fireworks

Hej. satt precis och såg ut genom fönstret det var en massa fyrverkerier och sånt. mysigt!  Ska snart gå och lägga mig kom hem för en timma sen ungefär. Jobbar imorgon bitti med så jag behöver verkligen sova lite grann. Skriver mera imorgon :) ha en fortsatt bra valborg. Puss 

Just friends

Hallå Sverige :) Sitter hemma, har en lite kort rast innan jag börjar jobba igen. Slutar inte förens klockan halv tio ikväll och mina kompisar verkar vara upptagna på annat håll så jag får väl ta och äta nått gott ikväll i min ensamhet. Måste rusa iväg, ska låna ut lite kläder till min kära kusin så jag måste åka och lämna dom nu innan jag börjar jobba. skriver mera ikväll. Ha en bra Valborg allihop! over and out.   


jobba ikväll

Halloj, har typ precis vaknat eller jag har hunnit med och duscha och lite så :) Ska iväg och jobba klockan ett, jobbar hela kvällen så det blir en lugn valborg för mig, tro det eller ej. Om ni behöver en fyllechaffis så är det bara att höra av sig, hihi.

kinnerstugan

God kväll, Nu ikväll har jag varit vid kinnerstugan och varit ungdomsledare. haha det var tipspromenad idag, jag och frida hade alla fel ;) bra jobbat. Schweiziska landslaget var också och tränade vid kinner. Simone Niggli var bland annat med och hon är världsmästare i orientering. Men jag såg inte så mycket av dom, för jag kom lite för sent till träningen. Dom sprang iväg precis när jag kom och hade inte kommit i mål när jag åkte, jaja thats life! Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt

snacks

Håller på och fixar lunch nu, det blir kyckling med stekta champinjoner och paprika. namnam. Gawh är värsta godissugen med men jag har ju gett mig tusan på att inte äta nått onyttigt nu eftersom jag har startat mitt nya nyttiga liv. Nån som har nått förslag på nått nyttigt snacks ? :)

sunny day

Gud vad skönt väder det är ute idag, man blir så hemskt pigg och glad när det är så här :) Ska snart hämta tove vid skolan vi ska gå på stan ett tag. Måste hitta någonting att ha på mig på barndopet som är på torsdag, nån som har nått bra tips ? :) Nej får gå ut i solen en stund innan jag ska rusa iväg till tove....   

Cashmere Mafia

Ikväll blir det rätt lugnt här hemma, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men en sak är säker, jag kommer sitta klistrad framför teven klockan 21.00 ikväll för då är det Cashmere Mafia på trean. Oh my god vad bra den serien är, nästan bättre än Desperate Housewifes. Fast nej föressten den bästa av alla kommer alltid vara One tree hill :D
 
  

image51

lunch

mmmm, har precis ätit lite lunch. Det blev en sallad med gurka, rädisor, sallad, skinka och keso :) namnam. Just nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska sluta skolan så vi kan gå på stan och fixa lite grann

new life

Hmm det är ju inte alls fint väder idag, ingen sol eller någonting. Tog mig an tvättenhögen som vi har istället. Idag börjar mitt nya nyttiga liv, ska baaara äta klok mat och försöka röra på mig lite mera. Vi får se hur det går med det. Började iallafall dagen med en smootie och det är väl ganska nyttigt ? ;)


tired as usually

Nej nu säger jag tack och hej för mig, ska gå och lägga mig nu. Är hur trött som helst. Skriver mera imorgon. Godnatt

Ramlösa Jordgubb-lime

Awh är det nån som smakat den nya ramlösa med smak av jordgubb och lime? :) Den känns så sommrig på något sätt. Min absoluta favorit just nu iallafall, jätte god!  Den rekomenderar jag verkligen.  

image50

my love

Halloj, kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Har precis överlevt två dagar med dubbelpass, money money ;) Ska strax hoppa i säng är rätt sliten om jag får säga det själv. Imorgon och på tisdag är jag ledig, nice! Ska för det mesta ta det rätt lugnt, får väl passa på att sitta lite ute i solen för jag har hört att det ska bli fint väder i veckan. Imorgon tänkte jag gå en sväng på stan måste hitta lite fina sommar skor. SKa gå och se på teve med älsklingen, nån konstig komedi på femman :)    


glassmagasinet ?

