Måndag 28 februari

Hej. Filmen igår var riktigt bra. Otroligt spännande. Jag har aldrig sett på filmer med 3D förut så det var lite svårt i början men när man sett ett tag var det lättare att koncentrera sig och då var det hur härligt som helst. Idag har det inte hänt så mycket, har varit ledig från skolan. Var på gymmet vid nio och efter det så har jag inte gjort ett dugg. Har sett lite serier och bara tagit det lugnt..


Sanctum 3D

Det blev lite ändringar för kvällen. Det blir bio ikväll istället.
Ska se Sanctum 3D tillsammans med Philip och Gulli :)


Söndag 27 februari

Hej. Gav mig själv en rejäl sovmorgon idag, vaknade vid tolv ungefär. Hade sjukt kul igår på kåren. Det var ganska mycket folk och sjukt bra musik på dansgolvet, tack vare Keewee. Hade med mig kameran igår men tog tydligen bara två kort på hela kvällen, bra jobbat!


Idag händer det inte mycket här i Emilie Ahlgrens tråkiga liv. Det ska städas en massa här hemma. Och så ska jag även försöka hinna med en lång promenad. Sen blir det mys framför teven hela kvällen...

Big brother

Ja här sitter jag ensam hemma på denna bakis-fredag och myser i soffan med lite grönsaker och dip på bordet och Big brother på teven. I kväll har det inte hänt så mycket, jag har sett på Life as we know it med Katherine Heigl och Josh Duhame som huvudpersoner och jag kan verkligen rekommendera den filmen. Den får 5/5 av mig.


Lillebror

Saknar Lill-prinsen!
Får åka hem till Gotland i slutat av månaden och pussa lite på honom

Fredag 25 februari

I'm alive. Almost iallafall. Haha, hade verkligen sjukt kul igår. Jag sa att jag skulle visa lite bilder men dom behåller jag nog för mig själv. Och det tror jag att de som är med på korten är rätt tacksamma för också. Vi var utklädda till Disneyfigurer allihop. Jag var Alice i underlandet och P var Quasimodo ur Ringaren i Notredam. Har inte så mycket mer att säga om kvällen förutom att den var helt awesome :)
Ikväll blir det en väääääldigt lugn kväll för min del. Ska ligga på soffan och se en bra film. Någon som har några bra förslag?

Torsdag 24 februari

Hej. Kom precis hem från skolan, vi har tagit blodprov på varandra idag. Det gick hur bra som helst. Alla var så duktiga så. Just nu ligger jag hemma på soffan och ska vila upp mig inför kvällens bravader. Det kommer bli hur kul som helst ikväll! Jag kan inte berätta vad vi ska göra men jag kan iallafall säga att vi ska klä ut oss en massa och sånt älskar jag :) Kanske kommer en liten bild senare innan vi ska åka iväg...

Crazy train

Här blev det inte mycket gjort idag inte. Det blev varken städning eller träning. Latmasken kom tydligen hit. Men gud vad skönt det var att bara ligga på soffan hela dagen och se på film. Ska snart ta och diska och sen kasta mig i duschen och sen invänta dagens avsnitt av Big Brother...

This is hardcore

Det blev ingen träning. Jag har så fruktansvärt ont i magen idag. Just nu sitter jag och ska göra frågorna till basgruppen som vi har nästa vecka. Det är lika bra att man gör dom nu så att man har helgen fri sen. Imorgon på basgruppen ska vi ta venprover. Några i basgruppen ska få testa att sticka på mig. De har aldrig gjort det innan så jag tänkte att jag kan vara lite av en testperson imorgon, spännande!

Cassandra Rhodin

Hon måste vara en av de bästa konstnärerna ever
Hennes tavlor är underbara, jag vill ha dom allihop.
Vad tycker ni?

Onsdag 23 februari

Godmorgon, här är man uppe med tuppen idag på min lediga dag. Men det var ett härligt uppvaknande så det gör ingenting. Idag blir det lite städning här hemma, måste rensa ur skåpen i köket. Där ser det verkligen ut som om blixten har slagit ner och det tar typ en kvart att hitta sakerna man letar efter.. Efter städningen så blir det ett litet träningspass på gymmet. Idag blir det kondition för min del, om mina skavsår pallar med det vill säga.. Nej nu ska jag kasta mig på soffan och kolla nya One tree hill avsnittet för den här veckan...



Tisdag 22 februari

Vad är det här? Va va va? Vart fan kom snön ifrån? Vill inte låta som värsta surkärringen men är så jäkla trött på det här vädret just nu. Vill ha vår så man kan ha vårskor och skinnjacka på sig. 

