Philip Söderberg ♥

Hej. Sitter hemma hos älsklingen. Ska snart hoppa i säng. Vi satt o grillade på bryggan nere vid skolan tidigare ikväll, riktigt mysigt men kallt som bara den. Imorgon åker vi hem till ön, har föreläsning till klockan två och vid tre så tar vi bilen och åker till Kalmar. Vi ska gå på Ikea och göra av med en massa pengar :) Gäsp. Är sjukt trött! Skriver mera tomorrow! Godnatt

Årets första grillning!

Godkväll. Håller på och packar för fullt här hemma. Imorgon åker jag, Philip, Frida och Putte till Gotland. Ska bli så sjukt skönt att få komma iväg ett tag. Kommer med båten vid midnatt ungefär. Idag har jag vert en hel del i skolan, på förmiddagen var vi på föreläsning om smärta. Och på eftermiddagen så hade vi praktiska övningar med att sätta PVK (perifer ven-kateter). Det var sjukt roligt och gick hur bra som helst. Nu längtar jag faktiskt ännu mera att få börja praktiken :) Ikväll blir det grillning nere på bryggan med ett gäng vänner. Kommer bli as mysigt. Jag mår riktigt bra just nu, har underbara vänner här som alltid ställer upp och alltid lyssnar på en. Och en ännu mera underbar pojkvän som alltid står vid ens sida och som även han också alltid ställer upp. Tack för att ni finns. Jag älskar er ♥

Snart Gotland!

Förresten. Nu är det bara två dagar kvar tills jag är hemma på min älskade ö igen :) Ska blir riktigt skönt att få komma hem lite grann. Philip är sjukt nervös, men allt kommer gå toppen. Vi åker införbi Ikea på vägen till Oskarshamn, inte för att jag har råd att handla något men ändå..
På fredag ska vi åka hem till Mange och Tessan o umgås en stund och träffa lillprinsen. Gud va kul det ska bli, han växer ju som ogräs den där lilla krabaten. På lördag blir det utgång med Frida, Putte, Linn Rörhed, Tove och kanske Emelie. Fan vad roligt vi ska ha. Jag, Frida, Putte och Philip ska allt visa hur man festar på karlskrona-sätt. Right Frida? :)

Monday, hell yeah!

Hejsan svejsan. Kom precis hem från skolan. Har varit där sen klockan åtta i morse. Gick tidigare från sista föreläsningen, för det där har vi redan haft prov på och höll på och somna så kände inte att jag hade så mycket där och göra. Ska snart följa med älsklingen in på stan efter en vår jacka till honom :)

Ikväll blir det en massa plugg. Måste bland annat läsa om PVK-sättning eftersom vi ska hålla på med det imorgon i skolan. Snart börjar praktiken. Bara en vecka kvar. Som jag har sagt tidigare så känns det både bra och dåligt. Trivs riktigt bra i skolan just nu men det kan vara både skönt och nyttigt att få lite miljöbyte och få använda sig av alla nya kunskaper vi fått nu när vi pluggat en massa.
Nej nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen kasta mig på soffan och se lite teve ett tag. Puss!

Bad boys

Godmorgon. Ska snart iväg och fixa lite inför ikväll. Kommer bli en sjukt bra kväll. Är lite små nervös men det fixar sig nog. Igår var det utgång :) Jag, Pamela, Taz och Martin hade lite förfest här och sen åkte vi in på PM och satte oss. Jag och Pamela hade sjukt roligt och fjantade omkring en massa. haha. eller vad säger du Pamela? Heeeeeeeeeeej! hahah. Imorgon kommer min dag bestå av en massa plugg, och kanske lite mys framför teven. Ha en bra lördag, ship hej!

.


