New found lover

Godkväller. Sitter här och kollar runt lite grann på nätet. Ska snart hoppa i säng. Har haft Gulli, Elin och Pamela här på besök ikväll. Vi har ätit en massa onyttigt och sett på Idol och Smala sussie :) Imorgon är det äntligen kinky night, fan vad kul det ska bli! Spännande och se hur alla är utklädda. Lägger nog upp lite bilder här på söndag, så ni får se hur det var. Igår vad jag vid frisören och färgade om håret lite grann, utväxten syntes ganska mycket. Denna gången blev det någon nyans mörkare, och jag trivs jätte bra i det... Neh nu kallar sängen, Godnatt!

It came back :)

Ojojoj, motivationen kom nog tillbaka av sig själv. För nu har jag suttit hela kvällen och jobbat på min hemtenta. Har faktiskt inte så mycket kvar på den och det känns riktigt skönt. Då kan jag bara fokusera på terminstentan sen. Och det är toppen bra :) Nu sitter jag och kollar på Ensam mamma söker. Och finslipar lite grann på hemtentan. Det blir att hoppa i säng tidigt ikväll eftersom praktiken kallar imorgon bitti. Längtar faktiskt tillbaka lite grann, efter en ledig helg. Det trodde jag aldrig...

Snälla motivation, kom tillbaka!

Det är helt sjukt, jag har verkligen ingen som helst lust att sitta och plugga. Sätter mig en stund, men efter några minuter så flyger mina tankar iväg på en massa annat. Någon som har några bra tips på hur man får motivationen tillbaka? Ska försöka plugga några timmar till och sen blir det nog att sätta sig framför teven och se på Ensam mamma söker och Wallander


More than anyone

Godmorgon. Vaknade för en halvtimma sen. Skönt som bara den. Ska strax sätta mig med skolböckerna. Blir en heldag i pluggandetstecken. Ska försöka hinna med en promenad också, men vädret är inte det bästa idag så vet i tusan om jag orkar ut. Får väl ta tag i städningen också även fast det tar emot rätt rejält..

Fall for you


Den här låten har och kommer alltid
ha en speciell plats i mitt hjärta


We belong together

Godkväll. Jag har inte kommit in på blogg-sidan. Vilket har gjort att jag inte har kunnat uppdatera någonting idag. Idag har jag inte gjort mycket. Var inne på stan och hämtade min kinky-night dräkt förut. Nu är jag redo för nästa helgs bravader! Testade den förut och det kan nog bli riktigt bra tror jag :)

Imorgon har jag en massa saker jag ska hinna med:
* Ska ta en lång promenad
* Städa lägenheten
* Gå ner till solariumet och sola
* Plugga
* Plugga
* och Plugga

Komihåg att det är dags att vrida tillbaks klockan. Så att ni som jobbar imorgon inte kommer en timma för tidigt till jobbet.             

Mamma ♥


Saknar dig så oerhört mycket just nu

Amazing

Godkväll :) sitter här och kollar på någon kass film på sexan. Ikväll har jag haft en massa underbara människor här på besök. Vi har haft myskväll med tacos, paj och en massa chips. Imorgon är jag ledig så då ska jag städa lägenheten och sätta mig med skolböckerna en stund. Kanske det blir en sväng in på stan och hämta min Kinky-night dräkt. Bara en vecka kvar. Wohow. Fyfan vad kul vi ska ha. Nu kallar sängen. Godnatt!

Who are you?

Städningen gick ganska bra, har bara köket kvar och det får bli en annan dag. Imorgon har jag praktik mellan 12.30 och 20.30. Jag ska få följa med en tant när hon ska byta gips på benet :) Spännande. Den här veckan blir det vrålplugg på all ledig tid. Måste verkligen börja plugga på till terminstentan så att man klarar den...

I was made for loving you

Godmorgon :) Vaknade för en timma sen. Skulle egentligen gå upp vid nio, satta klockan och alls. Men som vanligt när jag är ledig så stängde jag av den och somnade om. Idag ska det städas en massa här hemma. Kanske man tar en liten joggingrunda också, får se hur snabbt man blir klar med städningen...

A message that i´m sending out


People couldn't belive

Godkväll. Älsklingen åkte för en liten stund sen. Känns tomt. Igår var hade jag först praktik och efter det var jag på kåren och städade. På kvällen vart det pizza och sen utgång. Var nog inte så värst roligt sällskap igår, var sjuk opepp och trött. Men det ska det bli ändring på. Så får det ju inte gå till... Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på teve. Pamela kommer nog hit sen och kollar lite teve och kanske pluggar en liten stund!