Detta var vad man såg utanför fönstret i morse när man vaknade, suck!
Har varit i skolan på basgrupp idag. Vi har börjat med omvårdnadsdelen nu. Det känns så sjukt onödigt att jag ska behöva gå på dom här basgrupper eftersom jag redan har fått godkänt på allt det men jag får hänga med där tills resultatet på tentan kommer. Skulle det vara så att jag får underkänt så måste jag börja söka en massa jobb, kul!
Om en halvtimma ska jag, Pamela och Gulli in på stan och käka mat.
Vi ska på PM och käka en stor jäkla hamburgertallrik och sitta och snacka en massa skit, mys... Återkommer med lite bilder senare ikväll...

Måndag 21 februari

Hej härliga måndag. Började dagen med att gå till gymmet tillsammans med Philip. Körde styrka idag. Hjälp vad svag jag är! Tur att P var med och kunde puscha mig. Men jag märker som tur är redan en liten skillnad mot när vi började gymma, jag klarar lite mer nu. Så det där med Beach 2011 kanske löser sig ändå :) Imorgon blir det ett rejält konditionspass på gymmet. Imorgon ska jag klara av att springa i minst tjugo minuter, även om det kommer sluta med att jag spyr som en gris... 

Har precis käkat lunch här hemma. Det blev crepes med tacosköttfärs idag. Super gott! Ska snart sätta mig och göra frågorna till morgondagens basgrupp måste bara se några avsnitt till av family guy :)

Te amo

Gud vad besviken jag blev på mig själv idag på gymmet. Jag orkar ingenting längre. Orkar typ bara springa fem minuter på löpbandet sen känns det som jag ska spy. Detta måste det verkligen bli ändring på, för så här kan man ju inte hålla på...  Städade lägenheten förut. Gud vad skönt det är när det är nystädat och vad bra man mår!


Här kommer lite bilder på lägenheten nu när den är nystädad

Före


Efter






Före



Efter


Och sen lite bilder på vardagsrummet








Söndag 20 februari

God morgon härliga söndag!

Vaknade upp för en timma sedan, gud vad skönt med sovmorgon för en gång skull. Jag ligger ännu kvar i sängen och drömmer mig bort genom att ligga och kolla på styleroom.se. Jag vill ha ett nytt kök! Jag vet att man som student inte ska hålla på och slösa bort en massa pengar på sånt. Men jag ska ändå vara kvar här i minst tre år till, eftersom Philip inte är klar här på en hel massa år. Så jag ska ta mig tusan göra om lite i köket efter sommaren har jag bestämt. Men det får såklart bli när jag har jobbat ihop lite pengar. Det ska målas om, det ska upp tapet på en av väggarna, och jag ska lyxa till det med lite nya skåpsluckor med, vita ska dom bli..

Ska snart gå iväg till gymmet tillsammans med P. Måste bara vakna till lite först. Idag blir det kondition på gymmet. Jag ska kötta på crosstrainern :) Och sen när vi kommer hem från gymmet så blir det storstädning av lägenheten. Det ser ut som om blixten har slagit ner här hemma. Jag förstår inte hur det kan bli så himla stökigt här hemma på så kort tid. Jag skyller på att jag precis har haft tenta...

Lika?

Satt och jämförde bilder på mig och Anthony för att se om det inte fanns någon liten likhet mellan oss. Men det ser mörkt ut tycker jag, eller vad tycker ni ?




Memories

Godkväll. Jag och älsklingen har precis sett färdigt Megamind, en tecknad film helt i min smak. Jag älskar tecknade filmer, de är så lätta att se på och det gör inget om man börjar drömma sig bort för en stund. Man hänger med ändå. Ikväll har vi käkat tacos här hemma och bara tagit det lugnt, hur skönt som helst. Imorgon blir det först storstädning av hela lägenheten och sen gymmet tillsammans med älsklingen för att bränna lite fet..

Satt och kollade på lite gamla bilder förut, gud vad jag längtar tillbaka till den tiden.
Vad mycket galenskaper man gjorde


Haha på Visby Strand om jag inte missminner mig


Studenten 2007 - En av de bästa dagarna i mitt liv


Balen 2007 - Säger bara en sak "The ping pong song"


Orienteringsresa till Spanien


Alla galna helger på fårö :)


Tenta

Nu var tentan gjord. Jag fick komma in! :D Vet dock inte hur det gick. Det kändes bra men man vet aldrig med Sigrids tentor. Nu är det bara att vänta på att tentorna ska bli rättade, vilket tar sisådär tio dagar ungefär! wihoo! Vi får se om det blir utgång för min del ikväll btw. Är sjukt trött och är inte alls pepp. Plus att min ekonomi säger ifrån..