Friday i'm inlove

Godmorgon. Vaknade för en timma sen. Kom precis hem till mig. Har bott hemma hos älsklingen i natt. Ska alldeles strax börja städa av här och sen bege mig hem till Jesper för att planera lite inför morgondagen. Hemligheter, Hemligheter :) Ikväll så blir det utgång, det blir relativt lugnt ikväll först ska vi åka in och spela biljard och sen blir det PM för hela slanten. Morgondagen kommer bestå av en hel del plugg, klarade ju inte den där jäkla muntliga tentan igår så har omtenta på den, wihoo! Omtentan är den nionde april, tre dagar efter vi kommit hem från Gotland. Så det blir att plugga en massa när man är hemma på ön också. Roligt. Skit Roligt.

Avklarad tenta!

Jaaaa... Klarade omtentan på sjukdomarna som jag gjorde på min födelsedag. Så jäkla skönt att ha den ur världen nu. Det här ska jag fira med en varma koppen och knäckebröd. Haha det är det enda jag har kvar hemma i matväg nu. FyFan för att vara fattig student alltså. Hatar när man måste vända och vrida på varenda öre. Nej imorgon när vi har fått pengarna ska jag unna mig något riktigt gott!

Some one like you

Godmorgon. Gick upp klockan sju i morse och skulle plugga. La mig en liten stund på soffan och ville vakna upp lite grann. Men somnade så gott på soffan och vaknade upp igen vid nio. haha. Hela min dag kommer bestå av plugg, jag vet att man inte ska plugga dagen innan en tenta. Men jag måste verkligen. Kanske tar en liten paus och går ut i fina vädret också. Vi får se vad som hinns med. Nej nu ska jag kasta i mig lite frukost och sen plugga järnet...

Goodbye my lover


Memories

Godnatt


Nej nu ger jag upp för idag. Pluggandet får fortsätta imorgon. Sista dagen innan domedagen. Scarry. Imorgon händer som sagt inte mycket. Blir en hel del pluggande och kanske jag kan klämma in en liten promenad också. Om det inte regnar eller snöar förstås. På torsdag får vi pengar, wihoo, det är verkligen väl behövligt. Det ekar verkligen i kylskåpet nu. Det kanske var det min älskade pappa märkte när han och Blanca var här på besök eftersom han lämnade efter sig ett litet bidrag när han åkte ♥ Tack pappsen, du är guldvärd...

Converse

Godkväll. Sitter här vid datorn och gör ingenting. Måste egentligen plugga men har ingen ork. Ingenting fastnar. Men har fått lite tips av Frida nu så ska nog klara av det här ändå. Satt på tradera förut och budade in ett par sprillans nya converse för 410 kronor :) Vilken röta jag har. I Affär kostar dom mellan 700 och 800 kronor. Känner mig väldigt nöjd. Var sjukt sugen på dom röda men fick bli dom vita ändå. För dom passar till det mesta...



Vilka tycker ni är snyggast? :)

Gyn-avdelningen

Sitter och pluggar för fullt här. Det går framåt men om det går bra vet i tusan. Jag läser och läser men det verkar inte som om någonting går in. Det blir att sitta till midnatt så man verkligen får in allt. Och sen får jag sitta hela dagen imorgon också. Det är sjukt vad mycket sjukdomar det finns egentligen. Och det vi läser är ändå bara en liten bråkdel av vad som finns. Snart börjar min praktik också, jag ska vara på Gyn-avdelningen här i Karlskrona och det ser jag framemot väldigt mycket. Det är perfekt förberedelse inför sommarjobbet på Gyn/Förlossningen hemma på öjn i sommar. Ska bli skönt att få släppa böckerna ett tag faktiskt. Och få "arbeta" lite grann. Nej nu kallar böckerna igen! Här kan man inte sitta o lata sig!   


Walk and talk

Godmorgon, vaknade klockan sju i morse när älsklingen skulle gå upp. Och skulle gå upp då. Men av någon dum anledning så somnade jag om och vaknade inte förens klockan nio. Smartass. Nu har jag duschat, ätit frukost och ska strax börja med pluggandet. Som det ser ut nu så är det vad dagen kommer bestå av. plugg, plugg och åter plugg. Det är bara två dagar kvar till tentan så nu gäller det att kämpa på ordentligt.