Beat it


We are the world

Hej, sitter här hemma, ser på Idol och diggar till Michael Jackson låtarna :) Helt klart det bästa temat så här långt in i tävlingen. Ikväll blir det tidigt i säng, börjar fem i sju imorgon bitti. Älsklingen åker hem på söndag så ska försöka ändra mitt schema på praktiken och lägga in att jag kan jobba en annan söndag istället, så att jag kan vara hemma på söndag och umgås med honom så mycket som möjligt. Imorgon efter praktiken ska jag till kåren och jobba, vi ska städa och fixa en massa :)

When love takes over

Godmorgon Sverige. Här har man varit vaken sen klockan tio och hållit på med tvätten. Ska strax åka och handla lite mat och så. Igår när jag gick hem från kåren och var på väg upp i backen vid min lägenhet så såg jag en bil som jag mycket väl kände igen. Ut ur bilen kom älsklingen. Han har åkt hela vägen hit för att överraskade mig :) Han hade med sig en ros där det stod: Får jag sova hos dig i natt älskling? :) Han är för mysig. Ikväll blir det fredagsmys tillsammans med honom och imorgon bitti vid sju är det praktik som gäller för min del..

Even the best fall down sometimes


You and i collide

Godmorgon, det blev en rejäl sovmorgon för mig idag. Det behövde jag verkligen. Ska strax åka in på stan och fixa lite små saker. Ikväll är det kåren som gäller, men det blir nog nyktert för mig ikväll. Måste verkligen plugga imorgon och om jag känner mig rätt så ligger jag hela dagen imorgon om jag dricker... Nej får hoppa i duschen nu och sen bege mig in mot centrum :)

Probably the best asp in the world

De här personerna betyder väldigt mycket för mig just nu,
fytusan vad vi har kul tillsammans mina älskade syskon ♥

Can you even look me in the eyes?

Godeftermiddag. Kom precis hem från praktiken. Är på ett demensboende som heter Pärlan, började där i måndags. Det är super bra och jag är jätte glad att jag hamnade där. Personalen är super bra och även så vårdtagarna :) Jag ska vara där i åtta veckor, och tror att det kommer bli toppen.

Ikväll blir det först Aspmöte och efter det så blir det att hoppa upp i soffan med en kopp the och se Greys Anatomy.. Imorgon är jag ledig, det ska bli så jäkla skönt. Har gått upp klockan sex hela den här veckan så imorgon ska jag ta en rejäl sovmorgon och sen inte göra ett dugg. Kanske ta fram böckerna och plugga lite grann. Det är behövligt..

How do you walk with your head held high?


Oh my god!

Idag har jag och Pamela inte gjort mycket. Vi sov till halv två, och efter det så städade vi upp lite grann här hemma och sen åkte vi och handlade lite mat. Vi har ätit Tacos nu ikväll, gott som bara den. Imorgon blir det barnkalas för vår del, Lina och Kim fyller år på söndag och måndag så vi ska och fira dom :) Har köpt lite presenter till dom! Nu ska jag hoppa i säng, är trött som tusan. Godnatt

Rock n' roll babe !

Ja jäklar vilken kväll det vart igår, fyfan vad kul vi hade allihop :)
Här kommer lite bilder från gårdagen






Can you look around?

Puh, nu har jag städat och fixat här hemma :) Det blir att åka in på Waynes nu och fika med Pamela och Gulli..  Mysigt. Ikväll blir det kåren som vanligt, och så kör vi förphest här hemma hos mig också. Nice!

We are soldiers

Oh my god vilken kväll :) Efter denna kväll blev man ju typ as nervös för vad som komma skall. Tänk om jag gjorde bort mig? :S Jaja det är bara vänta och se, men jag kan ju säga det att jag vill inget annat än detta!!

Don't make me look stupid

Hejsansvejsan. Idag har jag varit 4 timmar i skolan, vi har haft föreläsningar om demens och storke. Ganska intressant tycker jag. Nu på eftermiddagen har jag inte gått på många knop, har legat i soffan och sett på teve :) Ikväll är det aspmöte som gäller, och sen är det någon secret på gång... spännande !!

You are perfect baby

Godkväll. Det var vääääldigt jobbigt att gå upp i morse. Hade basgruppsträff klockan halv nio. Fick verkligen tvinga mig upp ur sängen. Har typ suttit i skolan hela dagen och pluggat farmakologi tillsammans med Pamela :) Imorgon ska vi ha föreläsning mellan åtta och tolv, sen blir det mera farmakologiplugg och på kvällen vet man aldrig vad som händet ;)

My little prince

Här kommer lite bilder från Liams 1års kalas :)






Grattis Mikaela och Philip !

Måste passa på och gratta Mikaela och Philip
som fick en liten Nellie igår kväll.
Grattis hörreni, ni kommer bli toppen föräldrar!


Next!

Ja nu var det verkligen länge sedan jag bloggade här. Har hunnit vara hemhemma några dagar, vart i skolan en massa och varit på ettesittning. Pappa är här just nu, han ska vara här tills på onsdag. Han är på någon HLR-utbildning i Kalmar och sover här :) Mysigt som bara den med lite sällskap. Om en vecka börjar praktiken, känns både bra och dåligt. Vi har typ tusen studieuppgifter som ska göras, och det är inte så kul kanske.. Men det ska bli skönt att få komma ut och se lite annat...

RSS 2.0