Tuesday

God eftermiddag. Kom precis hem från praktiken. Är helt slut i kroppen. Det har gått i ett idag. Har varit något o göra hela tiden. Har sprungit med patienter på Röntgen och tagit en massa venprover och gjort en massa andra kontroller. Har inte suttit ner en endaste sekund. Ikväll blir det chill framför teven. Är egentligen grillning nere på bryggan ikväll men orkar verkligen inte gå ner dit. Är så jäkla trött! Blir plugg och dusch innan teven och sen rauka vägen i säng. Puss!

Guess what

Godeftermiddag. Har haft praktik idag :) Det är hur bra som helst på avdelning 35 (gynavdelning) Jag trivs som fina fisken. Personalen är helt underbar och jag har fått göra en massa saker. Ikväll blir det en massa chill tillsammans med älsklingen. Kanske sätter på någon bra film och hoppar upp i soffan. Imorgon är jag ledig från praktiken men hela dagen kommer bestå av plugg. Nej nu ska jag hoppa i duschen och sen se vad man ska äta ikväll! Är sjukt sugen på tacos!

Har jag huvudet under armen?

Fan också. Var helt inne i min "tentaplugg-värld" att jag totalt glömde bort att vi hade basgrupp idag. Trodde det var onsdag idag också vilket inte gjorde saken bättre. Suck. Blir så trött på mig själv. Någon som vet om det finns några tabletter man kan ta om man är tankspridd? Ska sätta mig och plugga någon timma till och sen hem till Molina på Sexistenz möte. Är egentligen kåren ikväll och vill dit men måste (!!) sitta hemma och plugga. Imorgon har jag den muntliga tentan klockan 09.00 och 11.00 och sen praktik mellan 14.00 - 21.30. Full rulle med andra ord!

today is the day

Hej. Ska snart gå iväg till praktiken. Fösta riktiga dagen. Känns riktigt spänt. Men det kommer nog gå bra. Vaknade vid nio idag o satte mig o pluggade. Vet i tusan om jag klarar tentan på fredag. Bara att vänta och se. Imorgon är jag iallafall ledig så då ska jag plugga hela dagen. Kanske hinner med en liten promenad i det fina vår vädret också!

.

-
-

I love it

Godkväll. Kom precis hem till Älsklingen. Ska sova här i natt, får mycket närmare till praktiken då. Det tar mig cirka tre och en halv minut att gå till sjukhuset härifrån. Skönt som bara den de dagar man börjar klockan sju. Idag har jag pluggat lite och vart på introduktion på praktiken. Det här kommer bli toppen, personalen verkar vara super sköna. Imorgon börjar jag klockan ett, och slutar halv tio tror jag. Så det vill till att jag går upp tidigt o pluggar till tentan.
Resan till Gotland var helt underbar, känns tråkigt att vara hemma igen. Men var kul att visa älsklingen runt på min ö :) kanske det blir en resa till nästa månad. Om man har råd! Nej nu ska jag plugga lite till o sen hoppa i säng. Godnatt

Sunday

Godkväll. Har helt och hållet glömt bort att blogga nu när jag har varit hemhemma på ön. Igår var vi hemma hos faster Lis på påskmiddag och senare på kvällen så vart det utgång med Frida, Putte, Tove och Älsklingen. Det blev en ganska lugn kväll och vi var hemma relativt tidigt. Idag har vi varit ute vid stugan och sett på när släkten har röjt på tomten. Imorgon åker vi hem till Karlskrona igen, känns inte alls bra. Jag vill vara kvar en vecka till. Har inte hunnit med så mycket som jag hoppats på. Men vi planerar att åka tillbaka om en månad igen :) Nej nu ska jag ta och packa så allt är klart tills imorgon. Byebye


Bjuder på lite flera bilder jag och Älsk tog i torsdags
-
-

Gotland

Hej. Nu är jag äntligen hemma på ön igen och älsklingen är med mig också :) Idag tog vi en rejäl sovmorgon och sen åkte vi hem till Farmo och Åke o käkade lite lunch. Efter det åkte vi ut till pappas garage och kollade lite och sen åkte jag runt och visade älsklingen Visby. Vi tog en hel del bilder :) Riktigt skönt att få vara hemhemma lite och släppa allt plugg för ett tag och bara schteeka runt. Nej nu ska vi snart hem till Farmor o Åke igen och äta kvällsmat. So Long suckers!


-
-
-
Fler bilder kommer senare ikväll :)

RSS 2.0