Imorgon är det bara en vecka kvar tills jag och älsklingen åker till Gotland! Ska bli så skönt att få komma hem en sväng och koppla av lite, även fast det kanske inte blir så mycket avkoppling eftersom jag måste plugga till termins tentan som vi har i maj. Vi har iallafall planerat in lite saker vi ska göra under de dagar vi är hemma. Vi ska nog ta en dag ut på Fårö med bilen och åka runt lite, kanske hälsa på Lis i lärbro i samma veva. Och en dag ska vi åka ut på Sudret och bland annat åka till släktens stuga och kolla där. Sen blir det bara en massa mys för hela slanten. Kanske klämmer in ett biobesök på nya biografen också om det hinns med. Nej nu kallar böckerna. Dags att plugga!

Back in the days


Monday

God eftermiddag. Kom precis hem från skolan. Har haft föreläsning och kateter-sättning. Och så har vi fått testat på dockor också. Har gjort det förut men kan vara bra att fräscha upp minnet lite grann. Min eftermiddag/kväll kommer bestå av en massa plugg. Ska alldeles strax sätta mig ner med böckerna. Ska bara få i mig lite käk först så man orkar med kvällen. Och kanske se teve en liten stund :)



In my head


When i grow up

Godkväll. Sitter och väntar på att brudarna ska dyka upp. Vi ska se på film och bara chilla ikväll. Riktigt skönt. Älsklingen är i Ronneby och ska jobba, skönt att man inte var snäll för en gång skull och lovade bort sig till dom en kväll som denna. Är super trött verkligen. Imorgon ska jag plugga hela dagen. Och på kvällen kommer Pappa och Blanca hit, det blev ytterligare en ändring så dom kommer hit och sover kvar tills på måndag. Nu ska jag ta och diska lite och invänta gänget :)

Lördag

Det vart riktigt lugnt igår. Drack inte alls mycket. Kände att jag ville ha lite krafter idag så man orkar plugga också. Vi var på förfest hemma hos Eric innan tåget gick till Karlshamn. Riktigt nice. När vi stod nere på stationen och precis skulle gå på tåget så kom jag på att jag glömt mitt körkort. Så jag missade tåget, eftersom jag var tvungen att gå hem och hämta det. Vilket jävla smartass man är :) Frida fick ta min bil och köra mig hela vägen till Karlshamn. Tack så jätte mycket Frida, du är guldvärd. Idag blir det en heldag i pluggandets tecken. Måste ju kunna min sak till tentan, annars blir det jävligt pinsamt. Kul och komma till basgruppen och sitta där som ett stort frågetecken liksom. Nej så får det verkligen inte bli, alla 27 sjukdomar ska in om det så är det sista jag gör!

What is happening?

God eftermiddag. Gäsp. Idag har jag varit riktigt slö. Har inte gått på många knop. Ikväll ska vi på sittning i Karlshamn, någon St patrics day-sittning. Sen blir det kåren efter det. Schteek. Skulle egentligen plugga en massa idag men har verkligen inte haft någon ork överhuvudtaget, vilken jävla slacker man är! Blir så trött på mig själv. Suck. Ha en bra fredag allihop!