Godmorgon, Jag började sju imorse och har precis kommit hem, har rast till halv tolv. Sen bär det av till jobbet igen, full hålligång hela dagen. Har rast mellan två och fem, kanske drar ner till hamnen och glassmagasinet med Linn då. Skriver mera när jag kommer hem ikväll :)   

sing along

Halloj, kom typ precis hem. Sitter och kollar på Sing along just nu, hmm vilka är alla som är med ? känner bara igen Lotta Engberg, jaja. Ska snart hoppa i säng iallafall, jag börjar klockan åtta imorgon bitti och slutar klockan tio imorgon kväll. Ska bara umgås med Älsklingen en stund innan sängen kallar, måste ju vara lite social också.   

can we make it ?

Awh satt precis och tänkte på allt det här med att jag och frida ska plugga vidare, shiet det är nära nu. Anmälan och allt är ju inne. Tänk att vi ska flytta ifrån tryggheten på den här ön och klara oss alldeles själva i en stor stad någonstans :S Oh lord, give me mercy. Hur ska vi klara allt det här ? Haha :)
 

hard work work

Hallå Sverige :) Kom precis hem från jobbet börjar igen klockan fem ikväll. Sitter och äter kycklingpanna och gurksalsa namnam. Det var godare än jag trodde :)  Ska snart gå ut och sätta mig i solen en liten stund. Man får ta chansen när den kommer.       


Good night everyone

Nu ska Emilie gå och sova, ska upp om typ fem timmar och jobba. Jobbar dubbelpass både lördag och söndag. Så ni kommer nog inte höra så mycket av mig i helgen, men lite ska jag nog hinna med och skriva. Jo just det ja, lycka brudar och alla ni andra på tiomila imorgon. Jag håller tummarna :) pusspuss god natt

nytt utseende

Har ändrat om lite här på bloggen igen, ett nytt litet ansiktslyft. Hittade ingen bra bild på mig så det får bli den dära sålänge ;) kommer en klokare senare någon gång.

Ringduvan

Har precis avnjutit en härlig middag med Älsklingen, tro det eller ej men det var faktiskt han som lagade maten ;) Nu sitter vi och kollar på "Så ska det låta". Idag har det varit full håll igång hela dagen :) Tove kom hit i eftermiddags och vi åkte till Ringduvan där Tove faktiskt bjöd på fika, tack ! Cocacola och hallonpaj, mums! Efter fikat så gick vi en stund på stan, vi gick faktiskt in på Clas Olsson för första gången, visst fanns det mycket bra grejer där som kan komma till användning men jag tyckte nog inte att det var någonting att hänga i julgranen. Jag handlade lite käder när jag gick själv på stan en stund efter att jag skjutsat Tove till bustationen, kan nog lägga in lite bilder sen.
 

friday

Godmorgon, jag är ledig idag och har vaken sedan åtta. Kunde verkligen inte somna om, why god why !? Det var så jäkla varmt i rummet och solen ligger på från fönstret. Idag så blir det lugnt här hemma, ska städa av lite i lägenheten och sen så ska jag ut på balkongen och sola ett tag, eftersom det är så fint väder ute :) Ikväll ska jag ut till Lummelunda och hämta Tove, sen händer det nog inte så mycket mera.

Vad är det för en dag ?

Idag fyller Sofia Österberg hela 20år :) Grattis Grattis Grattis Grattis  Vännen !!! Hoppas du haft en bra dag ! Med massa presenter :)

image49



torsdag

Idag började jag dagen med en lång-promenad i solen, härligt ! Gick en sväng i skogen och gjorde dagens gärning, jag plockade faktiskt en bukett vitsippor åt farmor :) haha man måste ju vara liiite snäll ibland också. Jag börjar jobba klockan två idag. Och innan dess ska jag hinna med en stund i solen på balkongen kanske läsa en bra bok och så ska jag väl duscha också så man är lite fräsch när man ska ut och umgås med folk ;) 


