Liam 1 år

Just det ja får inte glömma att säga att Lillprinsen fyller ett år idag :)
Min underbara brorson.
Jag längtar som tusan tills imorgon,
när jag får träffa honom och krama om honom...


No blackout

Åhhhh bakis... Ja fyfan vilken kväll det vart igår. Blev snor full på förphesten, men jag kommer iallafall ihåg allt som hände så inga blackouter här inte :) Om någon timme ska jag väl börja packa in i bilen och sen bege mig upp till Oskarshamn och åka hem till Gotland. Ska bli så himla mysigt att få komma hem några dagar...

Tomorrow :)

Godmorgon världen :) Vaknade ganska tidigt idag, halv tio. För mig är det tidigt! Idag ska jag plugga, får väl öppna upp den lilla Fass-boken och läsa lite grann. Ikväll blir det kåren, men först förphest hemma hos Carina. Pamela kommer hit lite innan så vi tänkte ha en liten förförphest bara hon och jag, nice!

Btw, tycker det är väldigt dåligt med kommentarer nu = tråkigt !

Ronneby

Bjuder på lite bilder från i lördags, kan summera kvällen med två ord: SKIT KUL!
 
  



  


He's on my radar

Var på stan förut med Pamela och Johanna. Vi hittade lite saker till temat vi ska ha imorgon. Och medan Johanna var inne på Karlskronahem så gick jag och Pamela in i fiskaffären och köpte rökt flundra och rökta räkor. Gott! Ikväll blir det att springa upp och ner i tvättstugan, tråkigt som tusan men har typ inga (!!!) rena kläder..

2 days left

Godmorgon. Försov mig i morse. Skulle vart i skolan vid nio. Men får gå till föreläsningen som börjar klockan tio istället. Idag ska jag och Pamela in på stan en sväng och sen ska jag städa klart här hemma. Imorgon kväll blir det förphest här hemma och sen blir det kåren :)

3 days left

Hej. Sitter och ser på Idol tillsammans med Pamela. Vi har varit på Aspmöte ikväll och efter mötet så lagade vi lite mat här hemma. Idag har vi suttit i skolan nästan hela dagen och pluggat, det går segt men det går framåt iallafall.. Imorgon blir det föreläsning och sen in till stan och kolla om man kan hitta någont bra till vårat tema vi aspar ska ha på kåren på torsdag..


You make me feel again

Godkväll. Sitter och läser igenom en massa arbeten som vi har gjort i basgruppen, tråkigt som bara den. Jag fattar inte varför men jag har verkligen noll motivation till att plugga överhuvudtaget. Kanske en liten tripp hem till gotland kan hjälpa mig att få tillbaka den :) Nu ska jag läsa klart alla arbeten och sen se Svenska Hollywoodfruar!! 

Cocaine



Ja alltså den här låten tröttnar man fanken aldrig på, grymt bra !


Fire burning

Godmorgon Sverige :) Vaknade för en timma sen, ska snart iväg till skolan. Vi ska sätta ihop ett arbete som vi gjort, och sen efter det har vi basgruppsträff. Efter skolan så blir det att gå hem och sätta sig med FASS och lära sig slå lite grann i den. Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag åker hem till Gotland, ska bli skönt att få träffa släkt och vänner igen. Speciellt Liam. Tänk att han redan fyller ett år, tiden går fort...


Asp jävlar

Godkväll. Vart en sjukt rolig kväll i Ronneby igår kväll. Man vart kanske lite för full, men det är sånt som händer. Det var efterfest hemma hos mig, men alla var typ as trötta och gick hem ganska så fort.. Idag har jag och Pamela inte gjort ett dugg. Vi har legat i soffan och sett på teve, varit nere på bergåsa och hämtat pizza och ätit pizza :) Nu ska jag se på Top model och sen ensam mamma söker!