Hero of war


Children they cry

God eftermiddag gott folk. Kom precis hem till mig. Har sovit hemma hos älsklingen i natt också. Ska strax sätta mig och plugga på lite sjukdomar. Idag blir det att plugga på om TBC, Lungcancer, KOL, Lunginflammation och Lungödem. Ikväll ska jag på sexmästeri-möte i Ronneby. Sen blir det att gå hem och fixa lite med ovven, ska på sittning i Karlshamn imorgon så ovven måste vara fit for fight :)

My girls

Nu ska jag in på PM tillsammans med mina älskade vänner.
Gulli, Pamela och Emelie.
Ni är guldvärda tjejer

Bilden lånad av Gulli

Meet me halfway


In my head

Goddagens. Kom precis hem till mig. Har sovit hemma hos älsklingen i natt men han ska ha tenta senare idag så ville inte störa honom timmarna innan. Idag vaknade jag klockan nio även fast jag sa till mig själv att ta sovmorgon och sova ut ordentligt. Så är det alltid när man inte har någon tid att passa, då vaknar man extra tidigt. Vi satte på en film och myste i soffan nu på förmiddagen. Vi såg Luftslottet som sprängdes, den sista filmen i millenium-serien. Riktigt bra faktiskt. Nu ska jag sätta mig vid skolböckerna och senare ikväll är det flummenmöte. Schteeek.

Är sjukt trött

Varför är jag så jäkla trött hela tiden? La mig på soffan och tänkte se på teve in tio minuter. Somnade som en stock, sov i två timmar och vaknade alldeles nyss. Suck. Ska strax ut på en promenad med Älsklingen och sen blir det hem o laga mat och resten av kvällen kommer jag tillbringa framför teven. Har ingen skola förens nästa tisdag men måste plugga på som bara den den här veckan. Nu ska jag kasta i mig några knäckemackor och byta om till promenaden..

Ops, råkade klicka hem en liten beställning


If we ever meet again


Keep on walking

Gäsp. Gick upp vid sju i morse. Väldigt tidigt för min del. Men upp kom jag och iväg till basgruppen kom jag också. Duktigt Emilie. Nu sitter jag och pluggar för fullt här hemma. 27 sjukdomar ska jag kunna tills nästa torsdag. 27 STYCKEN! Det är grymt mycket. Waaaah. Det är bara att ta och bita i det sura äpplet och ta tag i det här. Orkar inte med en omtenta till. Ikväll händer inte så mycket kanske blir lite mys framför teven tillsammans med älsklingen, eller så blir det väl plugg. Föredrar nummer ett mest men nummer två är nog prio ett just nu, tyvärr..

Ändrade planer

Jaha. Det vart ändrade planer. Pappa och Blanca kommer inte hit ikväll. Dom skulle tydligen mönstra på någon annanstans längre upp i Sverige. Jag som har städat som en tok här hemma idag, haha. Men det var bra för det behövdes kan jag säga. Nu ska jag sätta mig med skolböckerna ett tag.. Har en massa sjukdomar att läsa in...

Pappa och Blanca

You're my star

Goddagens, nu har verkligen våren dragit igång på riktigt här i Karlskrona. Så jäkla härligt väder ute :) Jag, älsklingen och Micke var uppe med tuppen i morse och gick på en promenad på ungefär en timma. Riktigt skönt faktiskt. Resten av dagen kommer bestå av plugg, plugg och åter plugg. Har muntlig tenta om mindre än två veckor. Så det vill till att börja nu. Ikväll kommer Pappa och Blanca hit och ska sova kvar. Pappa ska jobba denna månad och mönstrar på i Simrishamn imorgon och Blanca ska hänga med..

Starstrukk

Haha Frida, du vet den här låten: sjusju...sjusju! (visslar)

My Birthday

Jajamensan igår fyllde jag år. Hade super bra födelsedag. Älsklingen väckte mig med frukost på sängen klockan sju. Jäklar vad bra jag har det ♥ Efter den underbara frukosten så var jag iväg i skolan och gjorde omtentan på sjukdomarna. Det gick jätte bra tyckte jag, men vågar inte hoppas för mycket för jag tyckte det gick bra på första tentan också och då gick det ju som det gick. På kvällen så bjöd Philip mig på middag hemma hos honom, tack så jätte mycket baby ♥ Senare på kvällen så kom mina underbara vänner hit, vi satt och drack lite och umgicks. Mycket trevligt. Efter det så blev det utgång för en del av oss. Hade en helt underbar kväll!