Lördag 19 februari

Jahapp, om en halvtimma bär det av till skolan för att skriva den där jävla tentan. jag villl inte, jag vill inte, jag vill inte! Kan man inte bara få kasta sig i säng, dra täcket över huvudet och bara låtsas som ingenting? Nej det går ju inte. Får snällt ta och gå ner dit, le lite mot tentavakterna (som är som vanligt lite små virriga innan tentan börjar) och hoppas på att jag får komma in eftersom jag glömt anmäla mig till tentan som vanligt. Och sen gå så långt ner i klassrummet som möjligt och välja en plats där jag känner med mig att jag kommer ha sjukt mycket tur på, inväntar att klockan ska bli nio och sen kickar some ass med den här tentan!

Hard to say goodbye

Måste ta en liten paus i pluggandet. Är helt slut i knoppen. Måste åka till affären och köpa lite onyttigt som kan hålla mig vaken här hemma i min ensamhet ikväll. Jag börjar bli sjuk nu också, så himla typiskt. Har tryck i öronen, mest i höger öra och världens huvudvärk uppå det. Jippi! Jag som ska ut och festa gärnet med klasskompisarna imorgon kväll efter tentan :(

Fredag 18 Februari

Godmorgon. Vaknade för en timma sen. Sitter och käkar frukost nu. Ska snart börja plugga. Sista dagen innan tentan. Är verkligen super nervös! Jag hoppas verkligen på att det är rätt frågor som kommer.. Ikväll blir det en lugn hemmakväll här för min del. Min andra hälft ska hem till Frida på phest, jag vill också dit men måste orka upp till tentan imorgon så får nog snällt låta bli det...

Bilder från när jag var hemma på Gotland



De lyckliga föräldrarna framför kameran
och en lika lycklig storasyster bakom kameran



På BB, samma dag som jag kom och överraskade dom



Tre generationer



Kortet som var med i tidningen :)

Torsdag 17 februari

Godeftermiddag. Sitter hemma och tenta pluggar. Har sån jävla tentaångest just nu. Två dagar kvar till tentan och det känns inte som om jag kan någonting. Homeostas hit och bakterier dit. Det är alldelles för mycket att ta in. Samtidigt som jag har en otrolig press på mig eftersom jag måste klara tentan denna gången annars blir jag kvar i termin 2 hela den här terminen och det vill jag absolut inte...

Imorse var jag iallafall iväg på gymmet. Är där fem dagar i veckan. Kör två styrkepass i veckan och tre konditionspass. Konditionspassen är inte dom roligaste, vill att all snö ska försvinna och att det ska bli litre varmare ute så man kan ta sig en härlig joggingtur ute i skogen istället...


Anthony

-

Världens sötaste Lillebror


Söndag 13 februari

Hej. Som vanligt så är jag sämst på att uppdatera bloggen. Har inget liv just nu. Sitter och pluggar hela tiden. Har tenta om en vecka och är sjukt nervös! Ska sitta hela den här veckan och bara nöta. Och sen bara hoppas på det bästa.

Måste bara varna alla för att det kommer bli en hel del bebisbilder här inne framöver :) Har ju som ni vet fått världens finaste lillebror. Och jag var hemma på ön förra veckan och överraskade Pappa och Blanca. Snacka om att de blev förvånade när jag kom in på deras rum nere på BB på morgonen och sa hej!

Onsdag 2 februari 2011

God morgon. Vaknade för en timma sedan. Håller på nere i tvättstugan. Sitter just nu och käkar frukost. Ska vara i skolan om en halv timma, stress stress stress.. Ha en bra dag!

Lillebror


Anthony
1 Februari 2011
Klockan 10:45
Födelsevikt: 3250g
Längd: 50 cm



Dålig kondition, javisst!

Kom hem från gymmet för någon timma sedan. FYFAN VILKEN DÅLIG KONDITION JAG HAR! Förr kunde jag springa långa sträckor helt utan problem. Nu klarar jag inte ens av tio minuter på det där jäkla bandet. Men det ska det bli ändring på nu, det kan ni skriva upp. Jag ska klara minst 30 minuter i hög takt utan problem innan sommaren, det är mitt mål..  punkt slut!

Välkommen till världen Anthony

Välkommen till världen älskade lillebror. I morse så föddes Anthony. Allt gick bra och alla mår bra. Jag vill verkligen hem nu och träffa den lille krabaten. Underbara unge.

Tisdag 1 februari 2011

Sitter i skolan på föreläsning. Tråkigt! Fick däremot precis ett glädjande besked om att Blanca och pappa är inne på förlossningen, så idag kommer äntligen lilla bebisen ut. Som vi har längtat! Ska bli kul att se vad det är för liten krabat som ligger där inne..

Idag efter föreläsningen och basgruppen blir det träning. Ska köra mage och kondition idag :) Det går otroligt bra med träningen faktiskt. Längtar som bara den att få träna igen när jag går ifrån gymmet. Maten går det också bra med, jag har slutat med alla onyttigheter och dricker vatten som aldrig förr.. Beach 2011 here i come!

RSS 2.0