I'm looking for the answers

Goddagens. Sitter här och funderar på om man ska ta tag i sitt liv och läsa lite farmakologi. Eller om man helt enkelt ska skita i det och ta en riktig slappar dag i stället :) Det får nog bli det sistnämnda. Igår satt jag och Pamela i skolan hela eftermiddagen och jobbade med våran bajs-uppgift som ska vara klar tills imorgon. Vi har om Florence Nightingale, det är verkligen ett ångest fyllt ämne. Finns det någon tråkigare att läsa om än Florence Nightingale?

Ikväll blir det Pubutbildning på kåren, samt jobb senare på kvällen :) Alla aspar ska jobba, trångt kommer det att bli. Men vi har lärt oss av vårt älskade sexmästeri att närhet är kärlek, så man ska inte klaga! Nu ska jag kasta mig på soffan och se en bra film. Kanske man ska ut på en joggingtur också?

I can't stop thinking about you

Godkväll. Håller på och tvättar, inte det roligaste men det måste göras. Idag har jag varit inne på Waynes tillsammans med brudarna och fikat. Mysigt. Det får vi verkligen göra om tjejer! Vi har ganska mycket i skolan just nu, känns det som. Studieuppgifter som ska göras klart, böcker som ska läsas, basgruppsfrågor som ska svaras på. Det är bara bita ihop och göra allt och tänka på att det snart är praktik...

Älsklingen har ännu inte hittat något jobb, han kanske inte riktigt lägger ner något krut på att leta. Men han har skickat jobbansökan till 30 olika ställen och ingen har hört av sig, dålig stil tycker jag!

Monday

Hej, sitter i skolan tillsammans med Pamela och försöker plugga. Det går sådär. Vi håller på med en studieuppgift om Florence Nightingale. Vi har basgrupp klockan två, efter det blir det att gå hem och städa och sen ta och öppna FASS en stund och se om man förstår sig på någonting :) Om två veckor så åker jag hem till min älskade ö. Liam fyller ett år så jag ska hem och gratta honom. Och så kanske man kan jobba något pass också om dom behöver hjälp.. Neh nu får jag fortsätta med pluggandet så vi blir klara någon...

Ten feet of the ground

Hej, jag har varit iväg på Asp-möte nu ikväll. Ska städa undan lite grann i lägenheten nu och sen hoppa i säng i skaplig tid. Imorgon ska jag gå på stan med Pamela och på kvällen blir det Förphest och sen kåren, det blir nog nyktert för min del imorgon för jag känner mig inte riktigt frisk...   

The bedroom before and after

Här har ni bilderna på sovrummet, det är inte klart ännu..
Ska köpa ett fint överkast och enfärgade sängkläder,
plus att det ska upp någon sorts lampa i mitten också.

Före:

   

Efter:

  

 


Svininfluensan!?

Woooow, jag trodde fan jag skulle dö igår. Hade typ svininfluensan för ett tag. Huvudvärk, ont i kroppen, feber och frossa och halsont. Fem tydliga symptom på svininfluensan. Alexander var inne och titatde till mig flera gånger för att se att jag verkligen andades, haha... Idag mår jag dock bättre, kallsvettas som bara den men annars är det bra. Var vid frissan i morsen och färgade håret :) Kommer bilder senare, tillsammans med bilderna på sovrummet. Nu ska jag sticka till skolan en sväng, puss!

It wasn't meant to end like this

Stay with me don't fall asleep to soon the angels can wait for a moment..

När jag hör den här låten så tänker jag alltid på mamma, jag saknar dig!



Dålig uppdatering

Jag ska skärpa mig med uppdateringen här på bloggen, jag lovar :)
Skolan har börjat på allvar nu och det känns toppen. Om tre veckor ska vi ut på praktik. Jag hamnade på det stället där jag hade min hospitering, och där trivdes jag verkligen! Så det kan inte bli annat än bra.. Sovrummet här i lägenheten är klart nu, och det blev helt otroligt bra. Tack så jätte mycket för all hjälp Åke, vad skulle jag ha gjort utan dig? 

Neh nu ska jag ta och plugga lite grann, det blir ganska tidigt i säng ikväll. är super trött!   

RSS 2.0