Gawh

Aj shit, vilken jävla sjuk värld man lever i alltså. Jag vill bara flytta här i från och skita i allt. Så jag hoppas verkligen att jag kommer in på någon skola någonstans nu till hösten. Är så less på allt och alla här. Nästan iallafall. Falska människor är det värsta jag vet och ändå finns dom i ens närhet. Ens så kallade vänner utnyttjar en till max. Nej som sagt jag vet inte vart man ska ta vägen så man slipper allt det här.  

   

ops

Jag ber om ursäkt för mitt lilla uppehåll, som kanske inte varit så litet men ändå ;) Jag har haft så mycket att göra på sista tiden. Ni kanske undrar vad jag har hållit på med? Det har bland annat varit fest i Levide Bygdegård, och det var en massa roligt folk och jag tyckte verkligen festen blev lyckad trots att en del fick i sig lite för mycket hihi. I veckan har det inte hänt ett dugg har mest suttit hemma och glott när jag inte varit på jobbet förstås, vilket jävla liv man har alltså. Jag har varit barnvakt hela helgen åt Emma och Pontus, så kul alltså.. Idag blir det nog mest att sitta hem, ska kanske hem till farmor och tvätta bilen. so long.   

It's friday after all

Halloj everyone! Sitter här hemma och häckar, Tove kommer snart hit och vi ska typ prata lite angående festen imorgon. Idag händer det inte så mycket, jag börjar jobba klockan fyra och innan dess ska jag bara ta det lugnt. Jag skulle egentligen på stan med Linn men det blev aldrig av, tråkigt. Nej nu ska jag ta och äta lite lunch, det är gårdagens spagetti och köttfärssås som står på menyn. namnam. pusskalas

Oh happy day

Awh gud vad skönt det är ute idag :) ska strax iväg och jobba. mindre kul med tanke på att vi ska sitta inne på möte en och en halv timma. Jag som vill vara utomhus när det är så fint väder ! Gawh jag börjar bli lite små nervös inför festen på lördag, haha men det blir nog bra till slut ändå. Nej nu får jag rusa iväg. Skriver mera ikväll. pusskalas

Wednesday

God mooorgon! Gick upp för en liten stund sen, börjar inte förens klockan två. Tänkte först gå upp lite tidigare i morse och gå ut på en promenad men när klockan ringde så måste jag ha stängt av den och somnat om, typiskt !
I dag ska jag som sagt jobba, och slutar klockan tio någon gång. Så det händer inte så mycket en onsdag som denna. puss

Alexander

Awh Älsklingen har åkt ut till Alva eftersom dom är lediga imorgon. Det betyder att jag ska sova ensam i natt och det vet jag inte när jag gjorde senast. Gawh jag som är så mörkrädd. Hmm får ligga och och räkna lamm eller någonting. Alexander I love you all the way around the world, and back again. Komihåg det :) Nu ska jag sova på riktigt, Godnatt ! 

   

Admit it

Godkväll mina vänner ! Kom typ precis hem ifrån Farmor och Åke, har varit där och ätit Rabarberpaj och sett på Desperate Housewifes. Damn! vad det är spännande nu då, bara väntar på att det ska bli tisdag igen så man får se nästa avsnitt igen. Jag hatar att dom alltid ska avsluta när det är som mest spännande, men det är väl så det ska vara , höhö. Jo just det ja, jag har varit på träningen ikväll också men det blev väl inte så mycket träning för min del satt mest och pratade och slöade, men thats life you know. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen hoppa i säng. Godnatt..


image65

Åh gäsp !

Fisablar vad jag är trött idag, jag gick och la mig i ganska så skaplig tid igår men gick upp klockan sju i morse och började jobba vid åtta, gäsp! Helgen har jag tillbringat tillsammans med älsklingen och hans familj i Alva. Vi har haft det jätte mysigt, har varit på hundutställning i Traume, umgåtts med Alex kompisar i Havdem och även strosat omkring lite på gården bland djuren och tagit det allmänt lugnt. Bilder kommer senare. Ikväll är det träning vid Stenbrottet Tjautet. Får se om jag åker dit men det lutar nog åt det. Nej nu ska jag iväg och jobba igen, puss!  