Du är det bästa som har hänt mig baby,
Jag älskar dig ♥

My heart belongs to you

Wohow, huvudvärken börjar släppa och nässpray är inhandlat. Det börjar se ljust ut det här. Men det blir inge kåren för mig ikväll. Har en hel del att plugga igen. Eftersom jag varit lite orkeslös nu i veckan. Dom säger att man inte ska plugga dagen innan, men jag måste verkligen göra det annars klarar jag aldrig den här tentan. Imorgon är det min B-day! Vad gammal man börjar bli, hela 22 år. Galet. Ska bjuda mina kära vänner på lite tårta och sen blir det förfest och utgång...


Min bästa vän just nu :)


Starfire

Godmorgon. Ingen förbättring va det gäller min förkylning. Sov hemma hos Älsklingen i natt och han hade inga huvudvärkstabletter hemma så jag var tvungen att åka hem till mig förut så jag kunde få knapra i mig några. Har smittat Philip nu med, lyckat. Ska alldelles strax börja med pluggandet. Måste bara kasta i mig lite käk så man får lite energi. Och fixa en stoooor kopp te med massor me honung i...

Catch me if you can

Sitter hemma hos P och pluggar för fullt. Går ganska bra för en gång skull. Men skulle nog behöva lite av Karlsson på takets kuckelimuckmedicin. Då hade jag nog kunnat plugga ännu lite bättre. Imorgon blir det plugg för hela slanten och sen hem till Gulli och färga håret. Måste färgar det en gång till, innan jag ska till frisören i början av april och göra en liten makeover. Nej nu ska jag kasta mig på soffan med en kopp nyponsoppa och kasta mig in i skolböckerna igen!

Meet me halfway

Wohow, det går riktigt bra med pluggandet just nu :) Jag kan ju det mesta  sedan innan det är ju bara det att man ska fräscha upp minnet lite grann. Sitter här i soffan med en filt, en stor kopp te och datorn i knät och läser in alla sjukdomar. Blir inget möte för mig ikväll. Det pallar inte min kropp. Sitter här och fryser som bara den och mår ännu allmänt kasst..


Fireflies


Man får tycka synd om sig själv ibland

Vaknade klockan nio i morse och hoppades på att huvudvärken och snorandet skulle vara borta. Jag låg och kände efter en stund och tyckte jag såg ljuset i tunneln där ett tag. Men så fort jag ställde mig upp så började snoret rinna och den sprängande huvudvärken var tillbaka, fan också! Har tagit en Alvedon och slagit mig ner i soffan nu med en kopp te med massor med honung i. Sitter med en papperstuss i högra näsborren eftersom det rinner hela tiden, sexigt värre. Tur att älsklingen är i skolan så han slipper se mig så här, han lär få men för livet om han kommer hem. haha.. Jag ska försöka plugga nu i eftermiddagen. Och sen åka på möte i Ronneby om jag hinner/orkar. Mötet igår var helt meningslöst, vi åkte till Ronneby för att dom skulle visa oss var skedarna och glasen stod - isch. Nödvändigt.

Däckad

Huvudvärk. Hosta. Snorig. Åh har försökt plugga hela eftermiddagen men det går verkligen inte. Har ingen ork alls. Har suttit vid teven och halv sovit. Är fortfarande jätte snorig och huvudvärken släpper inte även fast jag knaprar alvedon. Ska snart börja laga mat och sen iväg på det där jäkla mötet i Ronneby. När jag kommer hem måste jag plugga!  


Awh!

