sommar helg på Fårö :) haha
Don't hate us because you don't look as good as us

I'm sorry that I made you cry

The black fish is back, men i lite större och kaxigare format. Var i djuraffären förut och var tvungen att köpa en ny hane till den vita honan så att den får lite sällskap. Och han som hjälpte mig var så snäll så jag fick en ny svart molly och två guppys för bara 80 kronor :) Så nu är det full rulle i akvariet. Idag så har det inte hänt så mycket. Jag var en stund på stan med Frida och letade efter en snygg outfit till lördag det är typ dônkslaget då och dom ska vara utklädda till pirater på sittningen..  

Take your time, to trust in me

Vaknade rätt sent idag, men ack så utvilad jag är nu  :) Sitter just nu och hjälper min kära kusin Adde med en ny design till hans blogg :P resultatet kommer väl upp här så småningom. Det är inte det lättaste att veta hur han vill ha det när han säger att jag får gör som jag vill. Men men det blir nog bra ändå ;) Ska snart åka ner på stan ett tag och posta lite paket och så. Och så måste jag kolla på ett par nya jeans också, mina börjar bli liiite slitna..

Poor Fish

Det är med djup sorg och stor saknad som jag måste meddela att den svarta fisken i akvariet har avlidit.... ;P hmm vet faktiskt inte vad som kan ha gjort så att detta har hänt för jag har gjort precis som dom sa att man skulle göra i djuraffären. Men nu är han iallafall begraven i våran toalettstol..

RSS 2.0