Torsdag

Godkväll. Har precis druckit lite te och ska snart hoppa i säng. Har haft en jobbig kväll på jobbet. Har försökt fått upp en tant ur badkaret, eftersom hon inte kunde komma upp själv. Det tog ungefär en och en halv timma så det blev ingen rast för mig inte. Annars har det varit ganska så lugnt idag, tog en rejäl sovmorgon med Älsklingen. Och så har Tom varit här och grabbsen har suttit och spelat tevespel och gjort en massa killgöra :)

Imorgon är det en massa saker som ska hinnas med
* Ska ta en lång promenad
* Gå hem till farmor och skriva på ett papper gällade lägenheten
* Boka en tid hos Makeup Store
* Boka klipptid till både mig och älsklingen
* Handla dricka till morgondagen och lördagens galaj med Linn :)
* Jobba kvällspass mellan 14.00 - 21.30

Måste kila i säng nu så jag får min skönhetssömn

Godnatt gott folk



 


Shopping

Jaha då var shoppingen i Kalmar också avklarad. Hann inte med så mycket eftersom vi fick gå med farmor och försöka hjälpa henne att hitta ett par byxor. Utan resultat dock. Men jag däremot hittade en tjocktröja och två linnen från H&M :) Nu är vi på resande fot igen, är på väg till Oskarshamn och Hamnterminalen. Ska bli skönt att få komma hem till Gotland och Älsklingen igen :)

Ikea :)

Pust, nu har vi klarat av en hel runda inne på Ikea och har hittat en hel det fina saker. Det gick bra även fast farmor och Åke gick med som en svans bakom oss och sa vad vi fick köpa och inte ;) Nu är vi på väg in till centrum och ska kolla i lite affärer där inne också. Det här är livet ! Lite små varmt är det men man ska inte klaga. Som farmor säger, i vinter så sitter man och klagar på att det är så jäkla kallt så nu får man faktiskt njuta av värmen. Skriver kanske mera sen någongång när vi gjort stan osäker. 

Bergkvara we are leaving

Godmorgon Godmorgon, nu är vi på väg från Bergkvara och ska be ge oss mot Kalmar. Jag och frida har skrivit ihop en lista på massa saker vi ska köpa på Ikea. Vi kommer vara helt slut när vi kommer hem ikväll. Nej nu ska Frida ha datorn en stund vi turas om och använder den i etapper eftersom vi inte vet hur länge batteriet håller :) ha en bra dag !


Karlskrona

Halloj, Ligger just nu i husbilen i Bergkara på en camping och ska snart sova. Idag har vi varit i min och Fridas kommande hemmastad Karlskrona, världens mysigaste stad verkligen. Jag har varit och skrivit på kontraktet på lägenheten och fixat en massa. Lägenheten är också hur mysig som helst. Lite liten men den blir helt perfekt.
Aj får ta och sova lite nu för imorgon blir det Ikea för hela slanten, så alla som är i Kalmar trakten imorgon och speciellt på Ikea, watch out!

Godnatt everyone

No road is long with good company

Godkväll,
Kom precis hemifrån Linn. Jag och Älsklingen har varit där och umgåtts lite med henne :) Alltid lika trevligt vännen! Vi har sett på teve, ätit daimglass och druckit kaffe, namnam. Och så har vi hunnit med en liten runda med Linns raggar Volvo också men det var inte så mycket drag på stan. Jag ska strax hoppa i säng, ska upp tidigt imorgon och jobba. Jag jobbar dubbelpass hela dagen, helt obeskrivlig jobbigt i denna värme! Men man får tänka på pengarna så går det alldelles galant. Jag skriver mera imorgon.