Goddagens. Tvingade mig precis upp ur sängen. Börjar bli sjuk :( Snoren rinner som bara den och huvudet exploderar snart. Fan också. Har verkligen inte tid med det här! Har en tenta på fredag som jag måste sätta, orkar inte ha en massa hängandes efter mig. Får sitta här och äta en massa apelsiner så man får i sig en massa C-vitaminer så man kanske frisknar till lite. Ikväll är det möte i Ronneby, får se om man orkar hänga med bort dit. Som det känns nu så får jag nog hoppa det mötet. Men ska göra mitt bästa för att piggna till tills dess!

You've got the looks

Goddagens. Kom hem till mig för en timma sen. Har bott hemma hos älsklingen hela helgen. Har precis diskat bort det stora diskberget jag möttes av här hemma. Och ska snart sätta mig med skolböckerna och plugga lite grann. Blev sjukt sugen på lasange nu, ska nog ta och göra det ikväll :)

Belive

Vilket härligt väder det är ute idag! Man blir riktigt glad i kropp och själ. Idag har jag haft basgruppsmöte, började halv åtta i morse. Det är riktigt segt att komma upp på morgonen. Men när man väl kommit upp ur sängen så går det hur bra som helst. Om en liten stund ska jag och Pamela sätta oss här ute och sola en stund. Men innan dess har jag en massa tvätt att ta hand om, super kul, not! Och ikväll är det jobb på kåren som gäller, ska bli riktigt skönt att inte behöva dricka för en gång skull :) tro det eller ej!

I love my life right now

Oh my god va skönt det var att sitta ute i solen en stund. Känner faktiskt att jag fick lite extra energi nu. Så nu ska jag sätta mig med skolarbetet och sen sätta på lite nice musik på datorn och sätta igång med städningen. Ikväll efter mötet så blir det nog promenad med älsklingen. Måste komma igång med träningen nu känner jag!  


Solen är här !

Godeftermiddag mina vänner. Kom precis hem från waynes, jag och Pamela har suttit där och pluggat på förmiddagen. Det är så sjukt härligt väder ute. Ska sitta och plugga en stund nu och sen sätta mig ute i solen en stund. Skönt att få lite sol på sig, så man kanske får lite ny energi :) Ikväll blir det flummen möte och sen sexmästerimöte. Vi ska bestämma det mesta om vårt nya sexmästeri ikväll. Det är sjukt spännande att få starta upp någonting helt nytt tycker jag. Tänk när man kommer tillbaka hit om femton år och man får se sexmästeriet då, som man en gång var med och startade upp, de e nice! Nej nu klarar jag inte av att sitta här inne längre. Springer ut i solen en stund. Over and out

What if ?

Godkväll! Var inne på stan förut med Pamela. Trevligt att umgås lite och skönt att få komma ut ur lägenheten också. Imorgon är det skola igen, måste verkligen skärpa till mig nu för om jag inte har klarat den tentan jag skrev för en vecka sen så har jag två omtentor hängandes efter mig så jag måste klara nästa tenta, orkar inte ha tre stycken. Nu ska hoppa i duschen och ha lite hemmaspa. Sen ska jag kasta mig i soffan med en kopp te och vänta på att Familjen Annorlunda ska börja :)


?

Wah. Vart är motivationen till att plugga någonstans !? va va va? Har suttit här i snart två timmar och får verkligen ingenting klokt gjort. suck. Ska kasta i mig lite lunch nu och se om det kanske kan ge mig lite energi.

Break your heart


Monday

Godmorgon Godmorgon. Vaknade för en timma sen, älsklingen skulle till skolan så jag klev upp då jag med. Nu ska jag sätta mig vid skolböckerna en stund, sen vet jag inte vad som händer. Är sugen på att dra in på stan och kolla lite men får se hur det blir med den saken. Nu är det inte långt kvar till min födelsedag, bara elva dagar kvar :) Skulle egentligen åka på en studentfest som heter syndafloden, men ekonomin tillät inte riktigt det. Så det blir nog lite partaj här hemma vid mig istället för dom som stannar i Karlskrona..

RSS 2.0