Yey im alive

Oh my good, jag har åkt med Alexander för första gången och det är inte att rekomendera :) haha nej jag skojade bara han är verkligen jätte duktig. bättre än mig. Vi åkte ut till alva så att han kunde hämta det "tillfälliga körkortet" som kommit med posten, och så körde han tillbaka till stan. Vi såg faktiskt ett rådjur på vägen hem ! Nej nu ska jag gå och sova iallafall, jag jobbar sju till fyra imorgon. Måste vara utvilad. Godnatt !

matdags

Nu har jag avnjutit en härlig middag med älsklingen. Det blev grillad kyckling med ugnsstekt potatis, sallad och bearnaisesås, namnam :) Frida var förbi för en stund sen också, nice men hon kom inte bara hit för att hälsa på och vara social  nej hon kom bara hit för att hämta sina solglasögon ;) haha nej nu ska jag gå och se på teve. puss  
 
image64

Kvartersligan

Hallå alla glada ! Har precis suttit ute på balkongen och sett på kvartersligan haha (för er som inte vet så är det en fotbollsliga för små kids) Jag såg inte så jätte bra men det lilla jag såg var mer än nog. Dom är så söta dom små liven när dom springer omkring ute på planen. Jag kommer själv ihåg när man var liten, på den gamla goa tiden när man var med i kvartersligan, jag tror jag gick i tvåan då och våran målvakt satt i målet och gjorde grässlott till myrorna, två killar sprang omkring och fäktades och vi tjejer stod mest och pratade strunt med varandra haha well thats life..
 

Mamma

I cant seem to see you baby
Although my eyes are open wide
But I know I'll see you once more
When I see you, I'll see you on the other side


Voices

Halloj everyone, jag kom precis hem från jobbet. Sitter och väntar på att älsklingen ska sluta skolan så vi kan umgås lite. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll. Blir nog en lugn hemma-kväll bara, som vanligt. Ska rusa ut i solen ett tag alldeles strax det är ju så skönt ute :) pusspuss 

music

Halloj, kom precis hem typ. Jag och Tove har hjälpts åt att tvätta saaben idag :) vilket jäkla slit men resultatet blev bra. Har även varit ute i pappas garage, Petter har hjälpt mig att koppla in min nya stereo och baslådan. Det funkar nästan som det ska förutom att det bara är basen som hörs och ingen musik, haha men det får vi fixa i helgen. Har även varit inne en snabbis i Sara och Henriks nya lägenhet, den var riktigt fin inte riktigt i ordning ännu men när den väl är klar så blir den nog fin :) Nej nu ska jag gå och sova, over and out godnatt !


Stan

Nej nu ska jag åka in på stan ett tag och shoppa loss lite, får se om man hittar något kul. Älsklingen kom precis hem får se om jag kan dra med mig honom också. och så får vi se om tove hör av sig eller inte ;) puss


Sommar Gotland 2008

Awh gud vad jag längtar tills sommaren kommer hit. Så det blir lite mera fart och fläkt här :) Visserligen så jobbar jag nästan hela sommaren men lite tid ska man nog kunna få ihop till lite gallaj och annat skoj. Gotland på vintern är helt världelöst, men på sommaren så blommar den ut och blir helt fantastisk, vissa tycker det är jobbigt med alla turister men jag tycker det är ganska charmigt.. Summer please come to me !

  

Oh sunny day

Godmorgon, vaknade precis eller jag var uppe vid sju och var borta vid pappa och flyttade hans bil från garaget för dom ska städa där nere idag. Men när jag kom hem igen så var jag så dum att jag gick oxh la mig igen och somnade självklart om, suck. Jaja det här är min enda lediga dag den här veckan så jag förtjänar lite sovmorgon.

Idag händer det inte så mycket, jag ska kanske ner på glassmagasinet med Tove. För jag lovade henne att jag skulle bjuda henne på en glass nu när hon fått körkort och allt, så det får jag väl göra :) Sen blir det iallafall att tvätta bilen, och det är inte lika roligt. Nej nu ska jag hoppa i duschen och fräscha till mig lite. puss! 

the delightful sound from a giutar

Godkväll everyone. Kom precis hem till lägenheten, har spenderat kvällen tillsammans med Älsklingen och grabbsen. Vi har suttit hemma vid Albin hela högen, killarna har suttit och druckit öl och robin har spelat gitarr till, härligt. Gitarrspel är nått av det mysigaste jag vet, jag får typ gåshud när nån tar fram gitarren och börjar spela :) Vi tog en liten raggartur nere på hamnen också, Filip körde Haha killarna försökte hitta ett ragg där nere men det var stendött, bättre lycka nästa gång hörrni :)  Nu ska jag gå och sova, är ledig imorgon så det blir väl att man åker och tvättar bilen vilket jag inte har haft tid att göra på den senaste tiden. Och så ska Petter hjälpa mig att koppla in baslådan också. Godnatt

Lovley tuesday

Godmorgon, Jag jobbar idag med började klockan nio och har redan en timmas rast. Helt värdelöst. Jag jobbar till klockan tre och sen ikväll är det träning med orienteringen, här i stan någonstans. Gaw att det alltid ska vara så fint väder när jag jobbar, de dagar jag är ledig då passar vädret på att göra sitt bästa för att vara så dålilgt som möjligt. hmm imorgon är jag iallafall ledig och har hört på ryktes vägar att det ska bli bra väder då, så det är bara att hoppas på det bästa!