Godnatt


Its been a while (oh my god snart flyttar vi ! )

Halloj Everyone, det har hänt ganska mycket sen jag skrev här sist. Det är nämligen så att jag och Frida flyttar till Karlskrona den 16.e Augusti !! Holy macaroni liksom, det är inte lång tid kvar nu. Jag har köpt en tvåa på fyrtiofem kvadratmeter som vi två ska dela på :) kommer bli super bra tror jag. Och även om jag inte kommer in på skolan den här omgången så tänker jag vara kvar där nere och jobba och söka in nästa termin istället. På måndag åker jag upp och skriver på kontraktet. Frida, Åke och Farmor följer också med. Vi tänkte åka införbi IKEA på hemvägen och införskaffa oss lite nya möbler och sånt som kan vara nödvändigt att ha när man flyttar till ett nytt ställe. Det känns lite läskigt att det faktiskt händer på riktigt nu, vi lämnar trygga Gotland liksom.
I helgen blir det jobba för hela slanten, jobbar dubbelpass både lördag och söndag. Känns lite tungt men jag har haft ledigt idag så jag har nog vilat upp mig ordentligt tror jag. Nu ska jag hoppa i säng så man orkar upp imorgon. Godnatt.

Ha en bra helg!

Emilie hjärta Alexander







19/7- 2008
En oförglömlig dag
Jag älskar dig förevigt Älskling!



Tuesday

Halloj, Idag har det inte hänt så mycket spännande i Emilie Ahlgrens liv, jag jobbade till klockan halv fem och sen efter det så åkte jag hem till Farmor och Åke och umgicks med dom ett tag. Jag tror dom saknar mig lite ibland fast dom kanske inte vill erkänna det ;) ingen att prata en massa strunt med. Och ingen att bråka med och tjafsa på. 
Jag har precis ätit smörgås med rökt lax och sweetchili/lime sås på, det var faktiskt jätte gott och så himla enkelt att fixa till, lite lyx i vardagen måste man få ha ibland tycker jag.

Sweetchili/limesås
5 dl creme fraische
2 lime (rivet skal + saften)
1 dl sweetchili sås


reason to cry

All this time
All this time with you
Really loved me
Despite my faults and you knew
And you're not coming back
I got a reason to cry
The bottle's empty
The bottle's empty and cold
Just like I've been
Since I heard that you died alone
Finally home now
And I try to accept that you're gone
Wish I could have
Been there for you all along
With your back against the ground
All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe
Yeah you failed somehow
But I know that you tried
And you're not coming back
I got a reason to cry

Visby - the sun is shining

Godmorgon gott folk. Här på ön är det strålande solsken just nu. så det kanske det blir en fin dag idag ändå. Just nu är det ju "stockholms-veckan" här så det är en massa folk över allt som roar sig och har kul. Själv får man jobba och stå i en massa istället. Men vad gör man inte för pengarna. Jag fick precis rast så just nu är jag är hemma en liten snabbis. Jag håller på och göra scones, mums! Ikväll blir det nog rätt lugnt för min del. Ska nog hem till Linn och se Allsång på skansen och så kommer Älsklingen hem ikväll, äntligen!  :) super bra verkligen har saknat han som bara den fast det bara gått typ två dagar sen vi sågs sist, hihi.  Nej får rusa iväg och äta lite nu så man orkar med dagen.
Ha en bra dag !


My weekend

Godkväll . Tänkte berätta lite om vad jag har gjort i helgen. I fredags kväll så var jag ute och fin gled med Linn, vi åkte ut till Fårösund där Linn skulle lämna över lite grejer till Sussane och Marcus. Sen åkte vi över en liten snabbvisit till fårö där vi tvättade bilen och umgicks lite med Gunilla. I lördags så åkte jag ut till Älsklingen i Alva. Pontus var också med så grabbsen har typ skjutit luftgevär och en massa kill-göra. Medan jag har myst en hel del med hästarna och tagit det allmänt lugnt, skönt efter en hel arbetsvecka!




   

It's been a long time ago..

Hello Världen, det var ett bra tag sen jag skrev här sist. Det har varit rätt mycket på sistonde med bland annat jobbet och flytten hem till pappa. Jo det är så att jag och älsklingen har flyttat ut ur lägenheten som vi har hyrt nu i typ ett år. Så nu bor båda två här i pappas lägenhet och det är perfekt. Just nu är pappsen ute och jobbar så vi har lägenheten för oss själva. Det har väl inte hänt så mycket annars förutom att kusin frida har tagit studenten :) Och ehm Benita har fyllt 18 (!!) år.   


RSS 2.0