     
  

krångel

Gaw jag blir så jäkla irriterad på det här internet vi har, kom inte in klokt på hela dagen igår så jag får skriva idag vad som hände igår :) vart ska man börja? jo jag åkte bort till Farmor och Åke ganska tidigt och tvättade bilen, det var väl behövligt kan jag säga. Så nu är inte bilen grå längre utan den är faktiskt svart! Efter biltvätten så var jag på möte med jobbet och när det var slut så åkte jag hem till farmor igen och var där hela dagen. Haha farmor njuter verkligen när jag kommer dit för då kan hon sätta mig i slav-arbete, att laga kvällsmaten!     

look at the sunshine

Halloj. Hann inte skriva någonting igår eftersom jag jobbade dubbelpass, och var helt slut när jag kom hem.. Jag börjar jobba klockan tolv idag, ska ut och gå med en gubbe. Det är verkligen perfekt väder för det :) slutar klockan nio kanske skriver när jag kommer hem. Ha en bra dag !


sunday

Idag blev det lite sovmorgon för mig, skönt. Det behöver jag eftersom jag jobbar 08.00 - 20.45 imorgon. Då måste man vara utvilad :) Igår var som sagt gänget här, vi planerade inför festen vi ska ha den 17 maj. Och så åt vi på tigris, namnam. Idag händer det inte så mycket ska mest ta det lungt, ikväll blir det årets första grillning :) Skriver mera sen, so long suckers


vårkänslor

Awh gud vad skönt det är ute :) Har suttit en stund ute på balkongen och solat. Just nu väntar jag på att älsklingen ska komma ut ur duschen så jag också kan få hoppa in och duscha. Klockan sex kommer gänget :) vi ska äta på tigris allihop och sen planera lite efter det. Vi Får se vad vi kommer fram till. Skriver nog mera sen :) haj!

new clothes

jajamensan, nu är det på väg lite nya kläder hem till mig från H&M :) behöver lite nya kläder till våren/sommaren.

   


mazda raggers

Internet krånglade lite igår så jag kunde inte skriva någonting då. Måste bara berätta om min och Linns dag :) hihi Jag skulle hjälpa Linn att flytta ut lite grejer till fårö eftersom hon ska flytta från vibble. Så vi åkte till visby fordon och skulle låna en lite större bil av Larsson eftersom Linns bagageutrymme är utrustad med en baslåda ;) först så tänkte han ge oss en lite nyare modell, citroén. Men när han skulle starta den så var den stendöd så han tyckte vi skulle ta en gammal mazda "- den funkar aldelles utmärkt". haha köss mi där bak. Knäppare bil får man leta efter, den hoppade fram på ettan, tvåan och trean. och ena hjulet var det as dåligt med luft i så det slirade åt alla håll och kanter, all elektronik i bilen var ur funktion, gummit i vindrutetorkarna höll på att ramla av. Det enda som fungerade var takluckan och den var vi inte i behov av eftersom det regnade :) haha vi skrattade och grät hela vägen ut till fårö, och var as oroliga att vi inte skulle komma på och av färjan men det gick bra, men gud vad folk glodde ;) Vi lyckades komma ut till fårö och där hade vi chansen att få pumpa i lite luft i däcket. Snacka om att man var glad när vi kom till stan, glad över att ha överlevt bilturen! 

solsken

Godmorgon Sverige, tänkte ta mig en rejäl sovmorgon idag men vaknade klockan åtta och var hur pigg som helst. Sitter nu här vid datorn och skådar ut över gården och njuter av att solen lyser för fullt. Idag händer det inte så mycket ska tvätta klockan tolv och ikväll så kommer gänget och då ska vi planera lite inför Maj´s högpunkt ;) mer info kommer senare om detta.

work

Halloj, ska snart åka iväg och jobba. Lite rörigt idag, först ska jag jobba fyra timmar ute i hemtjänsten och sen ska jag in på huset och jobba ett tag ikväll eftersom all personal där ska på gallaj någonstans. skriver mera när jag kommer hem!   

Nytt

Nu har vi fixat min dator, så nu kan jag börja blogga mera igen, Har gjort om lite här på bloggen, ett litet skönhetslyft. Är inte klart på långa vägar men får duga så länge. Nu ska jag gå och sova. Skriver mera imorgon.


RSS 2.0