hamnen by night

Halloj, ikväll har det varir rätt lugnt. Var en stund nere på hamnen med alexander och tom, trevligt trevligt ! Var förbi Albin och grabbsen en snabbis också skulle lämna inbjudan och lite så. Nu sitter jag här vid datorn och är vrål trött, ska nog strax hoppa i säng. Skriver mera imorgon, over and out !


image58

Grabbsen ser en snygg b....il !

körkort

Wej... Idag har älsklingen och Tove fått körkort. Grattis hörrni !  nu får man allt se upp på vägarna :) Jag och Alexander åkte ut till Alva klockan tre och skulle överraska hans föräldrar eftersom dom inte har haft en aning om hur det har gått för honom. Dom blev rätt chockade faktiskt. Vi åt lite tårta sen åkte vi hem igen. Nu sitter jag hemma vid farmor, skulle hit och snylta lite mat igen men dom hade ingenting gott hemma. Ska ner på glassmagget sen med Älsklingen och Tom, nice!

  

Alexander :) hade ingen bild på Tove här vid farmor.

hjälp!

Jag känner mig rätt vilsen just nu, jag känner att jag inte riktigt vet vart jag har mina vänner. Jobbigt. Hmm ena stunden kan man prata skit om en del och sen andra stunden så duger dom iallafall :S what ? Jaja har precis kommit hem, har varit hemma vid farmor tills typ nyss. Ska snart gå och lägga mig, börjar jobba klockan nio och sen slutar jag klockan ett någon gång, vet inte vad jag ska hitta på efter det, men det löser sig nog. Godnatt !  

pumpbolaget

Halloj mina vänner, hur är det idag ? :) med mig är det bara bra. Kom precis hem till farmor vi ska laga mat här idag, det blir pizza. Gårdagen var sådär. Jag frida och alexander förfestade lite grann hemma vid mig sen drog vi ner till borgen där pumpbolaget  spelade. Vi träffade Linn och grabbsen där nere också :) Fick hjälpa min kära lilla kusin lite (nämner inga namn) eftersom hon inte mådde så bra.. hehe. Nej men kvällen var helt okej....


One year ago

Hittade den här bilden på Johan och Lottas dator, shit det är snart ett år sedan jag tog studenten. Det känns helt overkligt.


Emma

Haha nu har jag hjälpt lilla emma, så nu har hon en blogg :) emmape.blogg.se

uppe med tuppen

Jajamensan, här är man uppe tidigt idag. Det är bara för att jag ska skicka iväg Emma, hon ska på hopp-tävling. Gaw är egentligen jätte trött men det går inte att somna om liksom. Idag tänkte jag att jag skulle gå på stan ett tag, det är ju modevisning på adelsgatan klockan ett. Kanske drar med mig kusin Pontus, Linn och Älsklingen också. Ikväll blir det troligtvis gallaj för min del, får se hur vi gör.. Nej nu får jag se till att hon får på sig det hon ska ha, och får med sig allt. Puss!  

image52
Haha snyggingen själv !

barnvakt

Halloj, sitter hemma vid farmor igen. Jobbar och har rast just nu så jag tänkte att jag kunde åka hit och snylta lite mat av henne. Idag ska jag vara med Linn, vi ska nog gå på stan ett tag och leta efter lite kläder till morgondagens gallaj, det är nämligen så att Pumpbolaget spelar på Borgen då så vi hade tänkt gå dit. Ikväll ska jag åka hem till familjen Pettersson i Stenkyrka och ta hand om barnen. Emma ska iväg någonstans imorgon bitti och varken Johan eller Lotta är hemma då så jag ska se till att hon kommer iväg klokt och så :)  

Lilla Adam :)

Nu är barndopet avklarat. Och det var som sagt Alexanders morbrors sambos barnbarn som skulle döpas. Och han heter nu Adam :) Jätte gullig liten bebis. Dopet var i väskinde kyrka och det bjöds på både smörgåstårta och vanligtårta, namnam. Just nu sitter jag hemma vid farmor och ska hjälpa henne med att fixa hotmail :) hon ska sitta på msn och chatta en massa hade hon tänkt, haha  

Barndop

Hejsan. Är hemma vid farmor och åke, jag har just nu rast OCH börjar igen om fem minuter :) Ikväll ska jag på barndop, det är älsklingens morbrors sambos barnbarn som ska döpas, lite komplicerat men det blir nog jätte bra. Jag slutar jobbet klockan två någongång, och då ska jag åka hem i rask takt och duscha och fixa mig i ordning. 

RSS 2.0