stugan

har precis slutat jobbet för idag, jag och frida ska åka ut på vischan och hämta tove och älsklingen och sen ska vi bege oss ut till våran fina stuga ( som egentligen bara är en barack) och tillbringa kvällen och morgondagen där.
hoppas alla hade en trevlig midsommar, och att det inte blev för mycket bråk och fylla ;) Själv tog man det lugnt men man var med om mycket ändå snatteri på statoil, filmtittande ( vi såg allt om min buske) och så bleev det lite kex och coca cola istället för det dära starka. trevlig midsommarafton hade vi :)  


midsommar

idag är det midsommarafton, snart vänder det och blir mörkare och mörkare. eller vad tror ni ? Jag ska jobba idag, börjar halv tre och slutar kvart över nio, det känns ganska skönt att inte göra något speciellt utan att bara komma hem  efter jobbet sen och sätta sig framför teven och ta det lugnt. visserligen ska jag jobba imorgon bitti om jag inte hade gjort det så kanske man hade hittat på något speciellt, men jag nöjer mig med att bara vara hemma. man måste juee orka upp imorgon också. Imorgon efter jobbet så drar jag och frida ut till stugan, första gången på ett år som jag är där. Får se hur länge man orkar stå ut där nere, men det ska nog gå bra tror jag. iallafall ett tag.
Nej nu ska jag gå och se på teve, och sen bär det av till jobbet där en jordgubbstårta väntar. mums!



image21

hektisk dag

idag har jag jobbat, kom dit kvart i sju trött som bara den och till min stora förvåning så började jag inte förens klockan sju. awh typisk kunde ha sovit en hel kvart till imorse. på jobbet har det hänt mycket idag känns inte som om jag har suttit ner någonting, bara sprungit omkring. vi klädde faktisk midsommarstången tillsammmans med de boende, hade fått en massa blommor av linds som dom inte ville ha. en massa rosor och annat fint. helt klart Gotlands snygaste midsommarstång. och vad mysigt vi hade det där ute när vi käldde den, en hel del vimsiga tanter som sprang omkring, en och en annan ilsk gubbe, en massa personal överallt. ikväll kommer frida in till mig, vi ska jobba imorgon kväll så då tänkte hon att hon kunde komma in redan idag. kul att jobba på midsommarafton tänker ni, men tänkt vad mycket pengar man får. skriver mer sen

onsdag

Idag har jag jobbat, började klockan kvart i sju i morse. fick även med mig frida när jag åkte hemifrån, hehe hon började klockan sju. Det har varit en helt okej dag på jobbet idag. Har inte hänt sådär speciellt mycket. fick sluta klockan halv två. När jag kom hem så körde jag och älsklingen bort pappas bmw på lagning, och sen efter det har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Han har åkt hem till Alva nu, så ikväll blir det väl att sitta framför teven eller något. Ska jobba imorgon också, och då ska vi klä midsommarstången tillsammans. mysigt värre.

träning

Sitter här och väntar på att vi ska åka till stenkyrka på träning, ska hämta upp Eva och Choffe på vägen. Vi får väl se hur det kommer att gå idag visserligen har vi många med i laget (hela femton stycken) men mer än hälften av dom ska springa korta banan, så vi är typ en på långa och en på mellan banan. Men vi heter ju lag 1 och det säger väl allt ? hehe det kommer nog gå bra..

bästa simmaren i stan

Jajamensan, idag har man varit med Casper och Elsa på babysim i geab-bassängen. Det var jätte mysigt att sitta där och kolla på alla bebisarna när dom badade. Dom fick dyka lite och snurra runt i vattnet. Casper gillade inte riktigt att ligga på rygg och blev lite ledsen ibland. Jag fick det stora uppdraget att filma allting, hehe så vi får väl se vad dom tycker om den filmen, jag kan juee säga en sak iallafall och det är att jag inte är den bästa fotografen eller vad det kallas när man filmar. Skriver mera senare.  





studenten m.m

Det har hänt mycket sen jag skrev här sist.
 
Jag har bland annat varit på studentbal som bestod av kortege ner till Almedalen med en massa fina bilar, min kavaljer var Linn. Det stod hur mycket folk som helst längs med vägarna när vi körde neråt. Nere i Almedalen så fick man träffa släkten som skulle ta en massa kort, vi hade även med oss en egen privat fotograf (Torbjörn) som tog en hel del kort på oss. När vi sedan stått där ett tag och tagit gruppkortet och allt så var det lite mingel med champange i trädgården på Visbyhotell, och efter det så var det mat som gällde. Maten bestod av en förrätt med något skaldjurskrafs och till varmrätt var det entrecote och några potatisklyftor. Och till efterrätt så var det en bägare som var gjord av choklad och i den så var det vaniljmousse. Jätte gott! Efter middagen så var vi rätt nöjda och åkte hem. Sammanfattar man dagen så blev den ganska lyckad med en massa lyx :)

Jag har även varit med om den bästa dagen i mitt liv (bortsätt från när jag träffade älsklingen) och det var STUDENTEN! Roligare dag får man leta efter, hade det så jäkla kul.
Dagen började med att alla studenter åkte ner till domkyrkan för att höra när prästen sa några ord och en del skulle få stipendier för fina betyg. Och sedan gick vi i ett tåg ner till Almedalen där det var "Champagne frukost". Vi orkade inte gå studenttåget upp genom adelsgatan och till skolan, så conney kom och hämtade oss så åkte vi upp till skolan där Irene och alla hade gjort så fint i vårat klassrum. Dom hade gjort frukter tallrikar och så fick vi pommac!. Endel i klassen fick stependier. Efter den goda fruktstunden så var det "lyxmiddag" i matsalen som gällde där vi fick rostbiff och potatissallad. Och sen så var det en evig väntan på att få springa ut på scenen. Hela klassen stod som förstummade och var hur nervösa som helst, men sen hörde vi äntligen våran låt (The ceasars ? Jerk it out) och alla sprang ut på scenen. Herregud vilken känsla det var att komma ut där bland allt folk. Så jäkla skönt att springa ut där och känna att man har hela livet framför sig. Efter utspringet så fick man gå ner och träffa släkt och vänner och få en massa blommor och kramar, trevligt värre. Efter ett tag så begav vi oss sedan mot studenten 2007 snyggaste vagn: OP3! Och sedan kortege med de andra vagnarna ner till östercentrum där man fick avnjuta en helt underbar tårta. Men shiet vad folk det var där då, helt smockat och om man tappade bort någon där var det helt omöjligt att hitta dom igen. Senare på kvällen så avnjöt vi en härlig middag på Vitstjärnan med alla familjerna. Och klockan tio så fick vi champagne och snittar hemma hos natta. Och där emellan var det en hel del vagnsåkande som gällde. Som jag sa tidigare, så var det den bästa dagen i mitt liv, hände så extremt mycket skoj och man känner att man förtjänar en dag som denna efter tre år på gymnasiet och speciellt med dom lärarna vi har haft :P
 


                                            

                                                         


                                              

RSS 2.0