studenten m.m

Det har hänt mycket sen jag skrev här sist.
 
Jag har bland annat varit på studentbal som bestod av kortege ner till Almedalen med en massa fina bilar, min kavaljer var Linn. Det stod hur mycket folk som helst längs med vägarna när vi körde neråt. Nere i Almedalen så fick man träffa släkten som skulle ta en massa kort, vi hade även med oss en egen privat fotograf (Torbjörn) som tog en hel del kort på oss. När vi sedan stått där ett tag och tagit gruppkortet och allt så var det lite mingel med champange i trädgården på Visbyhotell, och efter det så var det mat som gällde. Maten bestod av en förrätt med något skaldjurskrafs och till varmrätt var det entrecote och några potatisklyftor. Och till efterrätt så var det en bägare som var gjord av choklad och i den så var det vaniljmousse. Jätte gott! Efter middagen så var vi rätt nöjda och åkte hem. Sammanfattar man dagen så blev den ganska lyckad med en massa lyx :)

Jag har även varit med om den bästa dagen i mitt liv (bortsätt från när jag träffade älsklingen) och det var STUDENTEN! Roligare dag får man leta efter, hade det så jäkla kul.
Dagen började med att alla studenter åkte ner till domkyrkan för att höra när prästen sa några ord och en del skulle få stipendier för fina betyg. Och sedan gick vi i ett tåg ner till Almedalen där det var "Champagne frukost". Vi orkade inte gå studenttåget upp genom adelsgatan och till skolan, så conney kom och hämtade oss så åkte vi upp till skolan där Irene och alla hade gjort så fint i vårat klassrum. Dom hade gjort frukter tallrikar och så fick vi pommac!. Endel i klassen fick stependier. Efter den goda fruktstunden så var det "lyxmiddag" i matsalen som gällde där vi fick rostbiff och potatissallad. Och sen så var det en evig väntan på att få springa ut på scenen. Hela klassen stod som förstummade och var hur nervösa som helst, men sen hörde vi äntligen våran låt (The ceasars ? Jerk it out) och alla sprang ut på scenen. Herregud vilken känsla det var att komma ut där bland allt folk. Så jäkla skönt att springa ut där och känna att man har hela livet framför sig. Efter utspringet så fick man gå ner och träffa släkt och vänner och få en massa blommor och kramar, trevligt värre. Efter ett tag så begav vi oss sedan mot studenten 2007 snyggaste vagn: OP3! Och sedan kortege med de andra vagnarna ner till östercentrum där man fick avnjuta en helt underbar tårta. Men shiet vad folk det var där då, helt smockat och om man tappade bort någon där var det helt omöjligt att hitta dom igen. Senare på kvällen så avnjöt vi en härlig middag på Vitstjärnan med alla familjerna. Och klockan tio så fick vi champagne och snittar hemma hos natta. Och där emellan var det en hel del vagnsåkande som gällde. Som jag sa tidigare, så var det den bästa dagen i mitt liv, hände så extremt mycket skoj och man känner att man förtjänar en dag som denna efter tre år på gymnasiet och speciellt med dom lärarna vi har haft :P
 


                                            

                                                         


                                              

Vad har du på hjärtat?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0